Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne bom cepila otroka in pika

Ne bom cepila otroka in pika

Tukaj je pravi naslov za vaša vprašanja

https://www.zdravniskazbornica.si/informacije-publikacije-in-analize/obvestila/2020/10/01/epidemija-covid-19-odgovori-na-dileme-zdravni%C5%A1kih-kolegov

Tukaj je pravi naslov za vaša vprašanja

Če je to najboljše kar zmorejo, je moja odločitev, da se ne bom cepil še toliko bolj trdna. Kup blebetanja v prazno in napadanja nasprotnikov, argumentov na pomisleke pa nikjer. Prav tako nobenega soočenja s strokovnjaki, ki nasprotujejo cepljenju. Namesto tega severnokorejska propaganda in posiljevanje s cepljenjem, zraven še pregon nasprotnikov.

Vse to smo v zgodovini že videli, prav tako kdo je v teh primerih imel prav.

A ga boš šolala od doma? Ko bo recimo cepivo odobreno tudi v Evropi, tako kot je že v ZDA.

Slej kot prej bo izobčen. Večina staršev še nima skisanih možganov in bo svoje otroke  slej kot prej cepila.

Opažam, da se ljudje prebujajo in prihajajo k pameti in se, podobno kot ZDA,  izogibajo druženju z necepljenimi, tudi če so to sorodniki, znanci.

Samo povem, ker teme o tem, kako je to naredila igralka Jennifer Anistone, tukaj na anticepilskem forumu ne moreš odpreti.  Haha

Odgovor na objavo uporabnika
z možem sva cepljena, 29.08.2021 ob 19:15

Z možem sva cepljena, najini starši tudi. Otrok pa ne misliva dati cepiti.

Sicer se hči pri 21-ih sama odloča, trenutno se še ne misli cepiti.

Ostalih nepolnoletnih ne damo.

Ravno takšni kot je tvoj hčerka so problem te družbe.

Pa predvidevam, da si tudi ti med tistimi, ki, kadar le more, potarna, da je bila “prisiljena” se cepit.

izobčen bo, 31.08.2021 ob 09:30

Slej kot prej bo izobčen. Večina staršev še nima skisanih možganov in bo svoje otroke  slej kot prej cepila.

Opažam, da se ljudje prebujajo in prihajajo k pameti in se, podobno kot ZDA,  izogibajo druženju z necepljenimi, tudi če so to sorodniki, znanci.

Samo povem, ker teme o tem, kako je to naredila igralka Jennifer Anistone, tukaj na anticepilskem forumu ne moreš odpreti.  Haha

Debilno fašistično. Biti debil in podpirati segregacijo, ni znak prebujenosti, ampak retardiranosti.

nehajte buzerirat, 31.08.2021 ob 08:53

A lahko začne na tem forumu moderator opravljati svoje delo?

Glejte, nismo po župi priplavali in dobro vemo, kakšna je agenda anticepilcev in kako delujejo. Kako z nenehnim pisanjem po forumih in komentarji na članke, poskušajo ustvariti vtis, da jih je več kot jih je v resnici. Smo na enem drugem portalu primerjali IP-je in rpišli do res smešnih ugotovitev. Da par norcev v Sloveniji poskuša buzerirat celoten narod!

Tukaj odpirajo že prav smešne teme. Z enim stavkom. Samo da je. Samo da zgleda, kot da je sto ljudi odprlo teme proti cepljenju.

Ta forum je v tej pandemiji naredil RES OGROMNO ŠKODE!

Debilno fašistično. ?.

Par psihopatov na oblasti terorizira cel narod. To bando fašistično je treba samo pred zid in postrelit. 30 let že ropajo državo in lažejo.

In ti bi odpirala temo o Žinevri Annistonovi v dokaz, da ljudje prihajajo k pameti?

Bejž bejž se hitro družit z njo, gotovo komaj čaka, da bosta best frendici.

V Zagrebu je na intenzivni enoti dojenček s covidom-19, priključen na kisik. Nihče ne ve, ali bo preživel.

