Najdi forum

navijalke

Pozdravljeni!
Lepo vas prosim za nasvet glede navijalk. Rada bi navijalke, ki so čimbolj enostavne za uporabo, ker sem sama precej nespretna kar se tega tiče. Imela sem že tiste ”samoleplive”, pa mi ne stojijo na laseh. Potem sem si kupila take, pri katerih uprabljaš nekaj podobnega veliki igli s katero pričvrstiš lase ob navijalko, pa jih nisem znala uporabljati. Nazadnje pa sem poskusila še s tistimi, ki jih za deset minut potopiš v vrelo vodo, pa sem imela lase po njih cufaste in izsušene. Imam srednje dolge lase (prej kratke kot dolge). Kakšne vrte navijalk mi svetujete in kje se jih da dobiti? Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav!

ježeki navijalke so zelo praktične za domačo uporabo dobiš jih v bolje založenih drogerijah,velikost pa izbiraš glede na dolžino las in tega ali želiš bolj skodrane ali gladke lase.tudi penaste palčke so zadnje čase zelo aktualne,če pa ti delajo preglavice konice jih pred navijanjem zavij v tanek papirček vendar ne pri ježkih.

Hvala za nasvet. Pa kaj ti ježki so samostoječi ali jih je treba s čim pritrditi? Če so samostoječi, kaj ne padajo dol? jaz sem jih namreč enkrat probala uporabiti, pa se niso obdržali na glavi, ampak so lezli dol.
Hvala in lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close