Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne bom cepila otroka in pika

Ne bom cepila otroka in pika

Raje grem jaz na une golfe, kot pa, da otroku vbrizgam ta strup in ima posledice celo življenje.

Odgovor na objavo uporabnika
gtzh, 29.08.2021 ob 17:50

Raje grem jaz na une golfe, kot pa, da otroku vbrizgam ta strup in ima posledice celo življenje.

Si medicinska sestra?

In kateri debil bo cepil otroka ?

Ta korona ogroža otroke ravno toliko kot malarija.

Otrok do 12 leta se itak ne cepi. Kasneje pa tudi ne, če si vsaj malo pameten.

Ne medicinska sestra, ona je svetovno priznana Google zdravnica infektologinja (najmanj).

kavč zdravnica, 29.08.2021 ob 18:05

Ne medicinska sestra, ona je svetovno priznana Google zdravnica infektologinja (najmanj).

Ti si najmanj znanstvenica, nobelova nagrajenka.

Desperadodajka, 29.08.2021 ob 18:07

Ti si najmanj znanstvenica, nobelova nagrajenka.

KAKO VEŠ?

ERTER, 29.08.2021 ob 18:15

KAKO VEŠ?

Vidi se po visokem strokovnem izrazoslovju.

Tudi pri nas doma ni šans. Otrok se ne bo nihče dotaknil. Vsi, ki niso vladni plačanci, opozarjajo, da s cepljenjem otrok ne gre hiteti, ker niso znane posledice in ker ni potrebe.

Otroke nad 12 let je treba cepit.   Upam, da bo to cimprej obvezno.      Ko bo sola na daljavo boste pa spet cvilili.  Sploh ni vprasanje, cepit se je treba, da koncamo epidemijo.

Mi smo bili zelo zadovoljni s šolo na daljavo. Na podlagi zapiskov in posnetih predavanj, je sin dobil boljše ocene in več znanja. Učitelji so se bolje pripravili, tako z zapiski kot z predavanji, saj so bili na oku vseh.

Desperadodajka, 29.08.2021 ob 18:24

Vidi se po visokem strokovnem izrazoslovju.

Važno, da je izrazoslovje tebi omogočilo nakup lastne nepremičnine… aja, saj ti ga ni!

Šmrc šmrc

Z možem sva cepljena, najini starši tudi. Otrok pa ne misliva dati cepiti.

Sicer se hči pri 21-ih sama odloča, trenutno se še ne misli cepiti.

Ostalih nepolnoletnih ne damo.

Mi smo bili takoj za cepljenje, tudi otroka. Hvala Bogu, da sta gimnazijca in zelo dobro razumeta stvari.

Mimosa, 29.08.2021 ob 18:28

Otroke nad 12 let je treba cepit.   Upam, da bo to cimprej obvezno.      Ko bo sola na daljavo boste pa spet cvilili.  Sploh ni vprasanje, cepit se je treba, da koncamo epidemijo.

Po pisanju sodeč – niste bili nikoli naklonjeni vprašanjam. ?

A vas je večina hodila v osnovno šolo v Preboldu, da ste taki butli?

OMB, 29.08.2021 ob 20:38

A vas je večina hodila v osnovno šolo v Preboldu, da ste taki butli?

Argumentiraj. Kako korona ogroža otroke? In koga ogrožajo oni, če se ne cepijo?

Golazen podkupljena.

Cepljenje s cepivom, kjer ni deklaracije in vsebine je protizakonito. Cepljenje proti volji posameznika je protizakonito in protiustavno. prepoved necepljenim dostopa do storitev in dejavnosti je protiustavno, nezakonito in proti mednarodni konvenciji o človekovih pravicah.

Ampak … ampak … države, v svoji frenzy, so podpisale pogodbo z ZDA o promoviranju cepiva, propagandi, vsiljevanju itn. Če tega ne počenjo, imajo posledice. Če kršijo pogodbo, izgubijo premoženje.

Ti se lepo umaknit od tega frenzy, kjer je potrebno otroka testiraj, če ni potrebe ali ne potrebuje teh storitev in dejavnosti, kjer se mora testirati, naj počne kaj drugega. To je vse.

Samo ne začnite še vi s tem cepljenje in necepljenje testiranej in nestestiranje. Minimalno kar se lahko naredi, da se zadovolji stare ljudi, je to, da se testiramo. tako imate tudi vi nek dokaz ali potrdilo v primeru da je otrok dejansko pozitiven in če kdaj zboli ga zdravite tako kot se je vedno zdravilo – s čaji, sokovi, pitjem tekočine, prhanje, inhalacije. Izogibajte se prostorov kjer so stari ljudje predvsem kadar so pokojnine in bo vse ok

hvala meni, da sama ne cepiš otrok ☺ – pacientka kot si, bi jih zihr zagiftala

aja – pa sama in tvoj pamž  ne hodite med druge ljudi, da se kaj ne nalezete.
Cepljenje ni zaščita pred okužbo ampak znižanje moči reakcije ob okužbi

A si prebrala pismo Kustečeve in Poklukarja  da si tako razjezila.Tudi naša šola ga je objavila. Je za bruhat.

Kdor misli da bo cepivo obvarovalo njegove otroke pred vsem hudim, naj ga cepi. Ostale pa pustite na miru.

gfklhspšč, 29.08.2021 ob 20:47

Argumentiraj. Kako korona ogroža otroke? In koga ogrožajo oni, če se ne cepijo?

Golazen podkupljena.

Argumentom ti ne verjameš! Verjemi raje MON dohtarjem?

Tudi pri nas tamalega ne bomo cepili. Sva z možem o tem govorila. Zaenkrat bo tako, za naprej pa se bomo sproti odločali. Preveč na horuk se vse odvija in ne želim si negativnih posledic. Zadnjič ne dolgo nazaj sem slišala, da sta se starejša mož in žena cepila, njega so že pokopali, žena pa je še v kritičnem stanju. Nič še ne vemo, kako je z njo.

Cepljenje ubija, svizec pa čokolado zavija.

Neksm si vtakni to tvoje cepljenje. A mi tebe posuljujemo z njim, torej.

Cepila sta se tudi naš najstnik in najstnica. Ker sta odgovorna in sta mlada intelektualca.

Resnično naj vas bo sram vse tiste, ki ste nakladaških antivakserji, ker ste dejansko DRUŽBENI ŠKODLJIVCI. Naredite vsaj medicinski faks, potem pa šele boste lahko kaj pametnega povedali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close