Nato ni bil nikoli grožnja Rusiji
Ne hvala, 07.08.2025 ob 01:10
Bom kar tebi prepustil te zadeve 🙂
Nasvet je bil za tvoje dobro, da se boš lahko lažje vživel v tvoje Ruse in razumel zakaj imajo tako radi gej seks, po podatkih, ki prihajajo od povsod, celo od Rusije same.
Tako boš lahko čutil, da si bližje Rusom, da jih razumeš.
Ojoj, a zdaj pa že lažem? ?
To mi poveš po temu, ko nisi sposoben več nobenega argumenta potegniti od nikoder?
Bogi mamin incelček, bogi…
Kaj je psiho, si jezen, imaš morilske fantazije? Zdrkaj si ga, ti bo lažje…
Samo ti še mi nisi dal tistega vira o 2.5% vojakov, ki so priznali homo odnose.
Tako da edini nakladač si ti.
Vse kar govorim je res, o temu kar poročajo ukrajinci in RUSI SAMI.
Največ primetov okužb je bilo z drogiranhem in spolnimi odnosi(k spolnim odnosom pa so prostitucijo samo vklučili zraven kot en dejavnik). Kar pomeni, da seksajo med sabo.
Glede na to, da moške poznam, mi je jasno kako to gre.
Od poročanj Ukrajincev o tem koliko jih posiljujejo in koliko hočejo Rusi moške prostitute, ki jih ukrajinci imajo za vohunjenje. Tako da lahko prišteješ še moške prostitute, k prostiticiji ki so jo samo dodali k spolnim odnosom.
Veliko HOMO seksa med Rusi torej. ??
Tako, da te ruske BLAMAŽE, ki si jo je naredila ne bomo pozabili. Vse to glede anti-homo propagande proti zahodu in ščitenja tradicije JIM JE PADLO V VODO.
Tako da ljubi še naprej svoje ruske pedre in naviji zanje?, tako kot so navijači navijali za nogometaše, ki sem jih poznal in vedel, da so bili še kako homo.
Si pač ljubitelj pedrov. Lepo.
Ljubitelj pedrov, ki ne ve več kaj bi. Nič ti več ni ostalo, le še provociraš lahko in smeškote lepiš in jaz se ti bednemu incelu režim.
Seveda lažeš, 07.08.2025 ob 02:03
Seveda lažeš. Edino kar je pod vprašajem je če lažeš z namenom plahtati druge, ali sebe 🙂
Moje mnenje je da sebe, ostali se bodo pa sami odločili 🙂
O lej ga boščka, spet 2 stavka in smeško?. Nobenih protiargumentiv, linkov, dejstev, ker teh pač več ne premoreš.
Že dolgo ne.
Tako da dragi ruski peder, mislim, da se bojo ostali precej enostavno odločili.
Kje sta tista 2.5%, ruskih vojakov, ki so priznali 2019 da so imeli gej odnose? Link?
Ne bo linka. Ker si NAKLADAČ in to lahko vsak preveri. ?
Itak pa jim je že vse to jasno.
Tako da, popušil si, enako kot rusi s svojo moralo, ki se je izkazala za lažno. Veselo se pederajsaj z Rusi še naprej. ?
Meni se od sedaj naprej vedno, ko pomislim na rusofile na usta prikrade nasmeh.
Ubogi pedri ste ostali brez besed.
Jojmene593, 07.08.2025 ob 02:17
Tudi če bi bil trikratni peder ne bi hotel shizofrenega motenca v podporo 🙂
Shizofrnega ? Mater, besen si kot ris ti pederčič mamin.
Naj bom shizofreni, a ti si pa tisti ki ARGUMENTOV in DEJSTEV nima v roki, zato zaman čakamo nanje, IN LJUDJE TO OPAZIJO! ☺️
pa še enkrat;
O lej ga, O LEJ GA boščka, spet 2 stavka in smeško?. Nobenih protiargumentiv, linkov, dejstev, ker teh pač več ne premoreš.
Že dolgo ne.
Tako da dragi ruski peder, mislim, da se bojo ostali precej enostavno odločili.
Kje sta tista 2.5%, ruskih vojakov, ki so priznali 2019 da so imeli gej odnose? Link?
Ne bo linka. Ker si NAKLADAČ in to lahko vsak preveri. ?
Itak pa jim je že vse to jasno.
Tako da, popušil si, enako kot rusi s svojo moralo, ki se je izkazala za lažno. Veselo se pederajsaj z Rusi še naprej. ?
Meni se od sedaj naprej vedno, ko pomislim na rusofile na usta prikrade nasmeh.
Ubogi pedri ste ostali brez besed.
