Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Nateg z vaučerji TO NI RES

Nateg z vaučerji TO NI RES

Take neumnosti lahko zapiše samo nek janševistični runkelj, ki mu ni uspelo pomoliti nosa izven “izjemne Slovenije s čudovito naravo”, ki mimogrede, sploh ni nič posebnega, že nekaj km čez mejo z Avstrijo bi opazil/a, da smo daleeeeeč od neke “zelene oaze”, katero opevate tisti, ki nikoli niste videli sveta, oddaljenega več kot nekaj km od vaših jazbin.
Saj zato pa smo v turizmu tam, kjer smo. V riti.
[/quote]

Kot prvo, nikoli v življenju nisem volila Janše in njegove stranke.
Kot drugo, verjamem, da nimaš pojma kaj sploh je runkelj, ker si sigurno doma iz mesta, ker samo mestni ljudje so tako nerazgledani, nesramni, žaljivi kot si ti.
Ker ne verjameš kako čudovito naravo imamo v Sloveniji, pobrskaj po netu koliko Natura2000 imamo v Sloveniji in koliko jih imajo drugje po EU. TI bo malce razbistrilo glavo.
Če ti ni naša narava prav nič posebnega, si sama dokazala, da res še nisi bila nikjer drugje. Če bi vsaj malo potovala po svetu, bi vedela, da imamo čudovito naravo (žal ne morem reči, da imamo čudovite ljudi, sploh na monu je jasno razvidno, da ste nekateri primerski res ubogi).
V glavnem z zapisom si dokazala, da TI nisi potovala po svetu :). Če bi, ne bi klatila takih traparij kot jih tule pišeš. Ampak pametni in razgledani ljudje itak ne hodijo na mon žaliti in zmerjati ljudi.

Namen je dosežen, čreda ima pošten futer in so obstali na oblasti še nekaj časa, ob tem se pošteno režijo zarukanosti naroda, kako z lahkoto se ga da vedno znova na suho nategovat. Tudi vidni kraji čreda po novem aplavdira, samo da je nekaj novega.

V takem primeru se to ne grem. Ker da bo nocitev z zajtrkom najdrazja, hvala lepa. Mi imamo drugace itak svoje stanovanje na Hrvaskem, pa bomo sli tja zastonj.

Zdaj bi mogle uradne inštitucije mal pop….in se potegnit za potrošnika. Ker nekdo, ki nikoli ni hodil po hotelih, toplicah sploh ne bo vedel, da je vse to nateg. Bo mislil, da je to vse ok,na koncu, ko bo dobil račun, ga bo kap. Pol ljudi bo muslilo, da imajo vse zastonj.

In takih je veliko,kaj bodo storili, ko bodo placali vecjo,ceno, kot so mislili, sem se vprasal tudi jaz. Res je takih , ki mislijo, da so zdaj od drzave nekaj koncno dobili, prej pa se v zivljenju ne (ja, take poslusam), ogromno! Za take je to kupljen glas na volitvah. Kao hvala janši, me vladi, pazi to! No, saj v resnici drugi res ne prismrdijo.

Kaj ni bilo rečeno, da ne bo možen booking in nobeni posredniki?

Kaj ni bilo rečeno, da ne bo možen booking in nobeni posredniki?
[/quote]

Na bolj razvitem zahodu ni dovoljeno. Denar je namenjen državi in njenim nastanitvenim zmogljivostim in ne posrednikom v tujini ali v Sloveniji.
Pri tem je treba paziti, da je res tako, da ni denar nenamensko porabljen (po črki zakona) in da ne bo treba tega ne le 1x ampak 2x vračati.

Če to drži, kar Mojca piše, potem je to taka farsa in nas želijo tako natwgnit, kot nas niso še nobeni. Mi imamo prikolo na HR, a sem se zelo razveselila teh bonov. Bi šli kakšen podaljšan vikend v toplice. Sem že gledala polpenzion, bi nas prišlo okrog 650 eur. 500 bon, 150 bi doplačali. Za kosilo kakšna pica in je to to. Ampak, da mi plačajo pa samo zajtrk, ostalo pa moram vse do plačat, si pa naše bone lahko, oprostite, vtaknejo nekam! To je nateg, oprostite, na suho! Ne razumem čemu bi terme ne hotele imat od nas 500 z bona in 150 kesa? Pa v čem je fora? Terme bi dobile 650 eur. A je pomembno iz katerega računa bo kakšen del teh sredstev? A se bodo ponudniki tako zasr…., da ne bomo šli nikamor? Da so tolk butasti? Madona, zdaj bi že lahko polnili kapacitete. Tako pa.. Fu… Off!
Sori, tole me je čist iztiril.

Ja, res točno to je tudi mene včeraj razburilo. Bo kao država dala, ja , seveda, na koncu bomo vsi plačali iz lastnih žepov. To je prav legalna kraja. Vtaknejo naj si jih nekam.

Hoteli oz turistične nastanitve bodo dale posebne ponudbe. Cene bodo konkurenčne. Npr https://vivat.si/paketi-akcije/akcijska-ponudba-za-koriscenje-turisticnih-bonov

Noben vas ne sili da morate bon izkoristiti. Cilj je da se čim več denarja potroši v Sloveniji.

Ko bi sledil bi vedel da je vavčer virtualen, vezan na tvojo davčno številko, ker si pa opravilno nesposobno bitje pač nimaš davčne , zato $ ne bo…
[/quote]
Ha ha ha … če človek ne vidi čez planke, potem pač napiše tak odgovor.
Domoljup, bravo!

Minister je lepo povedal, da je rezervacija možna preko kogarkoli, le da se storitev plača direktno v hotelu, to je edini pogoj.

Res je, jaz jih bom namenoma pustil, da propadejo in šel na dopust h sosedom. V času gospodarske rasti se slovenski turistični delavci niso približali domačemu gostu, ravno nasprotno odbijali so jih. Sedaj, ko jim teče voda v grlo, pa naj bi jih reševali. Malo morgen, če jaz nimam koristi od teh turističnih bonov, jih tudi drugi ne bodo imeli. Rekli boste, tipično slovensko,naj tudi sosedu krava crkne, prav, pa naj bo tako. Itak pa ni nič podarjeno s strani vlade, še leta bomo vsi varčevali in zategovali pasove, da vrnemo vse, kar bo neupravičeno podarjeno nekaterim. če nam hočejo dobro, naj nam dajo bone za nakup kurjave pred zimo, ampak tega ne bodo storili, ker si jo itak prisiljen kupiti.

Ha ha ha … če človek ne vidi čez planke, potem pač napiše tak odgovor.
Domoljup, bravo!
[/quote]
Po reakciji sodeč imaš samo srbsko…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close