Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne da se mi več živeti …

Ne da se mi več živeti …

… v tem norem svetu, kjer je vse zlagano. Laž je postala resnica. In resnica je postala laž. Upam, da bo kmalu prišel moj konec  po naravni poti, da se osvobodim vse te tiranije, nesmislov in okov materialnega sveta.

Samo toliko, da veste, da ne bo kdo rekel, da mu nisem povedala.

Jel tako da ne vredi? No… Zdej pa sam še zraven delaš.

Ta svet se ze dolgo ne vrti vec v pravo smer. Samo denar in lastni interesi. Resnica nikogar ne zanima. Brat bi lastnega brata prodal za kozarec vode. Zalostno toda resnicno. Pravijo, da po novem letu boljse bo.

Saj bo, saj bo, samo zdržat je treba. Svoje čase so tako rekli, da je prvih sto let najtežje, potem se pa človek počasi navadi. To ne gre čez noč, je dolgotrajen proces, brez konca in kraja. Sto let je kot nič v primerjavi z večnostjo. V centru moje pozornosti je kompjuterska animacija, umetna inteligenca in še marsikaj bi se našlo.

Tudi svobodna volja JE laž. Vedno bolj je očitno, da nimamo ne svobodne volje in ne svobode! Ovce zbudite se!

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 04.10.2021 ob 08:42

Saj bo, saj bo, samo zdržat je treba. Svoje čase so tako rekli, da je prvih sto let najtežje, potem se pa človek počasi navadi. To ne gre čez noč, je dolgotrajen proces, brez konca in kraja. Sto let je kot nič v primerjavi z večnostjo. V centru moje pozornosti je kompjuterska animacija, umetna inteligenca in še marsikaj bi se našlo.

Ne samo prvih 100 let. To je samo utrinek. En krog učenja traja celih 25.000 let.

Peta dimenzija, 04.10.2021 ob 08:49

Ne samo prvih 100 let. To je samo utrinek. En krog učenja traja celih 25.000 let.

Precesija, ja. Trenutno kaže na severnem polu zemljina os v smeri zvezde Severnice. Pete dimenzije še nismo nič kaj dosti obdelali. Recimo, da potuje naš planet po neki krožnici okrog Sonca. Sonce s svojo močno gravitacijo je center. Sistem v tem primeru deluje brezhibno. Če pa naš planet potuje okrog Sonca kot po neki elipsi je pa situacija malo drugačna. Elipsa ima dva centra. V enem centru je Sonce, v drugem pa …

Vsak v zivljenju daje pomen tistemu, cemur sam zeli.

Odpri oci, ker trenutno vidis samo slabo in ves pomen dajes slabemu, imas pa nesteto dobrih in lepih tsvari, ki jih noces videti.

Seveda obstaja zlo, laz in nasilje, obstaja tudi dobrota, postenost, radost in ljubezen.

Cemu dajes pomen v zivljenju, je pa tvoja lastna odlocitev!

Tudi sama sm prišla do zaključka, da moje življenje nima smisla ne nobenih rezultaov, ne mojih radosti,ne veselja.

Možu sem zaupala, pa me je popolnoma razočaral, za nameček me je še pretepel.

Saj bom temu mojemu kilavemu življenju naredila kar konec.

Nič ne bom puščala pisem, izgledalo bo, da sem preminila po naravni poti.

Samo toliko, da vam povem.

Svet je krut in ves čas poteka boj za obstanek. Od nekdaj. Mogoče se vam enim to prepozno posveti. Ni to zadnje par let. Tako je ves čas od nastanka prvega življenja.

Morda ste imeli srečo in nekaj časa živeli v vatki, potem pa pristali z obrazom trdno na tleh, ko se je ta raztrgala. Ampak kjer si enkrat že bil, se da nazaj pridet, samo potrudit se je treba in imet željo po tem.

Spet se vrtim!

EnDivja, 04.10.2021 ob 08:48

Tudi svobodna volja JE laž. Vedno bolj je očitno, da nimamo ne svobodne volje in ne svobode! Ovce zbudite se!

Po čem sklepaš, da nimamo svobodne volje?

Partyzan, 04.10.2021 ob 08:18

Ta svet se ze dolgo ne vrti vec v pravo smer. Samo denar in lastni interesi. Resnica nikogar ne zanima. Brat bi lastnega brata prodal za kozarec vode. Zalostno toda resnicno. Pravijo, da po novem letu boljse bo.

Avtorica ali ste zdravi? Imate osnovne minimalne dobrine za preživeti, hrano, vodo in streho nad glavo? Potem se obrnite malo okrog sebe, videli boste bolne, invalide, brezdomne, tudi lačne in pomagajte po svojih močeh vsem tem, ki kljub trpljenju radi živijo in so veseli, da se zjutraj zbudijo v nov dan. In delajte na svoji osebnosti, da se ne boste sami sebi smilili, da boste pogumno in veselo zrli v naš svet ter se veselili vsakega novega dneva kajti naša življenja so zelo, zelo kratka. Ni smiselno še ta kratek čas zapraviti za pomilovanje, slabo voljo in črnogledost, res ne. Razmislite.

