Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ne dzuvec, mislila sem SATARAS

ne dzuvec, mislila sem SATARAS

Se enkrat zivjo!

Spodaj sem vam pisala, da se priporocam za recept za dzuvec, v resnici sem mislila na SATARAS!

Torej, kako napravite sataras in kaj jeste zraven kot prilogo?

Hvala, Vesna

sataras: jajca,paprika,paradiznik,cebula,petrsilj,sol,poper

vse sestavine poprazimo na olju /lahko oljcnem/, razzvrkljamo jajca,jih vlijemo zraven…premesamo-po potrebi se sol,poper….

zraven pase kruh…pa kaksna dobra solata…

Jaz imam rada, da je zelenjava še malo hrustljava, da ni vse skupaj en velik poc…Bučke, paprika paradižnik, česen, čebula, sol, peteršilj, jajce.
Prav danes ga bom jedla zraven riža, ki mi je ostal včeraj od kosila.
Njam!

pozdravček od petre

do danes nisem vedela, da je ta jed sataraš……jaz jo namreč že en čas pripravljam-z njo pa prelijem šitoke rezance ali špagere…..tole omako delam namesto mesne…lp čuča

Sataraš je jed iz dosti pražene čebule (posoliš), ko se le ta omehča dodaš na trakove narezano papriko in ko se mehča tudi ta, še paradižnik. Na koncu vliješ v zmes jajčka, da zakrknejo. Jaz osebno dodam istočasno s paradižnikom še kus-kus in priloga ni potrebna. Zelena solata pa paše zmeraj.
LP Alenka iz MB

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close