Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem navigacija za avto

navigacija za avto

lep pozdrav

iščem kako cenejšo varianto navigacije…

kaj mi kaj priporočate?

Garmin res opraviči svoje ime ali je le boljši zavoljo dosegljivosti kart?

hvala

Kolikor vem je glavni plus Garmina zanesljivost dobave in update-a kart. In prilagodljivost raznim kartam – npr. pomorskim ipd.
Sam sem zadovoljen z njim – in sicer s ta poceni varianto Nuvija.

Kolikor slišim so npr. tudi Medionovi (Hofer) prav OK, pa drugi tudi niso slabi. MIslim pa, da AdriaRoute (podrobna karta Slo, Cro in BIH) gre le na Garmine. Pa slovenska topografska karta tudi.

Kar v resnici pomeni, da bo Slo in Cro tudi na drugih – vendar ne v takih podrobnostih kot je v AdriaRoute karti.

hvala za podrobni odgovor…

ja pri garminu tudi jaz gledam Nuvija:)

moram pa rečt da sem poizkusila tudi Hoferjevega in je resw kar o.k. pa še tok fajn neživčen glas daje od sebe:)

Tud mi imamo Garmina že par let in smo zadovoljni. Z njim smo bli po Italiji, Franciji, mal Španije, Nemčija, Avstrija – vse OK.

Ali kdo ve kje v Mariboru ti ga nadgradijo?

Meni je una zenska na Garminu hudo anti.
Imam Mio navigacijo, eno najcenejsih, v Sloveniji najde vec rovt kot Garmin, nalozene karte bivse juge in celo tam se dobro znajde, dodali smo EU karte (prej so bile le glavne ceste in vecja mesta), pokaze mi dovoljeno hitrost, radarje… Zelo zadovoljna.

Za kaj pa ti potrebujes navigacijo? Odlocaj se glede na potrebe.

GARMIN !

kupi nokia telefon z navigacijo……isto kot garmin, bistveno ceneje in life time free update. recimo nokia c5 ali 2170 navigator

Upam, da jo rabiš za SLO. Boš še ena, ki me spravi dnevno v dobro voljo, ko vidim na avtocesti LJ tablico, ki se proti MB pelje z vključeno navigacijo 😉 Nesposobnost na višku!

Jaz imam Garmin pa me je že nekajkrat speljal na napačna pota, enkrat ponoči celo v en hrib, kjer sem skoraj nasedel, pa še z obračanjem sem imel težave…, skratka nesramna, blebetajoča in draga naprava, ki samo čaka da te zavede, hm kot večina žensk…:)

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

No… mene še ni speljal v kakšne resne težave… ampak je treba vozit po pameti. Če vidiš da je nekaj čudno, pač pelješ naprej po svoje, on pa že preračuna in ti potem javi kam moraš.

In zelo je važno kako imaš nastavljenega – če je najkrajša pot – zna res biti skoraj čez kakšna dvorišča in kolovoze.
Na tak način sem se že “zabaval” po tujini kar nekajkrat, ker napake v klasifikacijah cest na karti so povsod; tako v Italiji ali Nemčiji kot v Angliji.

Saj sem vozil po pameti, najprej je delovalo vse ok, lepa cesta, asfalt, potem pa se je začelo sumljivo vzpenjanje in na koncu off road…takrat sem na njegov račun izrekel kar precej psovk..

A ti ga znaš nadgradit?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

NOKIA telefon, ki ima brezplačno navigacijo. Preko Ovija potegneš dol karte, ki te zanimajo. Dela tudi na starejših telefonih.

Moj predlog (osebne izkušnje) – če že kupuješ, kupi takšnega, da ima še možnost prostoročne telefonije.
Meni je žal, da nimam te možnosti.

lp, t

garmina nuvi -prednost garmina: program in posodobitve si z neta lahko sam naložiš, kar pa je v bistvu nuja, saj se ceste in avtoceste skozi gradijo in dopolnjujejo.

New Report

Close