Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NAVODILO O DELOVNEM ČASU

NAVODILO O DELOVNEM ČASU

Spoštovani gospodje in gospe!

vljudno vas prosim, da si preberete začasno navodilo o delovnem času uslužbencev foruma Tjavendan. Vsaka pripomba seveda zaželjena in bo tudi upoštevana. Po pregledu vseh pripomb in vseh vaših paraf mi dovolite, da začasno navodilo oddam v podpis direktorju foruma, gospodu Primožu.

Hvala in lep pozdrav,
Mici

ZAČASNO NAVODILO O DELOVNEM ČASU USLUŽBENCEV FORUMA »TJAVENDAN«

Za vse zaposlene, za katere ni določen drugačen delovni čas, velja dopoldanski gibljivi delovni čas, ki traja od ponedeljka do petka in sicer:

– obvezen delovni čas od 8.00 do 15.00 (ob petkih do 14.30 ure)
– dopusten delovni čas od 6. 00 do 23.00 ure
– tedenski delovni čas znaša 40 ur
– za prisotnost po 23. uri je potrebno pridobiti predhodno dovoljenje neposrednega vodje
– delavec lahko prenese največ 24 ur v naslednji mesec in ta presežek koristi v mejah gibljivega delovnega časa oz. ga lahko po predhodnem soglasju neposrednega vodje izkoristi v obliki prostega dne
– dovoljeni mesečni primanjkljaj za redno delo znaša 8 ur

Vsi uslužbenci so dolžni registrirati svojo prisotnost na delu, razen če se njihovo delo ne začne na sedežu foruma »Tjavendan«.

V primeru celodnevne službene odsotnosti se kot izpolnitev delovne obveznosti obračuna čas dejanske odsotnosti, vendar ne več kot 10 ur.

Čas službene odsotnosti na soboto, nedeljo, praznik oz. dela prost dan se obravnava kot presežek delovne obveznosti.

Kadar je uslužbenec odsoten zaradi opravičenih razlogov kot so bolezen, letni, izredni ali študijski dopust ipd., se taka odsotnost obračunava kot celodnevno plačano opravičeno odsotnost.

To navodilo stopi v veljavo 23. novembra 2001.

Navodilo spisala in vun na plano stavila
Mici

Mici, sam to bi bilo treba dodat, da se mora
vsakršna odsotnost “DODELATI”!!!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pozdrav Mici !

Ravno tebe sem imela v mislih….

Lepo si napisala,vendar se bojim oz bolje rečeno se sprašujem kdo vse ima sklenjeno pogodbo s firmo Tjavendan????
Se mi vse bolj zdi in dozdeva,da sem že kar nekaj dni nazaj podpisala odpoved!!! No ja bolje rečeno mi jo je nekdo drug “požegnal”
P.S. Naprošam vas,da ta moj pos raje date na ignorr…sory ker so bili prsti hitrejši kot pa glava…….

Ej, Perla moja!

kakšna odpoved neki? Moja je bila že tolikokrat napisana, pa tolikokrat oddana, pa še ne sprejeta, tako, da sem še kar tukaj.

In o tvoji odpovedi ne vem prav ničesar in dam VETO nanjo. Ekola, ni govora o kakšni tvoji odpovedi! Jasno? Kdo se bo pa hihital namesto tebe? Pa koga bo Pepi bremzal? Pa toliko in toliko stvari, zaradi katerih moraš ostati, Perla!!!!!!

Sklenjeno pogodbo s firmo Tjavendan imamo pa vsi, ki se tukaj oglašamo. Prav vsi, nobene izjeme ni. Mislim in upam, vsaj.

Pozdravček,
M.

Mici, jaz bi sam mal več dopusta. A obstaja še kakšna kolektivna, ki bi ga mal več odobrila?

No, ja, lahko bi podpisali kakšen aneks, kaj meniš? Kdaj bi pa bi ti imela dopust?

M.

Kaksne so sankcije za tako trdovratne krsitelje in nedisciplinirane delavce kot sem jaz? Saj se dobro zavedam svoje dolžnosti in obvez do prijateljev, pa vedno kasnim in zamujam, kot lahko sama vidis ……..
Cmmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooooookkkkk!
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Uh, Pepi – ti si zares posebno poglavje. Sankcije so hude, kaj praviš na to: vsakič ko zamudiš, moraš vsaki uslužbenki poslat en poljubček?

M.

Mici – v mesecu ki prihaja tolikokrat, da se še šefu ne upam povedati – 3. pa 7. pa 18., pa 24. pa 31. pa …

Mici, kot zastopniku delodajalcev in kot
pogajalskemu partnerju ti svetujem, da o
tem, koliko dopusta bo na Tjavendanu kdo
imel ….. temeljito premisliš, res temeljito ……….
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mici, eno je odsotnost, drugo pa zamujanje. Za zamudnike mora bit pa kazen mal hujša. Kaj praviš vsaj na 2 cmoka za vsako?

Marija, pa ti si ja povezana s sindikalisti. Od tebe bi pa mal več razumevanja prčakvala….

Lahko, ampak ne tu gori ljubica, ne tu
gori!!!!
Mariči

Že vidm. Se morm mal zresnit. Sploh ne vem, če mi bo po teh normah za dopust še kej za smučanje ostal v januarju?

Mici ti vedno tako skromna in nezahtevna. To ni kazen, toje nagrada.. Sam, ker toliko zamujam, bi lahko potem s lubiji Primozu sever zafilal…
Pepi

sej je rekel, da se lahko cmokljamo :):))

bzz bzz

Špeli, zdaj pa tako.
Ker jaz letos, ne grem smučat,
potem je jasno, da tudi ti ne greš.
Za drugo leto, pa bova videli….

Ja, saj pravim – nič dopusta, no, ja skoraj nič. Obvezna prisotnost na forumu, kaj boš z dopustom. Pa evo ti ga na Špele, ki hoče podpisati aneks. Kaj svetuješ ti, ki imaš izkušnje s tem?

M.

Že, sam jaz bi glede na pravilnik in Micino kazen, da o Spelini ne govorim, moral samo to delat….
Pepi

Eh, Špela, jaz sem za tri, pa še več. Samo kazni se stopnjujejo, ker Pepi ne bo nehal zamujati. Kaj potem?

Zabit server, tko kt je napisal! Pol nej ma pa Primož probleme!

Jana, sej moje smučanje v januarju paše že pod drugo leto – al tuki na forumu tud koledar več ne štima?

Samo, da vidim, če bo meni uspelo it, potem greš tudi ti lahko.
Do takrat, pa kar lepo pozabi, hehe
A koledar če štima, meni tuki zmeram manj, tud koledar..

jaz tud ne vem, kaj se dogaja s koledarjem. Včasih je nekaj veljal in danes – vsak dan neki zamujam…. Dnevi pri meni zagotovo ne štimajo in vsak teden ima vsaj en dan premal, pa da ne govorim o vikendu….

Veš kaj Špeli, ravno tako mislim kot ti. Še posebno tisto o kratkem vikendu, ki je res zmeraj prekratek..
A vidiš, zdele je pa tuki pr nas posijal sonček.
Mej se lepo in doolg, še daljši in lep vikend.

Lp, Jana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close