Kovidni oddelek v Mariboru je poln. Če se okužite z virusom in potrebujete pomoč, plačajte mašo, da bo kdo od hospitaliziranih čimprej zapustil bolnišnico (navpično ali vodoravno) sicer ne pridete v oskrbo.

preverjeno670, 31.08.2021 ob 23:13

Kovidni oddelek v Mariboru je poln. Če se okužite z virusom in potrebujete pomoč, plačajte mašo, da bo kdo od hospitaliziranih čimprej zapustil bolnišnico (navpično ali vodoravno) sicer ne pridete v oskrbo.

Ja najboljš kar lahko narediš ko zboliš da greš k maši. Tam ni virusa. Tako pravi naša stroka. Boš kar čudežno ozdravel. Kdo rabi bolnice?

Zdaj pa resno. Smo pri številki okoli 150 hospitaliziranih. Samo spomladi jih je bilo 4-5 krat več. Tako da ne delaj panike tam kjer ni potrebna.

Neprijavljena, 01.09.2021 ob 07:10

Ja najboljš kar lahko narediš ko zboliš da greš k maši. Tam ni virusa. Tako pravi naša stroka. Boš kar čudežno ozdravel. Kdo rabi bolnice?

Zdaj pa resno. Smo pri številki okoli 150 hospitaliziranih. Samo spomladi jih je bilo 4-5 krat več. Tako da ne delaj panike tam kjer ni potrebna.

Kje so jih staknili?

Namreč, prebolevniki ne obolevajo več, so trajno imuni in teh je že večina.

Večina imunih niso v sistemu, ker niso niti bili pri zdravniku, imajo pa protitelesa, katerih testi ne veljajo za preplačane oblastnike.

Da je to res, se je že izkazalo in potrdilo.

Da obolele zdravijo narobe, pa tudi.

Namerno narobe?

zzala, 30.08.2021 ob 20:11

Moja 16-letnica se hoče cepit. Kaj pa zdaj? Jaz in mož sva cepljena, starejša hči se je odločila, da se ne bo (22). Če naj spoštujem željo 22-letnice, naj bi tudi željo 16-letnice, čeprav je še mladoletna, ali kaj predlagate? Pogovorili smo se, izpostavili možna tveganja, ampak ona vztraja pri tem, da bi se cepila.

Jaz sem svojemu prepovedala, ker ob morebitnih stranskih učinkih jaz nosim posledice enako kot on. Tega se mularija ne zaveda, ker ve premalo o svetu. Mi, ki smo malo dlje na svetu, pa vemo, da je vsako cepljenje tvegano in posledice so lahko dosmrtne. Zakaj torej??? Pri covidu za mlade tveganj ni, kakorkoli zoprna zna biti bolezen. Še enkrat vprašam, zakaj torej mladoletnemu dovolit, da odloča sam o sebi? Bo tudi sam potem skrbel zase, če bo kaj narobe? Bo država? Ne, bo figo. starši bodo. Zato ne dovolim!

Če je covidni oddelek poln, to ne pomeni čisto nič – ker je samo eden od covidnih oddelkov, kamor so očitno v nekem trenutku preusmerjali vse obolele.

Po podatkih iz Izraela pa so pri delti  hospitalizacije krajše! Samo naši tega ne bodo zlepa priznali.

gtzh, 29.08.2021 ob 17:50

Raje grem jaz na une golfe, kot pa, da otroku vbrizgam ta strup in ima posledice celo življenje.

Pa koga briga, če boš ti cepila otroka ali ne?

Mogoče niti fotra nima ta otrok, pa me tudi figo briga?

Mogoče mu niti kosila ne skuhaš vsak dan, pa me figo briga.

Si ti prototip dobre in zgledne mame? bi rekel, da ne, ampak me figo briga!

So že vse medicinske sestre, ki so dale odpoved, nadomestili z novimi snažilkami ali se niti snažilke ne javljajo več na razpisana mesta za medicinske sestre?

GestapovSSke, 01.09.2021 ob 08:46

Kje so jih staknili?

Namreč, prebolevniki ne obolevajo več, so trajno imuni in teh je že večina.

Večina imunih niso v sistemu, ker niso niti bili pri zdravniku, imajo pa protitelesa, katerih testi ne veljajo za preplačane oblastnike.

