Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne bom cepila otroka in pika

Ne bom cepila otroka in pika

Odgovor na objavo uporabnika
gtzh, 29.08.2021 ob 17:50

Raje grem jaz na une golfe, kot pa, da otroku vbrizgam ta strup in ima posledice celo življenje.

In kako bi se počutila, da bi tvoj otrok zbolel in zaradi necepljenosti umrl zaradi tvoje odločitve, ti pa živela, ker si se cepila? Vsi vemo kako, ampak ali je vredno? Taki primeri so bili.

nov dan. nove butaste fore. neb reku k bi poskušal necepilcem pojanst da njihovi strahovi v večin primerov sploh niso utemeljen in da se sekriajo za bz. ne.. vi raj spodbujate retarde tipa darwin. celi držav delate škodo.

Včeraj je bilo potrjenih 666 primerov okužb… six six six the number of beast

Kdo ve kdaj bomo dočakali kako statistiko stranskih učinkov cepiva? Js poznam 1 smrt sicer starejše gospe in enega z ohromelo nogo po cepljenju iz svojega kroga. V celi državi je verjetno tega kar precej.

A bomo, 02.09.2021 ob 22:11

Kdo ve kdaj bomo dočakali kako statistiko stranskih učinkov cepiva? Js poznam 1 smrt sicer starejše gospe in enega z ohromelo nogo po cepljenju iz svojega kroga. V celi državi je verjetno tega kar precej.

Kakšno je kaj vreme v Preboldu in v šoli za učitelje s posebnimi potrebami?

Za avtorico, 02.09.2021 ob 06:16

In kako bi se počutila, da bi tvoj otrok zbolel in zaradi necepljenosti umrl zaradi tvoje odločitve, ti pa živela, ker si se cepila? Vsi vemo kako, ampak ali je vredno? Taki primeri so bili.

In kako bi se počutila, če bi umrl zaradi posledic cepljenja?

Če je odrasel človek prejel dva odmerka cepiva proti covidu-19, je za skoraj polovico manjša verjetnost, da se bo pri njem v primeru okužbe z novim koronavirusom pojavil dolgotrajen covid-19, kaže študija, ki so jo opravili raziskovalci na univerzi King’s College v Londonu.

zadnji podatki, 03.09.2021 ob 09:01

Če je odrasel človek prejel dva odmerka cepiva proti covidu-19, je za skoraj polovico manjša verjetnost, da se bo pri njem v primeru okužbe z novim koronavirusom pojavil dolgotrajen covid-19, kaže študija, ki so jo opravili raziskovalci na univerzi King’s College v Londonu.

pa veš kolk je že blo teh raznoraznih študij, enkrat tako, drugič drugače, enkrat študije v prid cepljenju, potem spet v prid necepljenju..kot jim paše. Milijon študij, danse lahk najdaš najmanj 3 take, bolj resne, KAO..

WHO je jasno povedala, da zaenkrat cepljenje otrok ne svetuje, pa vseeno silim/jo otroke k temu. Kdo zdaj dirigira, stroka ali proizvajalci?

gfklhspšč, 01.09.2021 ob 11:39

zzala, 30.08.2021 ob 20:11

Moja 16-letnica se hoče cepit. Kaj pa zdaj? Jaz in mož sva cepljena, starejša hči se je odločila, da se ne bo (22). Če naj spoštujem željo 22-letnice, naj bi tudi željo 16-letnice, čeprav je še mladoletna, ali kaj predlagate? Pogovorili smo se, izpostavili možna tveganja, ampak ona vztraja pri tem, da bi se cepila.

Jaz sem svojemu prepovedala, ker ob morebitnih stranskih učinkih jaz nosim posledice enako kot on. Tega se mularija ne zaveda, ker ve premalo o svetu. Mi, ki smo malo dlje na svetu, pa vemo, da je vsako cepljenje tvegano in posledice so lahko dosmrtne. Zakaj torej??? Pri covidu za mlade tveganj ni, kakorkoli zoprna zna biti bolezen. Še enkrat vprašam, zakaj torej mladoletnemu dovolit, da odloča sam o sebi? Bo tudi sam potem skrbel zase, če bo kaj narobe? Bo država? Ne, bo figo. starši bodo. Zato ne dovolim!

TOČNO!

PIKULET CENZURIRANI, 01.09.2021 ob 19:27

gfklhspšč, 29.08.2021 ob 20:47

OMB, 29.08.2021 ob 20:38

A vas je večina hodila v osnovno šolo v Preboldu, da ste taki butli?

Argumentiraj. Kako korona ogroža otroke? In koga ogrožajo oni, če se ne cepijo?

Golazen podkupljena.

Večorganski vnetni sindrom recimo? Ogrožajo lahko s prenosom virusa ane. A si samo res zabit ali pa si iz Prebolda?

zaradi tega redkega sindroma bodo pocepili maldino? Potem pa naj gredo takoj zdaj po šolah, razredih, pa pograbijo debele otroke in jih pribijmo na križ..A veš, koliko težav in bolezni bodo imeli ti otroci že v naslednjih parih letih, da ne govorimo v odraslosti? Če jo bodo normalno dočakali..V razredu mojega otroka so trije tako ekstremno debeli, da ne veš, a bi tožil starše ali kaj? Nas pa skrbi Covid pri otrokih..OMG norišnica..

nid mads, 03.09.2021 ob 09:19

pa veš kolk je že blo teh raznoraznih študij, enkrat tako, drugič drugače, enkrat študije v prid cepljenju, potem spet v prid necepljenju..kot jim paše. Milijon študij, danse lahk najdaš najmanj 3 take, bolj resne, KAO..

WHO je jasno povedala, da zaenkrat cepljenje otrok ne svetuje, pa vseeno silim/jo otroke k temu. Kdo zdaj dirigira, stroka ali proizvajalci?

Je otrok odrasel človek?

Smo že v tretji fazi od 6 predvidenih. Šesta je zaprtje države.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close