Natalija pokazala Maxa
http://www.lady.si/ljudje/intervju/zdaj-je-zivljenje-koncno-popolno.html
Luškan fantek, srečna mamica. Vesela sem zanjo.
za koliko denarja sta prodala fotografije?
Verjetno da ne zastonj!
Sem prebrala članek, ja lepo in še enkrat lepo. Sama harmonija vseposod. Ne more biti lepše.
Super žena, super mož, super otrok, super tašča, še dojenje ji je po vseh mukah uspelo…
Na vsaki sliki je drugače oblečena, res super zgleda.
Sem mama dveh otrok in je bilo tudi vse super, ampak vse pa le ni idealno, je jok, so bolečine po porodu, drug ritem življenja… ne vem, se spremeni, ampak idilika ima tudi trnje. Prvi mesec je kar težak, to mora priznati vsaka.
Kdo je tukaj nevoščljiv? Še ve pojdite in se slikajte je ena napisala.
Ja pojdi, pa boš videla da te še notri ne bodo spustili, denar si pa lahko naslikaš.
Nismo nevoščljivi, smo samo realni, ker vemo kako te stvari tečejo. Zastonj ne.
Se kar lepo plača za takšne fotografije. Če bo pa prevelik pritisk bosta pa rekla da sta dala v dobrodelne namene. Jasno, seveda.
Nisem slavna, pa sem v nosečnosti z veseljem prenašala slabosti, ker sem vedela zakaj so. Tudi po porodu sem bila kljub carskemu rezu srečna kot še nikoli v življenju. Pa nisem cankarjevska mati. Za otroka sva se z možem odločila dokaj pozno (sem pač karieristka) in dokler nisem zanosila in potem rodila, si enostavno nisem niti predstavljala, kako lahko čutiš. Ene preveva sama nevoščljivost do znanih. Ali mislite, da imajo tisti, ki so znani ali bogati, svoje otroke in partnerje kaj manj radi? Ena normalna ženska, ki rodi željenega otroka, pa je ja srečna (izvzamem npr. poporodno depresijo), vsakih manjših tegob pa menda ne bo razlagala po časopisih. Ene ste pa res….
Za dober dnar je vse idealno, itak.
Me res zanima, ja, za kolk sta prodala svojega Maxa.[/quote]
OMG, kakšna nestrpnost in nevoščljivost vre iz tebe in še nekaterih tukaj gor.
Najbrž zelo težko živiš, kajne.
Uboga si v duši![/quote]
Ne boš verjela, zelo fajn živim. Se mi pa upira, ko vidim, kako eni služijo na račun novorojenčkov. Nevoščljiva pa nisem, ker jaz svojih otrok ne bi vlačila po cajtengih (tud če bi bla taka “mega” zvezda kot je menda Natalija).
Sem že enkrat ob podobni priliki napisala tu nekje: Roger Federer bi lahko s svojima dvojčicama zaslužil miljone in miljone, ampak ne, on ima stvari v glavi pošlihtane, tamale je sam fotografiral in dal (eno) slikco na svoj facebook profil. Pa verjamem, da so svetovni cajtengi in revije z bianko čeki stali v vrsti za fotke tamalih.
Sedaj pa po bo vašem ta slikica škodila dojenčku, da bo imel traume še celo življenje (kakor jih imajo po vašem vsi otroci znanih in (ali) bogatih staršev, ki se tako ali tako samo pretvarjajo, v resnici pa svojih otrok sploh nimajo radi. Pa kaj, če so dobili plačano za te fotografije. V končni fazi tudi časopis s tem služi in ne vem, kaj je narobe s tem, da imata tudi onadva nekaj od tega. Saj je vse posel. Plačano dobijo tisti, za katere časopis oceni, da so zanimivi, nekateri pa sami prinesejo slike ali pa najbrž še sami plačajo za objavo. Pa kaj zaboga vas to briga? V postu je bil samo komentar na dojenčka, potem pa toliko zlobe.
Si priznate ali pa ne, Natalija je za naše razmere slavna. In zakaj sama ne bi pokazala svojega dojenčka, saj ste zagotove šle vse tiste, ki tako pljuvate čez njo, pogledat slike. Torej ste le toliko radovedne, da vas zanima kak je. In seveda, če se je fejst zredila. Verjetno ji privoščite tudi par kil več, ki naj bi ji ostali od nosečnosti.
Tudi jaz sem mamica malega fantka, in tudi jaz sem srečna in mi ni težko zanj narediti popolnoma nič. Moj fantek nima krčev (trkam) in čisto mogoče je, da jih tudi mali Max nima. Mi se zbujamo na 3 do 5 ur ponoči (največ dvakrat na noč torej), mogoče je tudi pri njih tako.
Sploh pa po štirih letih truda končno dočakati tisto, kar sta si tako želela. In pri tem javnosti čisto nič povedati ter se obnašatti, kot da je vse vredu. Vsaka čast Nataliji.
Ne obsojajte vnaprej in samo zato, ker je poznana. V resnici je čist fajn punca, ki ima zadeve v glavi urejene. Sama je ne poznam, sem pa slišala marsikaj lepega o njej.
natalija je luštna, sinček je zelo lep otrok pa rečte kar koli, njen partner mi vizuelno ni niti najmanj všeč. To je moje mnenje.
Tudi sama sva se 4 leta trudila zanositi. Nama je k sreči na koncu ratalo po naravni poti. Nobenemu ne privoščim, da bi imel probleme z zanositvijo. Nobenemu. Tista, ki zadev ni občutila, kako je 4 leta čakati na dojenčka, si ga želeti in ti ne ratuje iz kakršnega koli vzroka ne more govoriti nič. Zelo sem vesela, da ji je ratalo in da je srečna.
sama pa seevda ne bo razlagala v nekem časopisu kako se v resnici počuti, kako je utrujena…Samo svojim najboljšim prijateljicam sem se zaupala, kako je bilo po porodu, kako sem bila hormonsko, čustveno uničena, utrujena, še leto po rojstvu sina. Po pravici povedano šele sedaj po skoraj treh letih prihajam skupaj, se sestavljam tako na čustvenem, hormonskem področju kot tudi počasi zgubljam pridobljenih +20 kilogramov. In verjemte, da to vse prinese 4 letni trud, ki ga vlagaš, da prideš do otroka.
Natalija, luštna si, sin je fantastičen. In hvala za slike v časopisu, me je zanimalo in sem si pogledala. Ne potrebujem razlage v časopisu, da dojenček zahteva trud, odrekanje, neprespane noči. Tiste, ki otroke imajo jim je verjetno samo po sebi jasno kako je. Ostale pa – kaj naj rečem… nič ne bom rekla, tiste, ki pišete grdo na tako temo potem nimam besed.
Zakaj je dala v članek in slike v časopis. Da se gonja za pridobitev teh slik ustavi. Da ima mir. Ker če ne bi tega naredila, bi imela smao več problemov, zasledovanj in vsega sranja, ki ga pa sedaj le ne potrebuje. In prav je naredila.
Forum je zaprt za komentiranje.