Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NASVET

NASVET

Pozdravljene!

Spartnerjem sva skupaj stiri leta in imava devet mesecno puncko.Do sedaj je bilo vse ok in sem se tocno zavedala mojih custev do njega in hcerke.Zadnje par dni me daje neka custvena kriza.Zacela sem razmisljat o moji prvi ljubezni katero sem imela zelo rada in zaceli so se pojavljat dvomi in obcutki krivde.Kaj,ce imam prejsnega fanta bolj rada od sedanjega in kaksna mamica pa sem,ce o tem razmisljam in sem tako zmedena,da sploh ne morem razlocit do koga gojim custva ljubezni.Danes zvecer se bom s partnerjem o tem pogovorila,ampak se zelo bojim,da ga bo zaradi tega oddaljila od sebe.Ze cel dan samo jocem.
KAJ NAJ NAREDIM,RABIM NASVET!!!ALI SE JE KATERI ZE TO DOGAJALO???

jaz sem tudi imela takšne težave sama seboj, ampak pazi jaz mu nikoli nisem povedala in zaenkrat mu tudi nikoli nebom, pomisli kakšne posledice bojo samo zaradi tvojih iluzij, ki so po vsej verjetnostri prehodnega značaja, izpovej se kakšni zaupni prijateljici pa bo po moje boljše, verjetno si trenutno osamljena ali kaj podbnega, meni se je tudi dogajalo v času porodniške, ko sem pogrešala družbeno življenje in civilizacijo ko se je vse vrelo okoli dojenčka in ne okoli mene. NE JOKAJ AMPAK POKLICI PRIJATELJICO IN POJDI NA KLEPET ( pa brez otročka) bo bolje kot da ga zamoriš s tem kar v bistvu še sama neveš kaj je SREČNO

moja mama je vedno govorila,”da je ženska brez skrivnosti kakor vrtnica brez vonja”. Ne vem zakaj mu moraš to povedati, samo ljubosumje boš izzvala s tem.Kaj misliš da ti bo rekel na to; ja bogica moja…. popizdil bo,ker dela ina se matra za družino ti pa premišljuješ o bivšem!

Minilo te bo , če te pa ne bo, pokliči bivšega….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close