Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nateg

Nateg

Ste navadni revezi ki se bunijo za 20 centov!

Saj ne gre za 20, ampak 14 ☺️☺️☺️ Pa vseeno. Nekdo, ki mu bo zmanjkalo teh nekaj centov,za robo mu štacuna ne bo šenkala in bo moral kupec pač en artikel odstraniti. Zadnjič pred mano fant, tam cca 12, 13 let. Imel je 2 zapakirani kruhovi vrečki in nekaj za svojo dušo. Znesek 10 in še nekaj. Pove, da ima samo 10. In je vrnil potem tisto za svojo dušo. Grem zadnjič v Tuš drogerijo in vidim pod izdelkom, ki sem ga rabila, pac akcijsko ceno. Ok fajn. Pogledam račun, čisto tretja, drazja cena. Pravi prodajalka, jij, nekdo očitno ni cen prav postavil. Sem rekla ok, vi meni pač odračunajte razliko, ki je na pultu. Ja ne, saj pol vam pa ne bilo treba kupit pravi. ☺️☺️☺️ Ja ne, sem kupila, ampak po oznaceni ceni s pulta. Kupec pač plača označeno ceno iz pulta. Če je na blagajni drugače, je prodajna cena iz pulta. In teh 10, 20 centov pri vsem številu kupcev vsak dan, ne ostane štacuna zgolj pri teh 20 centih. Obratno jih pa šenkala ne bo. Sicer je pa že skrajni čas, da se te nežke ukinejo. Če je šel tadebu dnar iz obtoka, lahko dajo ven tud te nežke.

Po dolgem času sem se včeraj po sili razmer odpravil v nakup ene malenkosti v Mercator. Med stojali sem srečal uslužbenko trgovine in vprašal za lokacijo izdelka. Opazil sem zagato pri izražanju kot, da ne obvlada slovenskega jezika. Našel sem, pogledal ceno plačal na blagajni in šele doma se opazil razliko za približno 50%, pri sicer majhnem znesku, ki je bil še vedno manjši od napovedanega, s katerim sem bil seznanjen doma pred nakupom, ampak tudi 50% napovedanega. Izogibam se Mercatorja.

Odgovor na objavo uporabnika
Od kdaj pa, 04.07.2024 ob 05:15

Saj ne gre za 20, ampak 14 ☺️☺️☺️ Pa vseeno. Nekdo, ki mu bo zmanjkalo teh nekaj centov,za robo mu štacuna ne bo šenkala in bo moral kupec pač en artikel odstraniti. Zadnjič pred mano fant, tam cca 12, 13 let. Imel je 2 zapakirani kruhovi vrečki in nekaj za svojo dušo. Znesek 10 in še nekaj. Pove, da ima samo 10. In je vrnil potem tisto za svojo dušo. Grem zadnjič v Tuš drogerijo in vidim pod izdelkom, ki sem ga rabila, pac akcijsko ceno. Ok fajn. Pogledam račun, čisto tretja, drazja cena. Pravi prodajalka, jij, nekdo očitno ni cen prav postavil. Sem rekla ok, vi meni pač odračunajte razliko, ki je na pultu. Ja ne, saj pol vam pa ne bilo treba kupit pravi. ☺️☺️☺️ Ja ne, sem kupila, ampak po oznaceni ceni s pulta. Kupec pač plača označeno ceno iz pulta. Če je na blagajni drugače, je prodajna cena iz pulta. In teh 10, 20 centov pri vsem številu kupcev vsak dan, ne ostane štacuna zgolj pri teh 20 centih. Obratno jih pa šenkala ne bo. Sicer je pa že skrajni čas, da se te nežke ukinejo. Če je šel tadebu dnar iz obtoka, lahko dajo ven tud te nežke.

Jaz bi (in tudi že sem) sama doplačala tisto razliko temu fantiču, za tisti malenkost za dušo me pač ne bi pobralo, vsem pa bi polepšala dan, tudi sebi.

Pa še hitreje bi bilo za vse.

A ni zanimivo,da ni pa nikoli okoli,da pa je kaj znižano,ko ti računajo.Dostikrat nimajo popravljenih cen v policah,ko je konec akcije. Ja sej ni trgovcev,nima kdo police polnt,in cene menjat. Zadnjič grem v supermarket tuš,prazne police.Ne moreš verjeti,da ni kadra.Mi je rekla na blagajni,da sta samo 2 popoldne.

Mah, vsi delamo napake, verjamem, da se dogajajo pomotoma. Naš mercator, vsak dan drugi prodajalci, nič ne bi imeli od tega, da dajo napačno ceno gor. Verjetno niti opazijo ne, če jih ne opozoriš.

Sem zadnjič v eni drugi trgovini kupila akcijski ananasov sok. Polica skoraj prazna, torej so ljudje to kupovali, označena cena pa ni bila veljavna že en mesec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close