Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne maram revnih in neizobraženih

Ne maram revnih in neizobraženih

Jutri dobiš na mizo ločitvene papirje!

Cipa

Klošarka v glavi… a z bogatejšimi bi se pa takoj podružla…. opica manjvredna v glavi… bolj so preprosti ljudje bolj so dobrosrčni in denar ni njihov gospodar…. zapomni si to

Odgovor na objavo uporabnika
Vzvišena, 12.07.2021 ob 17:37

Mož mi rad reče, da naj neham vihati nos nad vsakim, ki je manj od mene ali pa naj ne bom vzvišena. To me zelo moti. Pač enaki h enakim. Z neko proizvodno delavko ali čistilko, ki ima komaj končano šolo se nimam kaj pogovarjati, zakaj bi se pretvarjala in delala prijazno, če jim dam jasno lahko vedeti, da me ne zanimajo in nimamo nobenih težav kasneje. Prav tako se ne družim s tistimi, ki imajo nižji socialni status kot ga imam sama. Taka prijateljstva ne grejo skupaj, saj si ne moremo privoščiti vsi enako. Na primer, šli bi skupaj na morje, oni nimajo niti za šotor, mi pa bi šli v malo boljši hotel. To ne gre. Ali pa pri večernih izhodih, ja jaz ne bom samo zato, ker dobro zaslužim nekomu plačevala jedače in pijače, ker on pač nima. To mi je kot bi si plačevala družbo, tistemu na drugi strani pa lahko krepi kompleks manjvrednost. V glavnem, mož mi ne da prav, me pa res zanima, kaj boste vi rekli o mojem razmišljanju.

To, da imaš povešene joške, celulit in višek kože, te pa ne moti??

Boj se berača, ki je kralj ratal.

Kok si glupa.. .resno no.. ziher si ena tistih razvajenih lutkic bogatih in zakompleksanih starsev,  ki hocjo imeti popolno hcerko,  ki bo oh in sploh,  kao neka pomembna… dobili so pa tebe,  slepo,  gluho in ubogo na vseh podrocjih,  ki cloveka naredijo cloveka.. kaj ti bo luksus,  ce imas slamo v glavi… bodi clovek do ljudi!

Mož ima prav. Kdor visoko leta nizko pade

Ko boš padla na dno ti nebo noben pomagal tisti ki ima dovolj denarja zmeraj bo pomagal tisti ki ima malo denarja in dobro srce teh je veliko

Treba tebe dobro nagačit en ta revnejši, da spoznaš lepote sveta.

Jah, kaj naj ti rečem,.. ne daj se Ines…ostani na “nivoju” 😀

A res mislis, da koga zanima tvoj ušiv lajf?

Z eno besedo-prsmoda

Ne vem, kako ste si prislužili denar. Upam, da s poštenim delom. S tem ni nič narobe in vam privoščim. Tudi sama nimam ravno malo, ampak ne viham nosu nad nobenim. Če bi vi nekaj dali iz srca tistim, ki nimajo toliko, tudi oni ne bi imeli nizke samozavesti. Tako se pa čuti vaša nevoščljivost… In kaj hitro se lahko, predvsem takšna oblika razmišljanja, obrne proti vam. Karma ne izbira, kdo si. Več daš, več imaš. Vsa umetnost. Premislite. Vse dobro vam želim.

Težak karakter ni kaj.

Sicer pa se ne bi družil s tabo, če si lahko privoščite samonek povprečen hotel potem ste res en reveži. Glede na izobrazbo pa s takim razmišljanjem tudi ne moreš biti ravno visoko. V bistvu si neka nižja srednja liga tako kot Kia Ceed med avtomobili.

Ene 20 let nazaj sem poznala neko gospo, s katero bi si lahko bili kot sorodnici. Vedno me je opominjala, kaj si lahko jaz privoščim in kaj ne. Ves čas mi je poudarjala, da je več vredna kot jaz in da je ona pomembna jaz pa ne. Enkrat je vzela v roke moj vžigalnik ki je bil ena polovica modre, druga polovica pa rdeče barve.. In mi razložila “Vidiš ta vžigalnik? Ta tvoj je modre in rdeče barve, a jaz hočem, ko ga kupim da je ena polovice zlat, druga polovica pa mora imet diamante, ali pa Svarovske pol drage kamenčke. Zakaj? Ker si lahko več privoščim in tudi hočem imet! A me razumeš?” In potem sem jo imela čisto dovolj pa sem ji rekla.. “Od danes naprej, ko boš prišla k meni, mi boš plačala ( današnjih 200 € ) ker sem podcenjena in moram poslušat tvoje jamranje kako zelo ti je težko v življenju in ker si ti to lahko privoščiš, me razumeš?” Po tistem nisve imele nekaj časa kontakt. Sem jo še videla tu in tam, ko pa sem odšla iz rojstnega kraja pa samo še enkrat. Hvala Bogu, da nimam nikogar takega v svoji družbi. Take osebe so plehke in poberejo ogromno energije, da se obdržijo nad teboj, jaz pa da je ne mahnem čez gofljo potrebujem ogromno potrpežljivosti…

Želim ti, veliko uspehov v iskanju žrtev in dokazovanju da si najboljša in najbolj enkratna. Ja, za to potrebuješ res veliko moči, da nahraniš svoj Ego.

