Nasveti in nacrti
probal sem vam povedat na lep način kaj se bo zgodilo. sem vam povedal, sam nobena toxična feminstika ločenka pač nič ne posluša. in zdaj je spet isti problem. sploh še niste izgubili nič, že naplejuješ ljudi, da bi se neki borili. zate!! ti se bori zase. sploh se še nič ni zgodilo. in naprej. poglej kaj delaš. poiskušaš dobit nazaj neko zadevo. to počente toxične feministke, ki niste vajane zgubljat bit pod moško avtoriteto. in sedaj če bi se ve kokle toxične feminsitke lezbačike, ločenke, posiljenke zlorabljenke , ve odločile, kao da ne boste več tukaj, bi to bilo za vas sprejemljivo. ker pa se niste same odločile, luzerke ugabnice lene nadute žaljive arogantne pa probaš dobit nazaj. NE MOREŠ DOBIT NAZAJ. dajte si to babe dopovedat. ODLOČITVE O FSEM SPREJMAMO MOŠKI. ženske sledite moškim al iste samske. druge opcije ni. in tukaj gor je izjemno lep primer, vaše toxizma feminzma narcis babji, ugabnice ločenke, skrajne levičarke, ki menite da sme bulat in žalit use, posebej moške kot sem jaz, ki vam povemo DEJSTVA, fakte. preverljive fakte. in ga žalite, kot mene recimo. in pol se čudite če vam vzamejo platformo.
poglej, še enkrat. feminizem vas je nafukal, da ste samostojne samozadostne in ne potrebujete moških. ste pa zamenjale moža, za direkotrja, šefa , policijo itd. to pa je uredu? a ti vas lahko bulajo. direktorjem šefom dajate rit, pizdo, fafate smrdljiv ugabn pohcan kurac, ker vam kao plačuje. mislim? in pol ste še podrjeen ŽENSKAM UGABNICAM. to pa kr pozabite. pa ločeke ste. samske. to pa je uredu? sam da ni jašna, sam da nimam mmoža doma. ker ve žlite moškega ki bo itak top. ampak taki moški, vas da pod trning, red, disciplino, odnos, omejitve, usmeritve. z takim moškim, to pride. in pol ga imate za toxičnega mačista, ki vas omejuje je posesiven ljubusumen. ja tko to ne gre.
ženske od 25 naprej. do 90. si morate priznat da so vas mamice zajebale. vam lagale. tko je resnica.
in zdaj bi rade dobile nazaj neki. NE MORETE IN NE BOTE.
ker nimate odnosa do ljudi. ker je šel ta forum predaleč. ker je predrago. ker mora to leva poltična opcija nadzirat. ker mora nekdo delat red. in kedo več nima želje za ta denar. tako kot tudi ženitvene posredovalnice , agencije nimajo več volje izvajat tega posla. ker imate ženske nerealna pričakovanja. ker ste same komi 4ka. rabe pa bi imele takega kot sme jaz in še hujšega.
JA NE GRE TO.
same si psotavite soj portal, in si drkajt sovje feminsitne pizde in debele riti na obamo, michele obama in klakoačrko in musarvo pa kučančka.
tukaj, se tako bnašat ne morete in se ne boste. kot je bilo z vašimi moži. in ste dobile nogo. brco v rit. tako je tukaj isto.
če bi ve, babure ugabne, prinesle REVENUE, gledanost, bi se pisalo o vas, klikalo, i dajele dobre nasvete, kot je to bilo mišljeno, ok. bib nek do to rihtal. ker bi dobil denar od vas. ampak kakor WNBA je pa to isto. nekdo vas mora sponozorirat da se pritožujete prkeo moških, ki vam to platformo omogočjo.
začnite se obnašat. in neki same postavite na noge. iz nič ni nič.
same ste krive. čist same.
Forum je zaprt za komentiranje.