Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice naturisticno-dekle iscem

naturisticno-dekle iscem

Naslov že dovolj pove, torej rad bi spoznal kakšno dekle za potepanje po naturističnih ali divjih plažah.
Končno bi rad spoznal tudi skrite kotičke na slo obali, če jih je kaj.
25 let.178 76.modrozelene oke rjave lase kratke.čau!

Upanje pa res umre zadnje :)).

skratka forum brez veze?
al nimaš kaj druzga delat pa se oglašaš?:)

Ne, ne, saj ni bilo nič hudega mišljeno… Pa saj se bo mogoče kje kakšna našla… Samo ponavadi smo ženske bolj take sorte, da bi človeka prej rade poznale, preden bi z njim fkk plaže odkrivale. Tiste plaže “za oblečene” še morda, samo večina je pa že po naravi bolj sramežljiva in z nekim tujcem kar tako… Priporočam, da potem raje kakšno kolegico poleg vzameš ali deklico prej vsaj malo osebno spoznaš. No, ampak upanje umre na zadnje :)). Pa brez zamere :).

a ti si mogoče že bila nudistično na plaži?
povej mi kaj o tem ?:)
sej bi se pa lahko midva kaj zmenila.

Cuj Vroci pogovori so v drugi temi…:)))

Brez kakšnih vročih pogovorov :). Ja, sem hodila in redno hodimo (vsako leto v fkk kamp, ne na divje plaže) – najprej s starši, zdaj pa hodiva z mojim dragim. Pa ni nič kaj takega – se hitro navadiš. In najlepše je, ko si potem nimaš tistih grdih belih madežev od kopalk, pa še bolj zdrava zadeva je. Če najdeš primerno deklico, ti vsekakor priporočam.

Jaz se javim! Sporoci mi svoj email, prosim. Stara sem 22.
Maca
p.s.: Kakšna spolnost seveda odpade, da ne bo pomote.

eto, moj mail

šele danes sem prečekiral tale forum
piši mi na mail palaceoffineart@hotmail.com
ne bo pomote !

kaj se pa ti štuliš prekleto pederčino glupo svoj oglas si napiši al pa spizdi bedak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close