Nasveti za Julijo Adlešič
Draga Julija. Vedela sem, da boš na koncu priznala krivdo (nisem ravno poštena oseba, zato vem kako delujejo možgani goljufa), ker se priznanje finančno najbolj izplača in lahko prinese dodatne evre. Jaz bi na tvojem mestu iz te situacije odšla bogatejša. Najprej bi prodala slike roke. Potem pa napisala knjigo. Verjemi mi, da bi bila najbolje prodajana knjiga vseh časov. Tudi tisti, ki imajo o tebi najslabše mnenje bi jo kupili. Jaz bi jo. Čeprav sama tega ne bi nikoli naredila, me zanima kako si to načrtovala, kako si se počutila, kako je potekal dan prej ko si vedela, da naslednji dan več ne bo roke, kako je potekal tisti dan, kakšne bolečine si doživljala, kako si sploh zbrala pogum. Skratka bolj psihološki vidik. Opiši z vsemi grozotami vred. In nazadnje bi lahko posneli film. Želim ti vso srečo, sem ena izmed redkih, ki je vedno na strani goljufov.
Blaablaa, 23.11.2021 ob 15:17
?
To je zihr kvazi hedonistka radodajka…. A mam prav?
Ti pa res nimaš pametnejšega dela kot obmetavati druge z naravnost smešnimi obtožbami.
Primer je neke sorte fenomen, ki so mu naredili “promocijo” med drugim tudi številni svetovni mediji, kar je dober začetek za tlakovanje poti do vrha. Če dekle napiše knjigo ali pa le posodi oziroma da napisati zgodbo kakšnemu premetenemu mojstru pisane besede lahko požanje lepe denarje.
Ah ja…
Stop making stupid people famous. Ne zelim ji slabo… Ampak upam da jo vsaka zalozba zavrne.
Sem ze prej hotel to postat…
Ob izreku sodbe je Dvornikova še dodala, da so očitana kazniva dejanja odraz vrednot v naši družbi, kjer se očitno vse bolj izpostavljata potreba in pohlep po materialnih dobrinah. “Želja imeti velijo denarja je očitno na prvem mestu. Za pridobitev tega pa se, kot kaže, ne izbira več sredstev, kar je nazorno pokazal ta postopek,”
Sem ze veckrat napisal tu… Zdaj in takoj pod vsako ceno. Ne bira se ni nacin ne metoda.
Ves kako pise…
Zaokuplja vas nastojanje da sto imucniji budete… Sve dok grobove ne naselite. Ali ne valja tako.
Tko ko pogledas… U have a price tag? I dont.
Ti ga mas… 15e.
Blaablaa, 23.11.2021 ob 15:35
Ah ja…
Stop making stupid people famous. Ne zelim ji slabo… Ampak upam da jo vsaka zalozba zavrne.
Sem ze prej hotel to postat…
Ob izreku sodbe je Dvornikova še dodala, da so očitana kazniva dejanja odraz vrednot v naši družbi, kjer se očitno vse bolj izpostavljata potreba in pohlep po materialnih dobrinah. “Želja imeti velijo denarja je očitno na prvem mestu. Za pridobitev tega pa se, kot kaže, ne izbira več sredstev, kar je nazorno pokazal ta postopek,”
Sem ze veckrat napisal tu… Zdaj in takoj pod vsako ceno. Ne bira se ni nacin ne metoda.
Ves kako pise…
Zaokuplja vas nastojanje da sto imucniji budete… Sve dok grobove ne naselite. Ali ne valja tako.
Tko ko pogledas… U have a price tag? I dont.
Ti ga mas… 15e.
Kaj zavrne⁉️
Za takšno zgodbo se malo da ne založbe stepejo med seboj… ne ravno v Sloveniji, ker je (pre)majhna, a glede na mednarodni sloves samega primera, bi znala tudi v tujini kar hitro priti do založnika.
Ti si tudi en maloumnik.
Kva vi naumite… Ej… Kva vaam pade na pamet…
Pise nekako al je hadis…
Sta mislite ko vam misli donosi?
Stari… Vodi vas sejtan ko ovcu.
Pol pa jokate tam aj uj Bog sadist.. Ja sam sebi nepravdu cinis… Bog bi mogel vse ti pa nic… Kok si naredil za Boga? No kolk? Kolk se drzis tega kar bi moral? E pa zajebi frajeru. Kdo bi moral za kom letat???
Pise da bo tezkim zivljenjem zivel tist ki bo obrnil glavo od knjige. Da bo ponizan. Itd itd…
Sej clovek sploh ne more vedet al ste prizadeti al se delate?
Pise npr ne pij… Morel nesto dobro izaci iz pijancevanja? A ti neki dobrega pricakujes od opijanja?
