Najdi forum

Ne gre gledati na TV

Ne vem, kaj in kako naj nastavim…vse sem že poskušala…….

Problem: povezavo imam iz računalnika na TV za gledanje DIVX filmov. Sedaj se je nekaj zbrkalo (na novo so mi naložili računalnik) in ne morem več gledati. Na TV ni slike. Pri nekaterih igrah, ki jih igram, pa je slika na TV in je ni na računalniku…..

Kako se da to nastaviti? Mi lahko kdo pomaga?

Prej sem si nastavila tako, da sem šla na Lastnosti ekrana, Nastavitve, Overlay in kliknila Theater Mode in je šlo. Zdaj pa te nastavitve nimam. Imam pa ATI-jevo kartico.

Ali nimaš več gonilnika za kartic, ali pa manjkajo kodeci. Poglej, preveri, lahko mi odg. na moj mail.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Za dodatne nastavitve potrebuješ še Control Center, ki ga dobiš na (klikni na Drivers & Software)

Mogoče ravno tvoja grafična ne podpira Dual view fukcije in ne moreš gledati obeh zaslonov naenkrat… No, če je prej delalo, potem je res nekaj narobe s programsko opremo.

Lp, Max

Kako pa si downlowdam in kam moram iti? Imam XP, grem torej pod Windows XP, potem sem pa v temi…

Tule klikni na Catalyst 6.2 Windows XP driver, si ga prenesi in instaliraj, potem pa pojdi v natstavitve za monitor in nastavi.

Če želiš le Control Center (tisti, ki ti bo namalal dodatne jezičke, ki jih sedaj nimaš) ga dobiš tule

Komplet gonilniki z Control Centrom pa so tule

Za inštalacijo potrebuješ .NET Framework 1.1, ki se z popravki načeloma že namesti na XPje, če ga slučajno nimaš, pa ga dobiš tule

NAJLEPŠA HVALA – DELUJE!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close