Nasvet
Pozdravljeni,
pred kratkim sem “odkrila” forum ličenja in ker nimam veliko izkušanj, a je že skrajni čas za to, prosim za nekaj nasvetov.
Stara sem 33, imam suho kožo, uporabljam Vichy-jevo kremo Oligo 25 ter mleko in tonik za suho kožo. V spodnjem postu ste napisali vrstni red čiščenja, zanima me ali je postopek enak zvečer IN zjutraj? Sedaj sem obraz tako čistila le zvečer.
Uporabljam (občasno) puder IsaDora Velvet tuch. Zanima me, ali je primeren za vsakodnevno uporabo oz. kateri puder mi priporočate? Ali je dovolj le tekoči puder, ali je potrebno nanesti še puder v kamnu (kateri?)?
Maskara je edina stvar, ki jo dnevno uporabljam (Art Deco). Všeč mi je videz dolgih trepalnic, ki ga z omenjeno maskaro ne dosežem. Katero maskaro priporočate? Ne želim imeti zlepljenih trepalnic (naredi jih MF)
Vnaprej hvala za odgovore in Vas berem še naprej!
Pozdravljena,
vrstni red nege je enak zjutraj in zvečer. Pri suhi koži bi morda zjutraj izpustila čistilo in bi po osvežitvi z vodo uporabila tonic in nato kremo.
Izadorin puder Velvet tuch lahko uporabljate vsakodnevno, celo priporočila bi, da ga redno uporabljate, ker lepo dodatno ščiti kožo in ji oskrbi prepotrebno vlago. Je pa tudi zelo dober “plašček” v teh mrzlih zimskih dneh, ko moramo še posebej poskrbeti za kožo, da ne dobi ozeblin. Pri suhi koži vam zdaj ni terba dajati čez prahu ali kamna, razen kadar želite dolgoobstojni make up.
Za bogate trepalnice MF 2000 Calory ali pa nova Lash lift maskara.
lpj
Hvala za odgovor!
Kaj pa menite o dnevni kremi Vichy oligo 25, ali je primerna za suho kožo pri 33 letih? Zadnje čase imam občutek zategovanja kože na obrazu, verjetno omenjena krema ni dovolj mastna? Katero kremo iz kolekcije Vichy bi mi priporočili?
Ali ima Matis tudi kreme za suho kožu? Katera bi bila primerna?
Vnaprej hvala za odgovore!
Forum je zaprt za komentiranje.