Darwin587, 04.10.2021 ob 14:30

Po čem sklepaš, da nimamo svobodne volje?

Pozdrav Darwin?

Dobro vprašanje!

Recimo, da se zavedam oz. sem prišla do spoznanja, da živim na planetu strahu, kot ujetnik …

Zadovoljen?

Ayahuasca, 04.10.2021 ob 17:07

Pozdrav Darwin?

Dobro vprašanje!

Recimo, da se zavedam oz. sem prišla do spoznanja, da živim na planetu strahu, kot ujetnik …

Zadovoljen?

Pozdravljena nazaj Ayahuasca

Nisem zadovoljen, le zakaj bi bil, če praviš, da si na svetu strahu in si ujetnica? To meni ni všeč niti se ne strinjam s tem. Tako zate, kot zase želim dobro in brez strahu.

Če greva po svetu iskati strah, ga ne bova našla. Videla bova prestrašene ljudi ali pa sebe v strahu ampak njega ne bo, če ga bova iskala. Si kdaj iskala strah? Jst sm se odloču da ga poiščem barabo svetovno. In ko sem ga iskal ga ni bilo. Ko sem prenehal iskati pa se je od nekje v meni pojavil strah, da strahu ne bom nikoli našel. Zanimivo doživetje, ko si ti tisti, ki opazuje dogajanje. Takoj, ko sem ga hotel vprašati, kje si bil je izginil. Sedaj, ga sploh ne iščem več niti se ga ne bojim, ker vsakič ko se v meni pojavi grem proti njemu, da ga vprašam ja kaj je, kaj pa si, kje si bil in že ga več ni. Tako me večino časa ni strah.

Kar pa se tiče ujetnika pa je v razumevanju. Tudi sam s kdaj počutim ujetnik, ko nimam odgovorov. AMPAK

ker je to ujetništvo psihološke narave in ni kletke okrog mene in je kletka nevidna pa sem tudi tu našel rešitev za pobeg iz nje.

Lej ti jo bom zapisal, ti samo glej, da je ne pozabiš in da jo poizkusiš razumeti.

Rešitev:

Ker je kletka nevidna in jo ti tvoriš si seveda nekdo, ki je zelo močan, saj konec koncev sebe imaš moč zadrževati v kletki. AMPAK, ker si ti tista,ki sebe drži v kletki si tudi ti tista, ki si lahko zamisli in pogleda kakšna je ta kletka in to z vseh koncev in krajev nje. Ko jo boš pogledala in spoznala, pa si zamisli ključ.

Ta ključ, ki si ga boš zamislila odklepa točno to kletko v kateri si ujetnik.

Primi ga, potisni v ključavnico ter odkleni vrata. Preden pa jih odpreš in izstopiš iz kletke se še enkrat ozri nazaj in videla boš, da nisi odklenila samo vrat kletke ampak si kletko tudi izbrisala, kot da je nikoli ni bilo.

Ne boš več ujetnica ampak , kot svobodna ptica.

Lej podobno,kot moja pesem pravi:

( https://www.youtube.com/watch?v=Jr-KwWWbut4 )

Darwin587, 04.10.2021 ob 17:26

Pozdravljena nazaj Ayahuasca

Nisem zadovoljen, le zakaj bi bil, če praviš, da si na svetu strahu in si ujetnica? To meni ni všeč niti se ne strinjam s tem. Tako zate, kot zase želim dobro in brez strahu.

Če greva po svetu iskati strah, ga ne bova našla. Videla bova prestrašene ljudi ali pa sebe v strahu ampak njega ne bo, če ga bova iskala. Si kdaj iskala strah? Jst sm se odloču da ga poiščem barabo svetovno. In ko sem ga iskal ga ni bilo. Ko sem prenehal iskati pa se je od nekje v meni pojavil strah, da strahu ne bom nikoli našel. Zanimivo doživetje, ko si ti tisti, ki opazuje dogajanje. Takoj, ko sem ga hotel vprašati, kje si bil je izginil. Sedaj, ga sploh ne iščem več niti se ga ne bojim, ker vsakič ko se v meni pojavi grem proti njemu, da ga vprašam ja kaj je, kaj pa si, kje si bil in že ga več ni. Tako me večino časa ni strah.

Kar pa se tiče ujetnika pa je v razumevanju. Tudi sam s kdaj počutim ujetnik, ko nimam odgovorov. AMPAK

ker je to ujetništvo psihološke narave in ni kletke okrog mene in je kletka nevidna pa sem tudi tu našel rešitev za pobeg iz nje.

Lej ti jo bom zapisal, ti samo glej, da je ne pozabiš in da jo poizkusiš razumeti.