Pa a vidis da… Eh…
Trnak trnsk…
Mene pa že od začetka zanima koliko moraš biti retardiran, da se prej ne pozanimaš kako delujejo zavarovalnice ob podobnih primerih. Saj smo že imeli pri nas nekaj takih. Ne ravno odrezana roka, pač pa prsti, pa polomljene noge, pa utopljena žena, pa še mnogo bi se našlo. Še za precej manjše zneske se zavarovalničarji povežejo med sabo, tudi pred internetom je bilo tako.
Po drugi strani pa, če so naši organi pregona padli na finto “pomotoma” ustreljene punce ni čudno, da je glavni akter te štorije mislil, da mu bo tudi z zavarovalničarji uspelo. Naa, z velikimi fanti se ni dobri igrati. Sicer pa kaj hudega se jima je pa zgodilo? Koliko navadnih zgaranih revčkov bi doživelo prišitje roke. Malo morgen, toliko časa bi vas pustili na urgenci čakati, da ne odmrla samo odrezana roka ampak tudi vi sami. Ja, mlada bjonda ima pač svojo ceno.
Mi je pa zanimiv drug vidik: zadeva je izgledala dokaj jasna. Od daleč. In sodišče ni bilo sposobno sprocesirati na prvem nivoju. Ponavljanje sojenja z absurdnimi dokaznimi postopki (žaganje roke podobnemu truplu). Ne bi rekel, če bi bil primer zapleten.
Tako pa je to le dokaz, da v zapletenem primeru z spodobno dobrim odvetnikom ni strahu, da bi bil obsojen. Po večletnem pritoževanju na vse instance in z zahtevo po najbilj neverjetnih “dokaznih postopkih” bo primer zagotovo zastaral (če ne bo prej oprostilne “sodbe”)
Zakaj se je tako dolgo vleklo, čeprav je bilo vse jasno kot beli dan. Zaradi denarja vendar. Vedite, da ga znajo pravniki zaslužiti še veliko, velikooooo več kot dohtarija po kateri zadnje čase tako radi pljuvamo, žal prevečkrat tudi upravičeno. Ves ta cirkus bomo plačali mi davkoplačevalci, ker tadva itak nimata, razen pufov ničesar.
Insurance Company, 23.11.2021 ob 16:47
Zakaj se je tako dolgo vleklo, čeprav je bilo vse jasno kot beli dan. Zaradi denarja vendar. Vedite, da ga znajo pravniki zaslužiti še veliko, velikooooo več kot dohtarija po kateri zadnje čase tako radi pljuvamo, žal prevečkrat tudi upravičeno. Ves ta cirkus bomo plačali mi davkoplačevalci, ker tadva itak nimata, razen pufov ničesar.
Pravzaprav gre za to, da ne glede na še tako jasnost primera na sodišču v tovrstnih postopkih igrajo glavno vlogo dokazi.
Če me spomin ne vara je Vaga na forum pred časom napisal dokaj solidno razlago in jo za lažje razumevanje podkrepil z bistveno bolj banalnim primerom (če najdem prilepim njegov komentar).
CrazY FroG ?, 23.11.2021 ob 17:27
Donporleone.. tako razmišljanje pa ni zdravo.. teb se je skisalo čim si urejeno bjondo vidu, pa je preklopla glava.. neko svojo logiko rojevaš in iščeš smisel v očitnem brezsramnem poniževanju.. bravo?? si edn izjemno redkih ljudi, ki imajo v svojem svetu ne premalo ampak absolutno preveč barv!
Hej,
dobronamerno te prosim, da mi dodatno pojasniš svoje besede.
Enostavno ne razumem v čem se motim, kakšno logiko rojevam in koga ponižujem…
Js to ne vidim kt iztočnco za pisanje knjige prej iztočnca za dolgotrajn odhod v umobolnco.
Pišeš začetek za tlakovanje poti do vrha?
Žrtvovala je roko, da je to storila je očitno žrtvovala tud svoj mozag, tega ji je dobr zjebal njen dragi kralj in če se ji um slučajno vrne vsaj malo uravnovešen, si zna še kaj druga prerezat. Zavedena, naivna, izigrana,.. bejba rabi pomoč in ne pisanje knjige – knjigo lh spiše, če sluuučajn kdaj prleze iz dreka v kerga je padla, pot bo hudičevo bolela in vsekakor še ni čas za proslavo!
S svojim pisanjem namiguješ, da so tovrstne norosti lh pozitivno produktivne. In ne ne ponižuješ ti, taka dejanja so poniževanje sebe, širše in bližnje okolice.. včasih so rodijo tud iz hude stiske.. v tem primeru je predvsem podlo, idejni vodja ima zdravi roki.
Forum je zaprt za komentiranje.