Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nasvet ženskam kje najti moškega

Nasvet ženskam kje najti moškega

opa, vidim, da je najboljš, da se postrgam stran od tuki, sej vidm, da smo osamljeni, nezaželjeni:(

Ja manj ste zanimive, kot tiste, ki se ne sekirajo za to, da nimajo tipa. Lahko se tudi odstraniš, če češ, nebom te pogrešal, obljubim.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Eh, ne sekiraj se zaradi par osamelcev, ki ne znajo z žensko. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je, besede internetnika ti bodo prišle še kako prav.

Hvala Sadni, da me ne boš pogrešal.Marko, ti pa že malo bolj znaš z ženskami.

lol

Sadni vidim, da sem te osrečila, lol. Včasih pa osamljenost ne pomeni, da iščeš tipa. Osamljenost iz razloga razpada družine.Itak imate pa tuki gor razpredeno mrežo takšnih in drugačnih ljudi, ki se večinoma delajo samo norca iz ljudi, ki odkrito priznamo, da smo osamljeni. Tega pa jaz tukaj na tem mestu ne bom spremenila. Pač ni portala, kjer bi se zbirali ločenci, k smo kr mal kužni a ne?

Ej nevem, ker se ne družim z ločenci…

Za to temo pa je ronka akr spol menjala?

Moraš biti res slep, da ne vidiš, da vse te teme odpira ena in ista oseba, enkrat je moški, enkrat ženska, pač domišljijsko igranje vlog.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

babnica: namsto, da iščete: ponujajte in kupujte dilde

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pa kaj to ronko zavohate? V čem je fora, da se ves čas vrtite okoli svojega repa? Bz.

Moškega rabi, da bi jo malo “stabiliziral” oz. uravnovesil in ji pomagal do preboja iz navideznega domišljijskega sveta mehiških limonadic in doktor romanov v stvarni meseni, przemljeni svet . 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja GF kaj si pa tako slabe volje a : )))

Nisem no:).

Nisem no:).[/quote]
SI!!! pa še menstro imaš ves čas … že odkar te poznam tukaj nisi nobenega povabila, da si pregoni kanalizacijo ☺
in to močno vpliva na tvoje razpoloženje … slabo odvajaš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

NM-3 whatever…smiliš se mi, kaj drugega nimam reči.

En nasvet moškim, ki neznajo pristopit do ženske.
Najprej par minut nepremično zri vanjo. Tako bo vedela, da ti je všeč. Potem stopi do nje in ji reci:

“VEM, KJE ŽIVIŠ!!!”

Tako bo vedela, da si se pozanimal o njej in da si se torej resnično zavzel. Ženske imajo rade, da se potrudiš.

:)))
Za takšne ženske mislimo, da so psihoti:).

Zaključiš pa s stavkom….ti sploh ne veš kako sem jaz tebi všeč….in živela bosta srečno do konca svojih dni….

le kako se lahk dreku smili petelin, ki ga je izsral ☺

ne skrbi za mene v kakršnem koli pogledu/dojemanju ☺

Ziher bo policijo klicala 😀

Hahahahaha ! Končno nekdo na forumu, ki premore vsaj kanček humorja, vsaka čast ! 😀

Jup, to ponavadi sledi. Ženske rade grozijo s policijo 😀

Hahahahaha ! Končno nekdo na forumu, ki premore vsaj kanček humorja, vsaka čast ! :D[/quote]
na kateri xxx video si pa špricnil, da si sproščen ☺

Ja, tista je bila luštna.. Ženske za en mesen na Kupida, ampak …. kaj pa za tipčke? A vojska pomaga?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close