Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nasvet

nasvet

Bila sem pri frizerju in sem totalno razocarana. Prej sem imela lepo blond barvo las,hotela pa sem malo temnejse pramene ,rjave in se nekaj blond pramenckov. Rezultat od frizerja pa so pepelnati lasje-groza. Komaj se pogledam v ogledalo.

In zdaj me zanima,kako bi prislo,ce bi si sama dala gor na lase kaksno rjavo barvo (srnja,ali pa svetlo rjava…)? Ali ima katera kaksno izkusnjo?
Taka se ne morem vec gledati. Ali pozna katera kaksnega frizerja,ki res dobro,dobro barva,ker se nocem spet nasrat.

Jaz bi šla na tvojem mestu nazaj k istemu frizerju in mu povedala, da pričakujem, da barvo popravi. Če ti že zdaj ni všeč, boš s kakšnimi “naredisam” popravki še bolj razočarana. Če si boš dala čez enotno barvo boš vsa lisasta, sploh pa kakšna “srnje” rjava zna biti zelo napačna.

Ja saj vem…pa tudi glede na to da imam zdaj pepelnato barvo,zna takoj potegnit na zeleno…
H temu frizerju definitivno ne grem vec,ker mi bo se vec sranja naredil,ker je vec kot ocitno da ne zna.

laska, jaz ti toplo priporočam Mič Styling in sicer salon v stari ljubljani (stari trg). je sicer malo dražja zadeva, ampak jaz sem zelo zadovoljna, pa sem veeelikooo frizerjev dala čez. mam namreč zelo svojeglave lase, malo ravne, malo valovite, močne, trde… edino tam vejo, kako jih ukrotit in zvesta sem jim že kar nekaj let, pa še super tim so. tam majo enga fantiča, ki se samo z barvanjem ukvarja. poskusi!

Sadna hvala. Sem se ze odlocila za tega Matjaza pri Micu,ki se samo z barvanjem ukvarja in upam da mi bo uredil to grozno barvo. Takoj jutri poklicem in se narocim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close