Nateg z vaučerji TO NI RES
Če boš zaradi vavčerja zabila svoj dopust v nekem obskurnem kampu z našponanimi cenami, rintala s kolesom po okoliških kolovozih in se namakala v mlakužah, se s tem ni ravno za hvalit, sicer pa, kakor ti paše. Tebi in kakšni podobno butasti ovci. Se boste že zavohale med sabo…
[/quote]
Se vidi, da si precej nerazgledana.
Očitno spadaš v skupino ljudi, ki samo pljuvajo in žalijo Slovenijo. Zakaj se ne izseliš, če imaš tako slabo mnenje o Sloveniji?
Naj ti razkrijem, da ima Slovenija izjemno čudovito naravo in z veseljem preživljam dopuste v Sloveniji. Me pa veseli, da takih kot si ti, ne bom srečala, ker verjamem, da ti ne boš občudovala lepot Slovenije. Boš raje zagrenjeno zmerjala ljudi na MONu :). Viharcem se odličino ujemata. En bolj zagrenjen kot ta drug.
Se vidi, da si precej nerazgledana.
Očitno spadaš v skupino ljudi, ki samo pljuvajo in žalijo Slovenijo. Zakaj se ne izseliš, če imaš tako slabo mnenje o Sloveniji?
Naj ti razkrijem, da ima Slovenija izjemno čudovito naravo in z veseljem preživljam dopuste v Sloveniji. Me pa veseli, da takih kot si ti, ne bom srečala, ker verjamem, da ti ne boš občudovala lepot Slovenije. Boš raje zagrenjeno zmerjala ljudi na MONu :). Viharcem se odličino ujemata. En bolj zagrenjen kot ta drug.
[/quote]
Sploh ne gre az to, kaj ima Slovenij, gre za to, da ljudem z obveznostmi to ne pride v poštev. Pa tudi dražje bo vse skuapj,kot bi bilo normalno in na koncu te bo več stalo, kot brez vavčerja in svinjarij.
Kkae lepote pa suhe veje vidite v samotarskih “podfvigih” pa tako vsi vemo. In edino teh nekaj vas bo to koristilo, nihče drug, čoknjena, ki igra žrtev samo sebi in nima nobenih obveznosti.
Sploh ne gre az to, kaj ima Slovenij, gre za to, da ljudem z obveznostmi to ne pride v poštev. Pa tudi dražje bo vse skuapj,kot bi bilo normalno in na koncu te bo več stalo, kot brez vavčerja in svinjarij.
Kkae lepote pa suhe veje vidite v samotarskih “podfvigih” pa tako vsi vemo. In edino teh nekaj vas bo to koristilo, nihče drug, čoknjena, ki igra žrtev samo sebi in nima nobenih obveznosti.
[/quote]
Moje sožalje, če nimaš več dopusta. Jaz ga še imam.
Aja, saj razumem, tvoja obveznost je dneve in dneve viset na monu. Ja, potem res nimaš možnosti za dopust.
Jaz sem ravno včeraj dobila ponudbo kot stalna stranka iz enih term iz Prekmurja. Tja hodimo že več let.
Ponujajo nam 45 EUR na dan pol penzion in otrok do 12 leta zastonj. Torej 90 EUR na dan polpenzion. Korektna cena.
Danes jih povprasam če lahko to plačam z vavčerji. Odgovor seveda ne in nova ponudba.
54 EUR na dan po osebi zajtrk z večerjo plus polovica zneska za otroka mlajšega od 12 let. Če prištejemo še doplačilo za večerjo nas en dan na vavcer stane 177 EUR.
Brez njega pa 90 EUR…
Brez komentarja, v znak protesta bomo dopistovali na avstrijskih jezerih….
Zanimivo. Prav z zanimanjem opazujem potek dogodkov in kako se to razvija. Če torej moja starša rezervirata nek SPA aall inclusive tretma in je cena za oba pod črto 2 tisoč za VSE (recimo 1 teden), potem ne moreta na skupno ceno (2×6 nočitev) uveljavljati vsak „200 evrov popusta z vavčerjem”?
Moje sožalje, če nimaš več dopusta. Jaz ga še imam.
Aja, saj razumem, tvoja obveznost je dneve in dneve viset na monu. Ja, potem res nimaš možnosti za dopust.
[/quote]Od suhe veje kar si, ni pričakovat razuma multinično čoknjeno. Po koriščenju vavčerja boš pa najbolj glasno, kako se ti je zgodila krivica.
Od suhe veje kar si, ni pričakovat razuma multinično čoknjeno. Po koriščenju vavčerja boš pa najbolj glasno, kako se ti je zgodila krivica.
[/quote]
Tvoj nabor žaljivk je pa res obširen. Prav smiliš se mi. Nekdo, ki zmore toliko zlobe kot jo zmoreš ti, je sigurno izjemno nesrečen.
No pa saj te razumem, poštar ti je froce naredil, nazadnje ti je pa še ženo speljal. Le kdo ne bi bil nesrečen v taki situaciji?
Pa ne samo to, več kot pol ljudi nima pogoja te vavčerje izkoristit. Najlažje je neki samski blokovski babi, ki dela v javnem sektorju, ta bo lahko koristila in ji bo vseeno kam bo šla, če ne bo nekje fraj, bo šla pa tam kjer je. Za vse ostale je pa bon prej problem, kot da mu je nekdo kaj dal. Denarja pa na koncu vseeno ne bo, čeprav ne boš pozanl nikogar v bližini, ki je to dejansko koristil.
