ne da se mi urejat
Pa dobro, tuširam se, lase si moram oprat vsak 2 dan (mastni!!!), ampak včasih se mi ne ljubi in grem v službo 3. dan z mastnimi lasmi in se ne počutim vredu. Torej tu je del lenobe.
Nohte lakiram le poleti in le na nogah. Bože ne daj da bi jih na rokah, bi bilo treba vsak dan. Ni šans. So roke delovne in lepe brez laka.
Britje dlak, ojojjj. Ja, poleti je treba, ma z muko. Pozimi se malo zapustim po nogah, pa me partner krega in že njemu na ljubo obrijem, sem medo. Pod pazduho dokaj redno (ne vsak dan, ne).
Ja, je kar nadležno vse to.
Šminka pa: obraz namazan s kremo, malce pudra, malce okrog oči in sem kot nova. Ni potrebno diplomirat. Brez sem pa kot duh.
Generalno gledano…..je človek en kup gnoja, dreka in smrdečije!!!!
Se lahko še tako lišpate drage moje, dejstva se ne da spremeniti! noge ti smrdijo, znoj skozi kožo smrdi, drek smrdi, bruhanje smrdi, zobe si lahko drgneš in drgneš in ga ni junaka, ko se zjutraj zbudi, da bi dišal, močefit smrdi, smrkel smrdi, seč smrdi….Zato, drage moje čim več umivat!
Jaz pa hodim h kozmetičarki na tri do štiri tedne in me depilira z voskom in stvar rešena. Komplet noge in bikini predel (že skor brazilka) am 27 €… potem pa mi uredi še nohte na nogah, torej jih postriže, uredi nohtno kožico, pobrusi nohte in sem ful zadovoljna. Za to mi pa računa še dodatne 4 €. Se pravi, vse skupi me pride 31 evrov in imam mir, predvsem pa prišparam na času.K frizerju hodim na dva meseca, barva me mož, nohte na roki si uredim sama 1 x na teden – odstranim kožico in vse ostalo kar paše zraven ter si namažem z utrjevalcem od Essence, ki ima tako lep vijoličast odtenek in zgleda čist ok. Poleti mi kozmetičarka potem še lakira nohte. Men se to res ne ljubi doma počet in packat.
Aja, tuširanje itak vsak dan in pranje las na dva do tri dni…
Nohte 2x na teden, zgoraj in spodaj. Včasih se mi ne ljubi in pač hodim okrog z malo slabšimi lakiranimi 🙂 Glede britja, se redno, tuširanje tudi ( redko pride dan, ko se mi ne ljubi, ker pod tušem ful uživam – čas za sprostitev, sem pod tušem tudi 1 uro, če je dovolj vode ), umivanje las pa na 4, 5 dni. Malo bolj lena sem pri puljenju obrvi, čiščenju obraza, zob. :/ Našminkam se pa redko redko kdaj. Že zato, ker zjutraj, ko se vstanem, me psi čakajo, da jih peljem na sprehod in pač ni časa za šminko, potem pa itak pozabim na to. Če jih pelje ven partner, se pa včasih našminkam, ker zjutraj nimam drugega dela. Na delo grem pa vedno urejena – torej tudi nališpana, ampak delo ni vsak dan.
Forum je zaprt za komentiranje.