Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne maram revnih in neizobraženih

Ne maram revnih in neizobraženih

Kako si ti dobila tako fejt moza, k si sama zahojena, razvajena, kespicka…

Trenutno moja povprecna slovenska druzina prezivlja 14 dnevni dopust na jahti z milionarjem s Kalifornije. Pozdrav z Lastova, Mljeta, Visa, Korcule, Lopuda…vsak dan drugje…ti vele bogata pa v hotelu, z mivko v modrcu….hahaha

Kdor visoko leta,nizko pade…

Kak ti paše, če se rada pogovarjaš o raketni znanosti in kako alfa in beta receptorji v možganih sprejemajo določene stvari, si pač taka. Ne da se ti mencat in tračat. Najdi si pač takšno družbo. Prijatrlje izbiraš sam. Če pa ne veš, zakaj zajec serje kuglice, krava pa valje, a oba jesta travo, potem se pa ne počuti kompetentno razglabljat o kvantni fiziki.

Jaz imam mozgane&intuicijo zato da se izognem norcem, neglede na status, izobrazbo, itd. Ce se mi nekdo zdi cuden se izognem preden si nakopljem probleme. Sem pa do vseh prijazna.

Prav vam dam, da se izogibate materialno revnim. Ne sodite med njih. Vi ste namrec revni v dusi, in kot taksni si ne zasluzite biti del njihovega zivljenja.  Vase koncno placilo pa bo samota! To si dobro zapomnite in ko bo prisel ta cas, se spomnite. Pravite si vzvisena, a niti predstavljate si ne, kako nizka ste!  Osebno posedujem vec kapitala, kot ste ga vi videli v zivljenju, in z razliko od vas ne delam razlik. Dober clovek je bogat clovek, in ce taksnemu lahko izpolnim kaksno skrito zeljo, mu jo tudi bom. Ne glede na ceno, niti na misel kakrsnegakoli povracila. Pomoci ste potrbni tudi vi, torej ce vam lahko pomagam…..

Odgovor na objavo uporabnika
Vzvišena, 12.07.2021 ob 17:37

Mož mi rad reče, da naj neham vihati nos nad vsakim, ki je manj od mene ali pa naj ne bom vzvišena. To me zelo moti. Pač enaki h enakim. Z neko proizvodno delavko ali čistilko, ki ima komaj končano šolo se nimam kaj pogovarjati, zakaj bi se pretvarjala in delala prijazno, če jim dam jasno lahko vedeti, da me ne zanimajo in nimamo nobenih težav kasneje. Prav tako se ne družim s tistimi, ki imajo nižji socialni status kot ga imam sama. Taka prijateljstva ne grejo skupaj, saj si ne moremo privoščiti vsi enako. Na primer, šli bi skupaj na morje, oni nimajo niti za šotor, mi pa bi šli v malo boljši hotel. To ne gre. Ali pa pri večernih izhodih, ja jaz ne bom samo zato, ker dobro zaslužim nekomu plačevala jedače in pijače, ker on pač nima. To mi je kot bi si plačevala družbo, tistemu na drugi strani pa lahko krepi kompleks manjvrednost. V glavnem, mož mi ne da prav, me pa res zanima, kaj boste vi rekli o mojem razmišljanju.

DA SEM TVOJ MOZ TE PO TAKIH TVOJIH IZJAVAH NITI POGLEDAM NE VEC. NE VEM KAJ JE RAZMISLJAJ ,KO SE JE ZENIL.

Kaj pa revni in izobraženi? Ali bogati in neizobraženi?

Upam, da ti mož pobere vse. Tudi dildote.
Potem se bodo vloge zamenjale, ker boš ti na počitnicah spala v 10 let starem šotoru.

priporočam v branje revijo KRALJI ULICE.

Izobrazba se dobi tudi drugače.

In še nekaj za nauk:

Srečata se milijonar in brezdomec. Imata enako misel : “Jutri sem lahko tudi jaz na njegovem mestu.”

. Avtorica ni nesramna, do nikogar! Samo pove, tako, kot je. V službi zjutraj pijemo kavo in kaj se pogovarjamo? Kako je bilo  v Bosni, vizah… Pa smo v Sloveniji! Pa ne po slovensko!

