Nasveti,prosim
Kaj pa v Celju?Ni nobenega licenja?Uh,jutri imam birmo pa se zdaj newem kako bom namazana.Iscem se kompakten puder,ker imam mstno kozo,maskaro more laashes bom imela,pa dve sencili od miss sporty,za ustnice pa se ne vem,morda bom kupila lipfinity,ampak moram najti pravi odtenek,kaj mislite kaksna barva ustnic bi pasala k mojim svetlorjavim lasim,ki bodo speti,svetlo sivem kostimu,modrim ocem,oci bodo namazane s svetlo in temno modrosivkasto bolj.
Polt svetla,ustnice…hm???
Pozdravljena!
Birma je že mimo, kaj ne? Žal me čez vikend ni bilo doma, zato vam nisem pravočasno dogovorila na vprašanje. Verjamem pa, da ste vseeno blestela…
Objavila bom termine ličenj za mesec junij, prav tako kot sem jih objavila za mesec maj.
Kar se tiče pudra v prahu, najraje uporabim Max Factorjev puder v kamnu Facefinity Compact. Puder vsebuje mikroskopske delce, ki fiksirajo podlago in preprečujejo svetenje kože. Na voljo je v treh barvnih odtenkih. Uporablja se lahko samostojno ali kot fiksator tekoče podalge.
Če se odločite za nakup rdečila Lipfinity vam svetujem, da si pogledate nove barvne odtenke, ki smo jih lansirali v mesecu aprilu 2003. Imenujejo se Lipfinity Reflection in so na voljo v 6 barvnih odtenkih. Lipfinity Reflection se od klasičnih Lipfinity razikuje v tem, da so novi barvni odtenki perlasti in se rahlo svetijo.
Pri nanosu Lipfinity pazite nato, da rdečilo vedno nanesete na čista usta ( drugače se vam bo rdečilo nabiralo v gubice ). Na ustnice večkrat dnevno nanesite loščilo, ki je priloženo k rdečilu Lipfinity.
V primeru, da so vaše ustnice suhe vam odsvetujem uporabo rdečila Lipfinity.
Glede na opis vam svetujem barvni odtenek št. 56.
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.