Res je, 07.08.2025 ob 02:23
Res je kokoš, vsak lahko preveri kar sem napisal. To pravim že cel čas. Še več, spodbujam vsakega da preveri vsako informacijo 🙂
Saj ti s temi videi. ki jih nihče ne odpira, pa nisi nič manj retardirano od kure. Sta s kuro kar enakovredna defekta in pacienta.
Torej leta 2019 je po tvojem 2.5 ruskih vojakov priznalo, da so se okužili s HIV pri istospolnem odnosu?
Kje to preverimo, ker če tega me moreš povedati si NEZANESLJIV DEBIL.
Moje informacije pa lahko vse zlahka najdejo, o temu kako so okužene igle in spolni odnosi glavni vir okužbe, prostitucija se le vključi kot en del zraven.
Kako Ukrajinci(vojaki) poročajo o posilstvih s strani Rusov, do tega da se rusi posložujejo homoseksualnih prostitutov(torej celo tisti del ki prostitucijo zavzema se ne gre le za ženske?) , ki jih Ukrajinci imajo za vir informacij.
VSE MOJE INFORMACIJE LAHKO KOMOT NAJDEJO IN PREVERIJO.
Kje pa lahko tvojo najdejo? ?
Zdej bo pa spet en stavek in smeško. Dejstev, linkov ne bo od tebe, ker jih nimaš. Ti NAKLADAČ.
Vem, vem težko ti je ko veš, da ljubiš pedre(Ruse).
A to, 07.08.2025 ob 02:30
A to je spet tista mantra, da če dovoljkrat ponoviš laž, bo postala resnica 🙂
Ja pa povej revček, ker že vsi na tej tički opazjo, da nimaš kaj za povedati, ker si le nakladal.
Torej leta 2019 je po tvojem 2.5 ruskih vojakov priznalo, da so se okužili s HIV pri istospolnem odnosu?
Moje informacije pa lahko vse zlahka najdejo, o temu kako so okužene igle in spolni odnosi glavni vir okužbe, prostitucija se le vključi kot en del zraven.
Kako Ukrajinci(vojaki) poročajo o posilstvih s strani Rusov, do tega da se rusi posložujejo homoseksualnih prostitutov(torej celo tisti del ki prostitucijo zavzema se ne gre le za ženske?) , ki jih Ukrajinci imajo za vir informacij.
Zdej bo pa spet en stavek in smeško. Dejstev, linkov ne bo od tebe, ker jih nimaš. Ti NAKLADAČ.
Veš kokoš najprej se bo treba nehat zmišljevat kaj sem rekel, da se lahko sploh začnemo pogovarjat normalno 🙂
Zato sem ti rekel da se mi da s tabo še manj ubadat kakor z viharnim sralcem (ampak ne z njegovo hčero, z njo se lahko še vedno), ker si kar nekaj izmisliš in potem zahtevaš dokaz za svojo zblojeno trditev 🙂
Prenesi pozdrave, 07.08.2025 ob 02:40
No, jo bom pa jaz pozdravil osebno. Če ne bova prezaposlena s čim drugim 🙂
2.5% leta 2019 ruskih vojakov z istospolnim odnosom? Vir? ?
ČISTO SI ŽE BOGI. Noben ne more najti TVOJIH BLODENJ, medtem ko moje informacije lahko najdejo z enim klikom, ko napišejo ključne besede v iskalnik. Shizofrenik ruski pederski ?
Ja pa povej revček, ker že vsi na tej točki opazjo, da nimaš kaj za povedati, ker si le nakladal.
Veš kokoš, 07.08.2025 ob 02:47
Veš kokoš najprej se bo treba nehat zmišljevat kaj sem rekel, da se lahko sploh začnemo pogovarjat normalno 🙂
Zato sem ti rekel da se mi da s tabo še manj ubadat kakor z viharnim sralcem (ampak ne z njegovo hčero, z njo se lahko še vedno), ker si kar nekaj izmisliš in potem zahtevaš dokaz za svojo zblojeno trditev 🙂
Z nobenimi mojimi blodnjami, se ne rabiš ukvarjati.
TE BOJO TAKOJ NAŠLI BRALCI NA INTERNETU V UKRAJINSKIH IN V RUSKIH VIRIH.
Prosim te samo, da potrdiš TISTO KAR SI SAM NAPISAL z virom!
A nemoreš? No ZDAJ VEMO, ti si tu edimi LAŽNIVEC. ?
Koki?????, 07.08.2025 ob 02:48
2.5% leta 2019 ruskih vojakov z istospolnim odnosom? Vir? ?
ČISTO SI ŽE BOGI. Noben ne more najti TVOJIH BLODENJ, medtem ko moje informacije lahko najdejo z enim klikom, ko napišejo ključne besede v iskalnik. Shizofrenik ruski pederski ?
Ja pa povej revček, ker že vsi na tej točki opazjo, da nimaš kaj za povedati, ker si le nakladal.
Forum je zaprt za komentiranje.