Natalija V….
Natalija je naravno lepa, nič ni izumetničena, nič umetna. Če ste ji nevoščljivi, ne se sekirat, to je čisto človeško čustvo. Glede tiste (ga), ki je nekje gor omenil, da so Italijanke lepe, lepo vas prosim!! Živim na meji z Italijo, bolj umetnih žensk od Italijank ni! Zato bodimo ponosni, da imamo tako lepe Slovenke, kot je Natalija. Tista, ki pa komaj čaka izselitev iz te države, ji želim srečno pot in da bi v deželi, kamor gre, našla vsaj pol toliko lepih ljudi, kot je tukaj. Pa tisti stavek, da komaj čaka da gre… iskreno povedano, niti za trenutek ne verjamem. Če tako misliš,potem tudi v deželi, kamor greš, ne boš dolgo ostala, saj na svetu ni nikjer idealnih ljudi, še najmanj pa, da bi bili združeni v eni deželi. Mogoče je pa s tabo kaj narobe.
Joj,kako mi gre na smeh.Nisem rekla,da v Sloveniji ni lepih ljudi.Ampak js rečem za osebo da je lepa, če je res, ne če je neki nastala iz medijev in parmanentnih make up-ov.Men je recimo ful lušna manekenka in tudi baje svetovno uveljavljen model Petra Kraus.Tud tujcem je všeč,pa letošnja zmagovalka za mis univeze Sabina je tud vredu,pa Pika mi je tud lepa…da ne bote rekli da samo kritiziram.Povem dejstvo.Vesela pa sem da grem ravno zarad neumnosti ki jih slišim tle ne zarad ljudi.ker itak da se v vsaki državi najde lepa in manj lepa osebba,ampak kar se medijev tiče drugod pa dober ločijo lepoto in…
verbotenca je meni kar lustna,vendar se mi zadnje case dozdeva,da bo kmalu sama kost in koza,pa s tem ko je tko shujsala so se ji oci se povecale in mi niso vec tako vsec kot so mi bile.Glede prsi sem pa tudi sama skepticna.
Kot vemo je shujsala ogromno (v mladosti je bila baje kar bajsika) in ob takem zmanjsevanju teze prsi ne bi bile vec tako cvrste,kvecjemu razvlecene od prejsnjega sala v njih,tko da je zihr vmes posegu kirurg.Mogoce ravno ne s silikonskimi vsadki,ampak s tem,da jim je naredil lepo obliko…iz naravnega tkiva.To jaz predvidevam.
Mi je pa lustna,mogoce je malo prevec shujsala ze.Bokov nima prav nic.
sj se je že reklo, da pač ni normalno, da hujšaš povsod samo v prsi ne.
pa me prav zanima kakšen si ti!!!
huda!! kako pa veš, da nima razvlečenih prsi? kaj si jo videla čisto nago al kaj! logično je, da ji pač ne morejo stati pokonci sami.
sicer pa jst osebno ne bi mela nikol tipa, ki posluša NV – zaradi njene glasbe.
sj drugače je pa čist simpatična, sploh če je normalno oblečena pa nima na sebi kile pudra- meni osebno veliko bolj kot na nastopih.
“sj se je že reklo, da pač ni normalno, da hujšaš povsod samo v prsi ne.”
Reklo se je tudi že, da je to zelo normalno, zato ker je to odvisno koliko imaš v prsih mlečnih žlez in koliko maščobe. Če so prsi iz maščobnih celic, se ti bo vsak kilogramček poznal, če pa prevladujejo mlečne žleze, pa pri hujšanju ne bodo nič manjše. (courtesy of Talija)
Mogoče bi se lahko najprej naučila brati, preden napišeš odgovor.
Kakšen sem jaz pa v tej debati nima pomena, ker kot prvo jaz ne kritiziram osebe omenjene v naslovu in drugič nasprotujem tistim, ki to počnejo. Torej bi se bolje spodobilo, da najprej javno objavijo svoje slike tiste, ki so tako pogumne sedaj v pljuvanju po teh osebah in njihovih podobah.
manemirect,
tvoj stavek sploh ni bil na mestu.Jaz se drugace ukvarjam s tem,da promoviram oblacila in vse zivo s svojim izgledom.Ce razumes kaj mislim.
Dejstvo je,da kukr mlecnih zlez imas,imas pri 100 kg (kolikor jih je imela) tudi nekaj mascobe – kaj se ti ne zdi manemirect,da je to logicno??) in ze zaradi tega bi morale biti po shujsanju malo manjse.Pa ne pozabimo se STRIJ,ki se ob rejenju/hujsanju rade pojavijo.Ona pa nima nikjer nobene.
Pa saj to ni nobena sramota,da je posegla po estetski kirurgiji,kvecjemu ok ce prej ni izgledalo dobro ker njej se gre za izgled.
Jaz sem do sebe dalec najbolj kriticna,ce pa sem do katere druge,hvala bogu.Tudi mene skoz ocenjujejo.Moski in zenske.Moski znajo ponavadi ocenit le kako stojijo rit in joske,zenske znajo pa o zenski povedat,da je luskana in tako dalje…mosko mnenje me ponavadi sploh ne zanima (o sebi).
manemirect,svoje slike ne bom objavila,ker se sploh ne cutim dolzne niti ni potrebe.Jaz sama vem kaj sem,ni mi treba dokazovat.
Forum je zaprt za komentiranje.