Katastrofa kaj mora ta zemlja nosit..sej nikjer ne pise da moras biti prijatelj z revnejsimi..v primeru cistilke recimo, jo lahko vsaj pozdravis, vprasas kako je..par besed..ji zazelis en lep dan in s tem vlijes dober obcutek s tvoje strani tej osebi, ne pa bit hinavka ali pa gledat na njo kot postransko smet, ki cisti tla po katerih hodis ravno “ti”, ce pa nje nebi blo bi hodila po smeteh in nasplosno usranih tleh..(to je primer zgolj za cistilko)

Na kratko receno si sebicen materialist brez srca!

Ah, že doživeto s sosedi…

Vedno so nas gledali zviška in nam dajali vedeti, da mi sem ne pašemo. Še posebej baba.

Oni so imeli visoko letečo firmo za uvoz (predvsem)/izvoz, neke vrste špedicijo. Jaz pa le dr. naravoslovne znanosti in univerzitetni profesor s precej manj denarja.

Potem je šla njihova firma v stečaj, prodati so morali tudi bajto. Jaz sem pa še kar tukaj.

Tepka prve vrste. Da te ni sram objavljati takšne stvari. Mož te mora imeti zelo rad, da te še prenaša. Sicer pa mislim, da je tale zapis en nateg  Ne moreš biti tako presneto butast, da objaviš kak takega.

Strinjam se sicer z napisanim, sploh z dopusti in tem z “revezi” ne mores kombinirat.. Neke intelektualne debate tudi ne mores udarit s cistilko. Ampak drugace pa nimam nic proti druzenju s takimi ljudmi, imajo mogoce druge kvalitete in vsak clovek ti  lahko nekaj da in nekaj pove, cesar ti nimas itd..

Si pač navadna kuzla.

Eq= 0. Verjemi, ko bi potrebovala pomoč bi bili pa ljudje iz “nižjih kast”, kot bi verjetno ti rekla, prvi in edini, ki bi ti pomagali! Vsi, ki mislite, da ste nekaj višjega ste v bistvu nižje na lestvici emocionalne razvitosti. Moje sožalje za tvoje snobovstvo!

Kar se mene tiče, niste vredni nikokogaršnje družbe, da o vašem razmišljanju, sploh ne izgubljam besed.

krava

Vse šole ti niso dale srčne kulture ker si domišljava in nagnusno vzvišena. Kako te ni sram kaj takega pisat. Napuh je grda zadeva in takšni ljudje se mi gnusijo ko mislijo da so nekaj več.,….

Ma joj, no. Spet ena provokacija, ki se iz aviona vidi, monovska intelektualna subkultura pa takoj pade nanjo.

Zeh.

Smiliš se mi. Upam samo da nimas otrok, da ne bojo reveži kot si ti… Izobražena… Ha ha ha

Pred mnogimi leti sem delala v kadrovski službi. Urejala sem tudi vso dokumentacijo za upokojitev. Ko sem vse to pripravljala vodilnim, mi niso rekli niti hvala. Ko sem uredila papirje za tiste na najnižjih delovnih mestih, so mi bili zelo hvaležni. Spominjam se čistilke iz Bosne, ki mi je takoj, ko je dobila prvo pokojnino, prinesla čokolado in kavo. Tako mi je bila hvaležna.

Ljudi od takrat delim na ošabne in nadute in na skromne in hvaležne.

Vzvišenost je znak šibkosti. Glej, da se ti ne obrne in ravno tisti do ksterih si vzvišena ti bodo morda plačali jedačo in pijačo, pa čeprav težko. Bodi samo prijazna, saj te nič ne stane.

ko ti bo n ulici slabo ti bo pomagu kao neizobrazen revez in ne bogatas in verjem sam ena bolezen pride pa te ne bo poznal noben zato ker ponavadi takih samooklicanih pametnjakovicev ne mara noben in so brez prijateljev na koncu naj te potolazim nisi modre krvi in nikoli se ji nebos niti priblizala pod kozo si ista kot cistilka v glavi in nasplosno mentalno cistilki ne sezes do kolen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close