Najdi forum

Splash Forum Politični čvek NATO PREMIKA POZICIJE NAD NAŠO DRŽAVO – GRE ZA NEKAJ VELIKEGA

NATO PREMIKA POZICIJE NAD NAŠO DRŽAVO – GRE ZA NEKAJ VELIKEGA

Danes in prejšnje dni je bilo po nebu velikokrat slišati čudne zvoke, tudi po avtocestah šibajo oklepniki. Nato Otan, naš varuh premika pozicija in se pripravlja, če pride do večjega spopada. Že nekaj dni poročajo o šviganju bombnikov čez naše ozemlje. Strateški bombniki vzletajo v oporišču v bližnjem Avianu in potujejo na vzhod na fronte.

00bb0027a1b163839e66-62569634
fe7df92b179258a3b4d8-62569633
Logo-Nato-Otan-1

Ko gre NATO v akcijo se vsi ostali podelajo v hlače. Gre za vrhunsko izurjeno vojsko, ki zmelje vse v prah. Bombnik B52 Fortress

Vse to je opisano v Svetem pismu, Janezovo razodetje;

Janezovo razodetje: Dve zveri

“Dosegla je, da so si vsi, mali in véliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji, morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena.” – Razodetje (Apokalipsa) 13,16-17

Dve zveri

Nato sem videl zver, ki je vstajala iz morja. Imela je deset rogov in sedem glav, na rogovih deset diademov in na svojih glavah bogokletno ime. Zver, ki sem jo videl, je bila podobna panterju: noge je imela kakor medved, gobec pa kakor lev. Zmaj ji je dal svojo moč, svoj prestol in veliko oblast. Ena od njenih glav je bila videti ranjena na smrt, a njena smrtna rana se je pozdravila. Vsa zemlja je šla polna začudenja za zverjo. Ljudje so molili zmaja, ker je dal oblast zvéri, molili so tudi zver in govorili: »Kdo je podoben zvéri in kdo se more bojevati z njo?«

Zvéri so bila dana usta, s katerimi je govorila objestnosti in bogokletstva. Dana ji je bila oblast, da to počenja dvainštirideset mesecev. Odprla je usta, da je preklinjala Boga: preklinjala je njegovo ime, njegovo bivališče in tiste, ki prebivajo v nebesih. Dopuščeno ji je bilo, da je začela vojno s svetimi in jih premagala. Dana ji je bila oblast nad vsakim rodom, ljudstvom, jezikom in narodom. Zver bodo molili vsi prebivalci zemlje, katerih imena že od začetka sveta niso vpisana v knjigo življenja Jagnjeta, ki je bilo zaklano.

Če ima kdo uho, naj prisluhne!
Če je komu namenjeno ujetništvo,
pojde v ujetništvo.
Če mora kdo umreti od meča,
bo umrl od meča.

V tem je stanovitnost in vera svetih.

Nato sem videl drugo zver, ki se je vzdigovala iz zemlje: imela je dva rogova, podobna jagnjetovim, govorila pa je kakor zmaj. Ta je izvajala vso oblast prve zveri v njeni navzočnosti in priganjala zemljo in njene prebivalce, naj molijo prvo zver, ki se ji je bila smrtna rana pozdravila. Delala je velika znamenja, tako da je celo vpričo ljudi priklicala ogenj z neba. Zaradi teh znamenj, ki jih je bilo dano delati vpričo zveri, je zavajala prebivalce zemlje. Prebivalcem zemlje je namreč rekla, naj postavijo podobo zverí, ki je bila ranjena z mečem, pa je potem oživela. Dano ji je bilo tudi oživiti podobo zverí, tako da je podoba celo spregovorila in dala pobiti vse, ki podobe zverí niso molili. Dosegla je, da so si vsi, mali in véliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji, morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena. Tu je modrost. Kdor ima um, naj izračuna število zveri: je namreč število človeka. To število pa je šeststo šestinšestdeset.

kaj si pa ti pokadil, da pišeš take gluposti?

Odgovor na objavo uporabnika
tu pa ni heca več, 24.02.2022 ob 21:48

Danes in prejšnje dni je bilo po nebu velikokrat slišati čudne zvoke, tudi po avtocestah šibajo oklepniki. Nato Otan, naš varuh premika pozicija in se pripravlja, če pride do večjega spopada. Že nekaj dni poročajo o šviganju bombnikov čez naše ozemlje. Strateški bombniki vzletajo v oporišču v bližnjem Avianu in potujejo na vzhod na fronte.

00bb0027a1b163839e66-62569634
fe7df92b179258a3b4d8-62569633
Logo-Nato-Otan-1

Ko gre NATO v akcijo se vsi ostali podelajo v hlače. Gre za vrhunsko izurjeno vojsko, ki zmelje vse v prah. Bombnik B52 Fortress

Ja, zato je pa Biden ponovil, da vmešavanja s strani ZDA ne bo, ker je tako pogumen in je NATO res strah in trepet vsem nevklučenim.  Dokler neki  opankarji ne naredijo reda in ZDA nagonijo v 3 pm.

A so to tisti nevidni avijoni, ki jih ne zazna radar, a je Srbom vseeno enega ratalo skladi ti dol?

Bedni ste. Ne samo da ste bedni, ampak tudi neumni. In to zelo.

Vi ne poslušate “bombnikov”, pač pa navadna potniška letala, ker je Ukrainski zračni prostor zaprt in imamo tudi mi posledično kakšen prelet več.

Naslednjič ko boste slišali ” bombnike” pojdite na flightradar ali pa kakšno drugo stran in boste videli, da to ni noben bombnik ampak navaden potniški boeing.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10767, 25.02.2022 ob 00:29

Bedni ste. Ne samo da ste bedni, ampak tudi neumni. In to zelo.

Vi ne poslušate “bombnikov”, pač pa navadna potniška letala, ker je Ukrainski zračni prostor zaprt in imamo tudi mi posledično kakšen prelet več.

Naslednjič ko boste slišali ” bombnike” pojdite na flightradar ali pa kakšno drugo stran in boste videli, da to ni noben bombnik ampak navaden potniški boeing.

Zvok je drugačen, nekako bolj brneč, slišalo pa se je, kot bi prihajal iz velike višine, zelo oddaljeno. Ne rečem bombnik, ampak zvok potniških letal je drugačen.

Kje , po katerih cestah videvaš tanke? 🙂  Jaz sem vsak dan 2x na AC, še nič podobnega ni bilo. Res je edino, da tovornjakarji delajo štalo…..to je pa že par let.

kakšne halucinacije? Ko so prvič bobnela letala, je bilopo radiu, da premeščajo 700 natovih vojakov na vzhodno fronto. Vse se dogaja v poznih večernih urah.

Če se bo Nato vključil, se bo potem Kitajska, tako da se Nato po moje ne bo vključil. Spor v Ukrajini je trajal 8 let, predsednik Zelenski postavljen iz tujine političnih izkušenj praktično ni imel, pro ameriški Klitschko (župan Kijeva) še manj, in eni in drugi niso odstopili od zahtev, streljali so se 8 let na jugovzhodu države in nato še začeli so pridružitev k Nato in obsežnejša vojna je tu.  En profesor je enkrat rekel, da v politiki vlada negativna naravna selekcija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close