Najdi forum

Nasvet

Lepo pozdravljeni!

Odpravljem se na morje in ker bi rada čimbolj uživala vas prosim za nasvet. A mi lahko svetujete kakšen proizvod od Tigija, ki naredi predvsem mehke in voljne lase in ki ga ni potrebno spirati, da mi pranje las ne bo vzelo preveč časa.
V mislih imam kakšen regenerator ali kaj podobnega, no v glavnem samo da ga ni potrebno spirati in da ni utrjevalec!

Hvala!

Mehke in voljne lase naredi produkt After party in Health goddes.Vendar pa ti svetujem za na morje katero izmed sončnih linij, s katerimi se frizerji ponavadi založimo pred poletjem.Tigi nima ravno sončne linije sicer, imajo pa njihovi produkti tudi UV zaščito.
Vendar ti kljub vsem tem produktom vseeno svetujem umivnje las, ker ti bo v nasprotnem primeru vse skupaj lase obtežilo in bodo mastni.Morsko vodo ali klorirano je boljše izpirati iz las, ker ti bodo preveč obledeli in izsušeni.
lp alenka

Ja, saj jaz sem mislila za produkt po šamponiranju, ki ga ni treba izprat. Zato da bi imela delo samo z šamponiranjem in ne še s spiranjem regeneratorja. A ima Tigi kakšen tak izdelek, ki bi bil kakor regenerator samo da ga ni potrebno sprat?
Hvala in lep pozdravček…

Včasih je bil to protein protective spray, ki ga žal ni več.Mogoče ga ima še kdo na zalogi, ne vem. Sedaj pa je Health goddes,to so vitamini za lase, je malo drugačen od proteinov, se pa tudi ne izpira.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close