[/quote]
ko in če ga dobim, mojega vavčerja dam tebi, bil si izžreban … kam ti ga pošljem?
Zanimivo. Prav z zanimanjem opazujem potek dogodkov in kako se to razvija. Če torej moja starša rezervirata nek SPA aall inclusive tretma in je cena za oba pod črto 2 tisoč za VSE (recimo 1 teden), potem ne moreta na skupno ceno (2×6 nočitev) uveljavljati vsak „200 evrov popusta z vavčerjem”?
[/quote]
Ne ne moreta. Jaz sem tudi tako mislila. Sem jim napisala mail, da glede na včerajšnji ponudbo pridemo za en teden. Damo bone in razliko doplačamo….ampak ne ne gre. Je pa opcija da 5 dni placamo po včerajšnji ponudbo. 2 dni pa ločena rezervacija z vavcerja od države. To gre, ampak za ta 2 dneva porabis 300 EUR državnega denarja plus 80 EUR za vecerje svojega denarja skupaj 380 EUR. Za prvih pet dni pa porabis 450 EUR svojega denarja za isto storitev.. 😂😂😂
Tvoj nabor žaljivk je pa res obširen. Prav smiliš se mi. Nekdo, ki zmore toliko zlobe kot jo zmoreš ti, je sigurno izjemno nesrečen.
No pa saj te razumem, poštar ti je froce naredil, nazadnje ti je pa še ženo speljal. Le kdo ne bi bil nesrečen v taki situaciji?
[/quote]
Zapomni si, kar ti povem, najglasnejše boš, kako se ti je zgodila krivica in si bila ogoljufana. Vedno je tako, da so zabiti, ki aplavdirajo, potem najbolj glasni.
Zapomni si, kar ti povem, najglasnejše boš, kako se ti je zgodila krivica in si bila ogoljufana. Vedno je tako, da so zabiti, ki aplavdirajo, potem najbolj glasni.
[/quote]
In zakaj bi bila ogoljufana?
Tole z vavčerji je naš denar in bi bila neumna, če ga ne bi uporabila, ker ga tako ali tako plačamo vsi. Torej ga bom tudi izkoristila.
Vsekakor pa nikogar ne silijo, da ga mora koristiti. Jaz ga bom z veseljem. In ne boš verjel, tak dopust bi si privoščila tudi brez vavčerja. Sem si ga že večkrat in še velikokrat si ga bom, ker je Slovenija čudovita.
Ne ne moreta. Jaz sem tudi tako mislila. Sem jim napisala mail, da glede na včerajšnji ponudbo pridemo za en teden. Damo bone in razliko doplačamo….ampak ne ne gre. Je pa opcija da 5 dni placamo po včerajšnji ponudbo. 2 dni pa ločena rezervacija z vavcerja od države. To gre, ampak za ta 2 dneva porabis 300 EUR državnega denarja plus 80 EUR za vecerje svojega denarja skupaj 380 EUR. Za prvih pet dni pa porabis 450 EUR svojega denarja za isto storitev.. 😂😂😂
[/quote]
To je pa potem res čisti nesmisel. Ne vem, če je zakon, ali karkoli ze je, ze sprejet, anpak na prvo zogo se mi zdi to, kar opisuješ, v nasprotju z idejo zakona. Vsaj kakor si jaz ta namen razlagam.
Stevilo nočitev na turista je v Sloveniji v povprečju manj kot 3. Gledano finančno, je delez domačih gostov okoli 10 – 12% (po številu pa okoli 1/4). Domači gost zapravi okoli 60 evrov na dan. Na ta način se potrošnja ne bo občutno povečala, saj bo večina kalkulirala podobno kot ti (in jaz).
To je pa potem res čisti nesmisel. Ne vem, če je zakon, ali karkoli ze je, ze sprejet, anpak na prvo zogo se mi zdi to, kar opisuješ, v nasprotju z idejo zakona. Vsaj kakor si jaz ta namen razlagam.
Stevilo nočitev na turista je v Sloveniji v povprečju manj kot 3. Gledano finančno, je delez domačih gostov okoli 10 – 12% (po številu pa okoli 1/4). Domači gost zapravi okoli 60 evrov na dan. Na ta način se potrošnja ne bo občutno povečala, saj bo večina kalkulirala podobno kot ti (in jaz).
[/quote]
Res je, kar si napisal. Prav imaš, vsak racionalen človek pomisli, da doplača razliko iz svojega žepa in je to to… Ampak ne, sploh ne…
Mislim, da bomo avgusta odrinili raje v Zell am See, bo najceneje😂😂😂😂
No ja… mi letos bomo dopustovali v Sloveniji. Nekaj pri babicah in dedkih, midva pa si bova vmes privoščila SPA. Izjemoma smo se tako odločili. Ampak… to ne bo rešilo sezone. :-)))
Midva sva mislila dofinancirat vavčerje in jeseni poslat eno in drugo familijo v toplice. Ampak ne na tak način, kot so tebi odgovorili. Tako ne.
Povsod pač računajo na to, da bo folk te vavčerje izkoristil ne glede na ceno, ker je pač zastonj. Upam, da ljudje res ne bodo tako nori in bodo dobro pogledali cene. Je pa svinjarija prve klase in prav je, da se začne pripravljat seznam – črna lista oderuhov. Sklepam, da bodo med njimi vse terme. Naj crknejo.
Forum je zaprt za komentiranje.