nasvet
Lep pozdrav
V nedoločni prihodnosti me čaka menjava avta. Ker se je naša družina povečala na 5 in je sedanji stari avto pri 13 letih, sem v to prisiljen iti. Nekako sem se odločal med karavanom in enoprostorcem, pa mi je slednji nekako bolj všeč. Trenutno se malo oziram za WV Touran, z dizelskim motorjem. Zanima me vaše mnenje in izkušnje z njim, posebno od tistih, ki ga že imate in ga uporabljate. Seveda iščem nekaj rabljenega, do 3 let starosti.
Touran je še en izdelek Volkswagna, ki še zdaleč ne ponuja tistega za kar ga plačaš.
Meni je po dveh mesecih odpovedal akumulator, da o alarmnem sistemu ne govorim, ker večkrat tuli v brezveze in sem moram po nasvetu servisa ročno odklepati vozilo, ker oni napake ne znajo odpraviti…
Prodal sem ga in kupil Picassoja – VREDEN SVOJEGA DENARJA.
no sej jaz samo sprašujem po izkušnjah in glede na to kaj nudi. Je res da ima zabeljene cene. Tudi sam sem mel z Golfom II zlo dobre izkušnje, s Golf III pa slabe in čedalje slabše, sam letos sem nanga dal 300 tisoč, vreden je pa ravno tolk, tko da sem tud sam zelo skeptičen. Itak ga bom probal še ene dve leti gonit, ker mam še prej druge plane za realizirat, sam tkole ko mi kaj crkne, me pa ima da bi ga kar nekam zapeljal. Sicer se mi je zdel kar prostoren in ne preveč revolucionarnih oblik, pa sem si mislil, mogoče je pa to to. Hvala za mnenje. Dobrodošlo še kakšno mnenje iz lastnih izkušenj.
Nočem biti zoprn, a vseeno: ali ste vsi, ki tako hvalite korejce, kdaj preizkusili ali celo dlje časa vozili kakšen evropski ali japonski avto? Prilagodljivost, kakovost vgrajenih delov (plastika, klima, elektrika, radio, potovalni računalnik, …) je vidno boljša, kar pa seveda pomeni tudi višjo ceno. Vprašanje, če res toliko višjo, da se je ne bi splačalo plačati!
Živ
Oprema je komplet: servo,meglenke, elektrika (stekla, ogledala), klima. Pogrešam le ogrevana zunanja ogledala, sedaj ko se bo pričelo rosenje,
Plastika je brez “čričkov” – skratka dosti uporabnosti ni pa za image ali šminko, je pa nezahteven in uporaben.
Ja verjetno še znamka:Daewo in Hyundai
Kar se tiče opevanja, pa oprosti ni bilo namenjeno osebno, temveč le moja reakcija na pogoste komentarje o opevani kvaliteti.
LP