Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Nasveti in infomacije

Nasveti in infomacije

Pozdravljeni!

Potrebujemo informacije in nasvete za dopust.Smo štiričlanska družina.Zanima nas Moščeniška Draga in otok Krk.Prosim,če mi kdo pove kje naj dobimo najbolj ugodno kakšen apartma ali pa hiško.Najraje bi šli kam privat,kjer je tudi bolj ugodno kot preko kakšne agencije.Imate mogoče vi kakšne ideje ali pa kakšen naslov kje so to kaj najde ali pa da ste sami že bili tam ali pa da mogoče vi sami kje kaj takšneka oddate v najem!

Prosim za vaše odgovore zelo vam bomo hvaležni!

LP,Saša

ojla.

jaz imam hiško na rabu. na mirni, od vrveža oddaljen, lokaciji. poleg so le 4 sosedje in je res mir. do plaže je cca 10min vožnje. borovci, senčka. v bližini pa je tudi krasna fkk plaža. mesto je cca 3km oddaljeno, do tja pa vodi, skoraj v celoti, peš pot ob morju.

kdaj pa bi šla?
hiša ima 3 sobe, v vsaki so po 2 postelji, kuhinja in WC s kopalnico(tuš kabina). hiša je podedovana in mi je žal, da ni bolj izkoriščena, ker sama nimam toliko dopusta, da bi veliko hodila dol, pa bi jo oddajala.
glede cene se dogovorimo. nisem oderuhinja.

lp

Tatjana,

v katerem delu na Rabu točno imate hiško?
Kakšna je FKK plaža v bližini? Kaj pa kakšne manjše, skrite plaže, so kakšni zalivčki?

Hvala za informacije.

ojla.

hiška je v Supetarski Dragi, v bližini je Suha punta. Plaža na fkk je prekrasna. Lahko se celo dogovorite, da vas tja odpeljejo iz centra z barčico in zvečer pridejo iskat. Drugače je pa cca5min vožnje z avtom in 10min s kolesom od naše hiše.

Za zalivče težko rečem. Vedno se kopam na fkk ali v Suhi punti. Nisem veliko raziskovala, ampak s čolničkom bi se marsikaj našlo. Imajo tudi taxi čolne, ki vas zjutraj odpeljejo in po dogovoru pridejo iskat.

mogoče še kaj?:-)

LP

Še par stvari me zanima, mogoče se mi lahko javiš na mejl?
– Koliko je hiška oddaljena od obale? Je možno peš po kaki potki?
– Je okolica hiše primerna za malega otroka?
– Ima balkon ali teraso?
– Kakšno ceno si imela v mislih?

Hvala za odgovore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close