Rešitev:

Ker je kletka nevidna in jo ti tvoriš si seveda nekdo, ki je zelo močan, saj konec koncev sebe imaš moč zadrževati v kletki. AMPAK, ker si ti tista,ki sebe drži v kletki si tudi ti tista, ki si lahko zamisli in pogleda kakšna je ta kletka in to z vseh koncev in krajev nje. Ko jo boš pogledala in spoznala, pa si zamisli ključ.

Ta ključ, ki si ga boš zamislila odklepa točno to kletko v kateri si ujetnik.

Primi ga, potisni v ključavnico ter odkleni vrata. Preden pa jih odpreš in izstopiš iz kletke se še enkrat ozri nazaj in videla boš, da nisi odklenila samo vrat kletke ampak si kletko tudi izbrisala, kot da je nikoli ni bilo.

Ne boš več ujetnica ampak , kot svobodna ptica.

Lej podobno,kot moja pesem pravi:

( https://www.youtube.com/watch?v=Jr-KwWWbut4 )

Dobro jutro Darwin,

zanimiv sogovornik si … bi pa samo dodala še tole … vsi, ki smo na tem planetu smo ujetniki, zato nismo in nikoli ne bomo svobodni. Mogoče naslednji krog …

Anonimno 4409, 04.10.2021 ob 08:04

… v tem norem svetu, kjer je vse zlagano. Laž je postala resnica. In resnica je postala laž. Upam, da bo kmalu prišel moj konec  po naravni poti, da se osvobodim vse te tiranije, nesmislov in okov materialnega sveta.

Samo toliko, da veste, da ne bo kdo rekel, da mu nisem povedala.

Poglej kak Yuri Bezmenov video pa smisel najdi v jebanju v glavo tistih, ki so te namerno demoralizirali.

melanhonija, 04.10.2021 ob 10:38

Tudi sama sm prišla do zaključka, da moje življenje nima smisla ne nobenih rezultaov, ne mojih radosti,ne veselja.

Možu sem zaupala, pa me je popolnoma razočaral, za nameček me je še pretepel.

Saj bom temu mojemu kilavemu življenju naredila kar konec.

Nič ne bom puščala pisem, izgledalo bo, da sem preminila po naravni poti.

Samo toliko, da vam povem.

Cas je da pokličete varno hišo, ce vas je moz pretepel.

https://www.scsd.si/centri-za-socialno-delo/varne-hise/

Vedno obstaja upanje in tudi obdobja se menjajo – za dezjem bo posijalo sonce ampak le ce se boste potrudili! Lepo je ziveti in le videti morate ljudi ki vam zelijo pomagati, nas je veliko ! Prosim pokličite v varno hiso in se zaupajte…

Ayahuasca, 05.10.2021 ob 08:04

Dobro jutro Darwin,

zanimiv sogovornik si … bi pa samo dodala še tole … vsi, ki smo na tem planetu smo ujetniki, zato nismo in nikoli ne bomo svobodni. Mogoče naslednji krog …

moč besed je več kot neskončna

Meni se tudi ne da več. Vse v kurcu. Ljudje samo jokate konstantno. Po internetu. Po cestah. Po domače povedan ste vsi ratal “pičkice”. Kaj zdaj? Kaj bomo nrdil?

Sem na svojem večnem šamanskem potovanju. Pa grem enkrat po času navzgor, drugič pa spet navzdol. Občasno srečam sem ter tja tudi zelo mlade ljudi, ki jih v resnici že dolgo časa več ni. Oni mene ne poznajo. Pustim jih popolnoma na miru.

les salutations 

Si vous avez besoin d’un financement rapide pour acheter une maison, une voiture ou pour investir dans votre entreprise, contactez-nous. La demande est approuvée rapidement et l’argent est transféré sur votre compte après 72 heures.

Courriel : financovaniainvesticeltd@gmail.com

moč besed je več kot neskončna, 05.10.2021 ob 14:06

moč besed je več kot neskončna

Tako je, Xrobe …. marsikaj je neskončno ….

Se ne vrti “več” v pravo smer?? A v preteklosti se je pa vrtel v pravo smer, al kako? Kdaj točno? Večjih pravic kot jih ima danes v zahodnem svetu posameznik, še ni bilo nikoli v zgodovini. Skozi celo zgodovino vojne, klanja, za prestol in nadvlado je dejansko brat ubil brata, ljudi so na trgih obešali, jim rezali roke, mladostnice so posiljevali stari dedci še za časa Prešerna, otroci so umirali po tekočem traku od vsemogočih bolezni…. a je treba naštevat? Še nikoli ni bilo tako lepo, kot je danes v zahodnem svetu. Če vam pa še to ne paše, pa pojdite v kakšno državo v razvoju, pa boste videli, kako so pri nas živeli pred 150 leti. Svet se spreminja na bolje, to je dejstvo.

Ayahuasca, 05.10.2021 ob 17:54

Tako je, Xrobe …. marsikaj je neskončno ….

Ayahuasca, superkrasno 🙂 

ayahuasca ?

Odgovori                 Citiraj sporočilo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close