Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nasvet ženskam kje najti moškega

Nasvet ženskam kje najti moškega

Vojske pri nas ni več….

Ločenka, ne se sekirat. Tule gor je pač par tipov, ki nimajo pojma o ženskah. Pa se mečejo ven kako orodje imajo pa kake riti imajo pa žalijo vse ženske po vrsti. Ne oziraj se na tipe, ki jih zavračajo vse ženske pa potem tu gor bluzijo.
Saj menda ti ne bodo taki šli so srca? Pač ignoriraš take ljudi.
Je pa tu gor tudi precej prijetnih ljudi. Tako moških kot žensk.

Joj, če bi ženske marale šport, bi bilo pa res lepo.
Moja je pa čisto nora na opero in gledališča. Pa vsak mesec bi šla v opero. No, saj to nimam nič proti,ampak problem je v tem, da noče it sama ali s kolegicami. Hoče, da grem jaz zraven. Jaz pa opero in gledališče naravnost sovražim. Kdo bi se vozil čez celo Slovenijo in potem trpel v Operi? Vsak mesec imava skoraj spor glede tega.
Ženske, pojdite same, nam pa pustite šport.

Uf, spet so meni temo obesili. Me veseli, da mi pripisujete maratone.

Športniki so fizično sicer ok, ampak manjka jim pa v glavi. Ok, če športaš recimo 3-5 ur na teden,a mapk ostali obsedenci so pa adijo pamet.

LoL 3 ure na teden. Od tega boš pa dobil rezultate ja.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

3 ure na teden je minimum za vsakega povprečnega Janeza in Marijo, ki nočeta umret od srčne kapi pri 45ih.
Za tiste malce bolj ambiciozne, je pa to premalo. En povprečen rekreativec, ki se nima za športnika bo lahko brez problema 3-4x na teden po 2 uri na fitnesu, ostale dneve pa bo vsaj pol ure do eno uro na dan posvetil ali zgolj teku, kolesarjenju, raztezalnim vajam, karkoli v tem stilu. Enkrat tedensko bo verjetno imel tudi kakšno športno aktivnost, ki traja več kot 2 uri (tenis, plavanje, odbojka, nogomet, hoja v hribe, …). Skupaj je tega vsaj 10 ur in to se meni zdi čisto normalno in daleč od obsedenosti. Je pa res, da bi bila to lahko za nekoga, ki nima aktivnega stila življenja, ki ni navajen tako živet, obsedenost, če bi kar čez noč začel toliko športat.

Se strinjam s skupno vsoto. Samo 6-8 ur fitnesa na teden pa mi je totalno mimo. Veliko bolje je ta čas namenit plavanju, kolesarjenju, teku, gorništvu. Jaz bi rekla torej obratno 8 ur tek, kolo, plavanje, gore… pa ostanek vaje za moč (ni nujno fitnes). Je pa res, da je vseeno bolje biti v fitnesu 6-8 ur kot pa nič športat. Je pa fitnes zame le dodatek, to ni šport. To je recimo, če si tekač, da vadiš tudi v fitnesu, da dobiš kaj na moči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close