Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NAVODILO O DELOVNEM ČASU

NAVODILO O DELOVNEM ČASU

Hvala za želje o lepem vikendu. Vsem tukaj gori želim en lep vikend. Danes imam še kup obveznosti in zato se ne bom oglasila do ponedeljka. Predvidevam, da dobim – glede na število neopravičenih ur v ponedeljek ukor ampak kaj češ. Tudi v tveganju je nekaj!

LP

Š:

Draga Mici, hotel sem objaviti v torek, pa ker si odprla temo kot nalašč zame, povem sedaj:

v torek 27.11. bom zadnji dan na kratko z vami, nato pa izginem za dva tedna in se zopet beremo 11.12.

Vmes bom zadolžil vse znance, dopisovalce, prijatelje, ki visite tu gor, da mi kdo tu in tam kaj pove, poslje sms ipd, da bom malo na tekocem.

Upam, da se me bo se kdo spomnil po dveh tednih.

Cau bau, se se kaj preberemo.

Čau, Saško, te kaj pokličem !
Ma, kam pa greš?

Lp, Jana

Ma. dolga štorija.

Imeli smo nadomeščanje porodniške, z eno punco, ki je bila zrela za porodniško in smo jo takoj izgubili. No, namesto te, je prišla še tretja taka in je šel ostalim dopust u …………

Tako ga imam letošnjega še 17 dni.
Ker ga nočem dat firmi, grem zdej en del, bom še malo drva vozil skupaj, pa kak izletek, pa shoping pred miklavžem in take porkerije.

Ma saj si čisto zmešan!!!! Kako lahko?
Jaz odhajam 18. decembra in me ne bo
do drugega tedna v januarju 2002? Upam,
da bo forum takrat še “stal”! Če ne, se
mi bo zarolal? Daj podatke kam, kdaj,
koliko, in vse dobiš!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Može puta dva,
ili bolje sedam,

NAZOVI ! ! !

NULA-ČETIRI-JEDAN

sem si jo zapisal , te pokličem ,…hehehehe( si prebral ..?)

Se vrača, a me prekinjajo, do kdaj si not?

danes do 14,30
Jutri za šankom , primankuje delavcev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close