Kura naduta ☝️

Zamisli se…..jutri si lahko ti na njihovem mestu. Tanka je linija med bogastvom in revščino.

Pa še to….jaz bi se na tvojem mestu vprašala kdo je “reven”. Zame si navadna avša s polno ritjo **anja, pravih prijateljev pa verjetno nimaš. In tu se pokaže kdo je reven….Saj zastopiš ne?

Ponavadi ne padam na take fore..ampak poden od podna.. znajdi na njem. F.. kaki ljudje obstajajo.

GROZA! MISLIM DA EDINI PROBLEM SI TI IN NISI VREDNA DA SE TUDI TISTI Z NAJNIZJIM STATUSOM POGOVARJA S TABO. SICER PA NIKOLI NE VES KAKO HITRO SI LAHKO NA DRUGI STRANI! TO CE IMAS VISOKO IZOBRAZBO NE POMENI DA SI DOBER SOGOVORNIK ALI DA VES VEC KOT OSTALI. SRAMOTA !

Lahko ti samo rečem… Nikoli ne veš kaj te čaka. Sama lahko ostaneš čez noč brez vsega..

Jaz bi rekla, da prazno razmisljate ce lahko sploh rečem, da razmisljate…sploh niste vredna komentarja, ocitno imate prevec prostega casa, da ne veste vec kaj bi sami s sabo. Srečen tisti ki vas preskoči, bogat in reven.

Odgovor na objavo uporabnika
prazna si, 12.07.2021 ob 18:54

Kaj bi rekla o tvojem razmisljanju?

Da je prazno in da si ti prazna.

Ta vikend sem bila v druzbi enega milijonarja in njegove zene. V bistvu se veckrat vidimo, nekajkrat letno pa tudi podruzimo malo bolj.

Prejsnji mesec sva bila z mozem na druzenju s predsednikom uprave ene ogromne tuje multinacinalke, z lastnikom enega vecjega slovenskega podjetja in z enim hudim mednarodnim biznismenom, z zenami seveda, vidimo se nekajkrat letno, no, moz se z njimi vidi veckrat, privat.

Danes sem bila 2 uri na kavi s cistilko, jutri grem na kavo z eno nezaposleno.

Mi smo povprecna druzina, morda celo podpovprecna, kaj pa vem, kaj je danes merilo povprecja.. .

Druzimo se z vsemi, tako tistimi nizje izobrazenimi s slabimi sluzbami in dohodki, kot tudi s tistimi visje izobrazenimi s hudimi sluzbami in se bolj hudimi dohodki.

Meni je pomembno, da je nekdo Clovek, to je edino merilo po katerem si izbiram druzbo in na sreco ima tudi moz enake kriterije.

Kaj mi pomaga boljsi hotel in druzba, ce je clovek prazen in se nimas z njim kaj pogovarjat, kaj sele, da bi se lahko sprosceno nasmejal z njim?

Aja, pa zdaj ze kar nekaj let zapored povabiva na morje en par, ki je v primerjavi z nami precej reven, a sta oba zelo v redu cloveka in nama je prijetno v njuni druzbi.

Imava tudi 3 odrasle otroke, v njihovi druzbi so od nekdaj vse sorte prijatelji, od otrok ‘cistilk’ do sinov/hcera direktorjev mednarodnih podjetij in visokih politikov. Zanimivo, da tudi njim financno stanje ni pomembno.

Točno tako se strinjam z vami, to je prava pot do tega da si ti srejet vse druzbe ne glede na to kaj hices in kaj ne… Biti na večeri z Direktorjem multinacionalke ter istočasno piti kavo z čestilko to pove  da si Človek v veliko zacetnico. Ki pa žal kaj takega ne naucijo v šolah, ampak življenje samo…. Ko pa dosezes to je  zagotovo vspeh dosezen kar koli se lotiš…… Samo od nas samih je odvisno kakšni bomo…. Kot pregovor : Povej mi s kom se družiš, pa povem ti kdo si….

Lp

Ce ima za malo boljsi hotel se ne pomeni,da je bogatasinja oziroma se je rodila z zlato zlico

Glede na to ,da si lahko provoscite malo boljsi hotel, jaz pa luksuzni hotel ,torej vi niste primerna druzba zame ,ker imate manj ,tako vas vsaj jaz razumem?

Iskreno povedano grem raje na vecerjo s snazilko oziroma proizvodno delavko kot z vami,verjamem da bi si imele vec povedati , ker vase razmisljanje res ni odraz intiligence

Me pa zelo veseli,da se gospa omejuje,ker zelo malo ljudi razmislja kot ona.Nam ljudem vseh druzbenih razredov delate pa s tem uslugo,da nimamo opravka z vami

p.s

pa da ne bo pomote,bila sem tudi v sotoru in bilo je fantasticno?

Kdor visoko leta nizko pade.

Lahko se ti zgodi, da cez noc ostanes brez denarja. Takrat te ti vzviseni prijatelji kot si ti ne bodo poznali.

Nic ni vecno.

Moz ima prav, narobe razmisljas.

Hahahaha kluse babjo kulture se nauči mamico ti je.em….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close