Da je to res, se je že izkazalo in potrdilo.

Da obolele zdravijo narobe, pa tudi.

Namerno narobe?

Ti si pa iz Prebolda, kajne?

sam fprašam, 01.09.2021 ob 12:04

So že vse medicinske sestre, ki so dale odpoved, nadomestili z novimi snažilkami ali se niti snažilke ne javljajo več na razpisana mesta za medicinske sestre?

Zakaj pa bi jih nadomestili ?

Zdravstveni sistem mora čim prej kolapsirati. Ker tega niso mogli uradno narediti v imenu korupcije, bodo pa to naredili v imenu covida.

Otrok ima že zdaj zelo hude trajne posledice, ker ima tako bedasto mamo…

gfklhspšč, 29.08.2021 ob 20:47

OMB, 29.08.2021 ob 20:38

A vas je večina hodila v osnovno šolo v Preboldu, da ste taki butli?

Argumentiraj. Kako korona ogroža otroke? In koga ogrožajo oni, če se ne cepijo?

Golazen podkupljena.

Večorganski vnetni sindrom recimo? Ogrožajo lahko s prenosom virusa ane. A si samo res zabit ali pa si iz Prebolda?

gfklhspšč, 01.09.2021 ob 11:41

Če je covidni oddelek poln, to ne pomeni čisto nič – ker je samo eden od covidnih oddelkov, kamor so očitno v nekem trenutku preusmerjali vse obolele.

Po podatkih iz Izraela pa so pri delti  hospitalizacije krajše! Samo naši tega ne bodo zlepa priznali.

Glede na polne bolnišnice v Podravju, bodo novo okužene zlagali ob Dravi na armaflex. Tisti z nadstandardnim zavarovanjem bodo v šotoru, ostali bodo lahko opazovali dvanajst ozvezdij severne nebesne poloble.

V UKC LJ je petina (20%) covid bolnikov mlajših od 50 let, od teh pa so štirje celo mlajši od 30 let. Gre za resno bolne ljudi. Dva sta tudi na intenzivni terapiji. Kakšen bo izhod iz bolezni, je za zdaj nemogoče napovedati, saj gre za precej hude klinične slike.

Neprijavljena, 31.08.2021 ob 08:11

Ti jaz povem, 31.08.2021 ob 00:22

katere stvari, 30.08.2021 ob 21:08

hrhn, 29.08.2021 ob 20:33

Mi smo bili takoj za cepljenje, tudi otroka. Hvala Bogu, da sta gimnazijca in zelo dobro razumeta stvari.

Katere stvari razumeta?

Razumeta, da ste na svetu ljudje, ki vsak k….. spremenite v znanstveno fantastični film o teoriji zarote. Pa copate pospravi, preden greš spat. Saj veš, da jih muca Copatarica ne odnese….

Motiš se.

Razumeta da če narediš tako kot rečejo drugi imaš privilegije. Ter da je fino da vsega ne poveš na glas in ne narediš pred očmi drugih, ker ima lahko negativne posledice.

To že zelo majhni otroci razumejo. Zato ni potrebna gimnazija.

Ti pa ne delaš, kar drugi rečejo? Anticepilcev vas je namreč precej več kot ljudi, ki podpirajo cepljenje. Katera čreda ovc je torej večja?

tko tut jz trdim že lep čas. retarde puščajo gor zartega kr je covid edina tema ki jim še nos dobiček. ostalo so zavozil kolkr so že lohk. kr mal čudn. velestručnjaški zdravstveni forum en glavnih virov dezinformacij v slovenij. podrepnež vagabundski se pa skriva za tipkovnico. tip soodgovon si za jesenske kovid smrti. precepljenost je v slo je zlo mjhna. ne rabiš bit genij da bo vidiš da bo ornk sranje. sm kj pa kozjejebec ve. še he he ne morm napist k. kurc vsa gleda nesposobno govno moderatorsko.

Sem se zadnjič malo pohecala, da bo pri grški abecedi zmanjkalo črk za viruse. In da bo treba ubrati kmerščino, ki ima 74 črk.

Prihaja virus imenovan Mu, ki bo pahnil imunski sistem čez rob. Me zanima, kako boste potem mukali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close