Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nategnili me bodo

nategnili me bodo

Zanima me, koliko vas je dobilo pismo za nagradno igro od Mladinske knjige in Readers digest.
Za tiste, ki ste dobili a ste vsi dobili tri zvezdice in seveda ključ od
avta s pravilno številko?
LP

sem dobil, certifikate in ključ, pa peugeot 307 se mi kaže-vrgel vse v smeti, še brati se mi zdelo vredno toliko solate- torej ne bom nategnjen

Ja tudi jaz bom dobila avto!

Tudi jaz “dobil” P 307 ter 3 zvezdice.
Me pa resno zanima, koliko ljudem so to poslali.

V našem bloku 15 stanovanj samo dva.

Mojemu očetu tudi, pa je prov resno zagrabu, sem mu samo rekla – tok star pa tok naiven:)

Tudi meni. Ja, dobila pa bom Peugeot 307.
LP

Jaz sem ga tudi dobil in pravijo,da bom dobil nagrado,če bom takoj,ko mi pošljejo nek certifikat,prejel 5 miljonov,če bom hitro odposlal inizžreban.Ne verjamem v taka zavajanja in nakladanja.To so navadne laži inne vejo kako bi še drugače ljudi ogoljufali.

še odpret nisem hotla. a so nori a kaj:) rajš naj cene knjig znižajo, ne pa take bedarije okrog pošiljajo.

ma to je tako nategovanje…tud jaz bi lahko dobila peugeot-a 307.Nočem tiste njihove knjige ker je brezveze (že vidla). Če bi pa slučajno poslala tisto kuverto z NE bi me pa itak takoj ven iz “nagradne igre” dal.

Zanima me tud kaj so tista tri presenečenja….verjetno še 3 knjige po izjemno ugodnih cenah..?

Še ena bodoča lastnica Peugeota. Ampak jaz sem dobila vse, razen ključa – tam, kjer bi domnevno moral biti, je ena lepljiva pika. Kakšne ključe ste dobili ostali?

Pr as v širši družini kar dva z novim pižojem.

Tam, kjer je tisto lepilo je bil mali ključek, poišči ga mogoče je pa ravno ta pravi.

Seveda smo dobili, pa še par ljudi tudi, ki jih poznam.Zopet neka fora!

Mi tudi:)

Jaz tudi. Vrgla v smeti. Nimam časa za take traparije. BRAVO! Dosti vas tako misli. To je že napredek.

Jaz sem jih skenslala in se izčlanila iz Kluba svet knjige, potem so mi pa za nagrado poslali pežojčka. ….

…na lepi fotografiji in še celo ključ zraven,kajne?

a ni to nelojalna konkurenca?

tako velike nagrade v primerjavi z nakupom knjge npr. ? Me prav zanima, če se zveza za varovanje potrošnikov že kaj ubada s tem.

Jaz tudi, pa moja kolegica, pa moji starši… Ni nas tako malo.

Moja mama je dobila….In sva poslale nazaj….A zakaj sva tako neumne???

hmm…za štos:) drug teden ma itak moja sestrična rojstn dan…okroglo in ji bomo skup kupli eno knjigo in smo se odločil kr za to:) k je glih tist dan pristalo v naših rokah, pa moja mami jo je že listala v šoli (k je prfoksa) in je rekla da je zanimiva:)

in smo rekli zakaj pa ne…itak smo misllili nekaj takega kupit, pa smo kr vse skup poslali nazaj pa še knjigo naroči. No če bo pa še denar pa avto vam pa sporočim. Sam tist bo pa moje:)

čau

Dobila, prebrala, vrgla v smeti.

Dobila, prebrala, vrgla v smeti, verjetno pa jih je veliko ki bodo spet nasedli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close