Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nasvet ženskam kje najti moškega

Nasvet ženskam kje najti moškega

On, zadel si žebljico na glavico. Je res dobra izkušnja in potem res bolj ceniš prave moške.

Ma vsaka bi morala iz na kak tak portal…. za kazen bit tam x dni in odgovarjat vsem po vrsti! 😉
Da bi potem znala cenit kaj je taprav moški……. 😉 :))[/quote]

Ja kakšen mesec prisilnega članstva… še naše monovke bi lahko bile na tak način podučene 🙂

Ma kake so šele ženske na takih portalih. Vse neke zavaljene. Ni čudno, da so samske.

Uauuuu kakšen nasvet:).

Daj boljšega 🙂

In potem jih še nekateri vabijo na maraton, ko pa je očitno, da ga ne marajo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daj boljšega :)[/quote]

Smešno mi je noooo:). Kot bi nekdo rekel…če želiš brati knjige, pojdi v knjižnico…a reees?:)

Daj boljšega :)[/quote]

Smešno mi je noooo:). Kot bi nekdo rekel…če želiš brati knjige, pojdi v knjižnico…a reees?:)[/quote]

Saj komu pa ni smešno? 🙂 Kam naj grem menjat gume na avtu? K plastičnemu kirurgu morda, kolikor sem videl obvladajo natikanje gumujastih rokavic, ni hudič da bi ne znal menjat usrano gumo.. 🙂

Na dolge proge, tam po enih 20 km, da se prešvica in “pade” že pred štartno linijo? 😀

ronka svetovanje press :)))

Drugače pa je na MONu kup prijetnih moških. Izpod peresa lažje oceniš njegov karakter kot po izklesanem telesu. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Na dolge proge, tam po enih 20 km, da se prešvica in “pade” že pred štartno linijo? 😀

ronka svetovanje press :)))

Drugače pa je na MONu kup prijetnih moških. Izpod peresa lažje oceniš njegov karakter kot po izklesanem telesu. :D[/quote]

Ko ronka zaserje vse teme, odpre temo o sranju… 🙂

Močno se motiš, če misliš, da na tistih portalih ni tekačev, kolesarjev in plezalcev!
Pravi lovci na “glave” opravijo svoje treninge sami in se gredo na tiste portale razstavljati (ponujati).
Ne rečem pa, da se da tudi med tekom, kolesarjenjem in plezanjem kaj ujeti.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Prav zabavam se, ko vse ronki obesite.

Samo kaj bi ronka počela na maratonu, če skoz visi na netu?

To ste dedci. En napiše predlog ženskam, kje se najde moške pa hop uničit temo. Se bojite konkurence?

Enega takšnega narcisa kot si ti, že imamo pod nekim drugim nickom.
Nisi osamljen v svoji domišljavosti!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Tema ni uničena, tvoj predlog je še vedno na vrhu in vse ženske ga bodo lahko prebrale. Ne boj se. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Maratonkec, ne ne. Ti ne skapiraš, da človeka ne spoznaš v prvem trenutku, ko ga vidiš, ampak je potrebno nekaj več časa, veliiiiko več. Tudi ne skapiraš, da se v vituali samo zmeniš za srečanje v reali, kjer pa spet potrebuješ veliiiko časa, vidiš, če ti je oseba ok ali ne. 🙂 Verjameš ali pa ne, oseba na sliki in osebnem opisu ti je prav tako lahko zelo všeč, ko pa jo spoznaš, pa vidiš, da ni čist tako. Enako pa se ti lahko zgodi v reali.[/quote]
Ej ti bumbar. Prek kompa ne vidiš kako se obnaša ta oseba, to si lahko tist trenutek samo predstavljaš. Pa teli znakci ( 😉 :):):( ), kao smajliji, meni prav nič ne povejo o njej, lahko da je oseba na drugi strani povsem resna in se samo dela, da se zabava.

Je pa res, da lahko preko računalnika furaš bolj globok pogovor z njo, že preizkusil večkrat. Sem bil na netlogu par let nazaj in so mi pisale o svojih bivših, vse je šlo v detajle, ura pa 00:00, kar je pa samo še dodatno pripomoglo talanju podatkov. Samo kaj mene briga za to. Mene bolj zanima kok je ta punca kej energična, zapeljiva, seksi, bolj me zanima NAČIN kako pove kaj zanimivega. Za primer : Poveš en vic na forumu in vsi se zarežijo, ga poveš v živo, v družbi, vsi ostanejo resni.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sportnika najbrz res na sportanju. Koga drugega pa kje drugje, a ne? 🙂

Kar pa se spoznavanja s pomocjo interneta tice, je Slovenija se precej zaplankana. Kaj reci… saj bo bolje… 🙂

Maratonkec, ne ne. Ti ne skapiraš, da človeka ne spoznaš v prvem trenutku, ko ga vidiš, ampak je potrebno nekaj več časa, veliiiiko več. Tudi ne skapiraš, da se v vituali samo zmeniš za srečanje v reali, kjer pa spet potrebuješ veliiiko časa, vidiš, če ti je oseba ok ali ne. 🙂 Verjameš ali pa ne, oseba na sliki in osebnem opisu ti je prav tako lahko zelo všeč, ko pa jo spoznaš, pa vidiš, da ni čist tako. Enako pa se ti lahko zgodi v reali.[/quote]
Ej ti bumbar. Prek kompa ne vidiš kako se obnaša ta oseba, to si lahko tist trenutek samo predstavljaš. Pa teli znakci ( 😉 :):):( ), kao smajliji, meni prav nič ne povejo o njej, lahko da je oseba na drugi strani povsem resna in se samo dela, da se zabava.

Je pa res, da lahko preko računalnika furaš bolj globok pogovor z njo, že preizkusil večkrat. Sem bil na netlogu par let nazaj in so mi pisale o svojih bivših, vse je šlo v detajle, ura pa 00:00, kar je pa samo še dodatno pripomoglo talanju podatkov. Samo kaj mene briga za to. Mene bolj zanima kok je ta punca kej energična, zapeljiva, seksi, bolj me zanima NAČIN kako pove kaj zanimivega. Za primer : Poveš en vic na forumu in vsi se zarežijo, ga poveš v živo, v družbi, vsi ostanejo resni.[/quote]Kaj tebe briga za to? O_o

Za njene bivše res nič, za njo kot osebo bi te pa lahko, če si jo res želel spoznat si na ta način zvedel veliko o njej kot o osebi, ker tudi ona je človek s svojimi potrebami, takimi in drugačnimi problemi in si želi, da bi ji kdo pri tem pomagal, stal ob strani pa četudi bi jo le zbrano poslušal…. Samo pri tebi se človek nikakor ne more znebit občutka, da tebe zanima zgolj to kako se boš ti čim lepše počutil ob njej, kako boš od nje dobil tisti občutek pomembnosti, ki si ga tako želiš ne razumeš pa, da boš za to moral tudi nekaj dati….
Kdo je potem tu bumbar, ki bi nekaj đabe?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz bi vsem zenskam svetoval naj pridejo na MON M/Ž čvek tle smo najboljsi moški : )))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Zato pa moraš “znati” osebo čim prej pripravit do tega, da se dobi s teboj v živo. Jaz nikoli nisem od nobene poslušal o njenih bivših. Verjetno si ti spoznaval kake mlajše, ki še ne vejo, da se takih stvari ne govori že povsem na začetku ali pa si jim s svojim vedenjem vzbujal dvome, da so se takoj spomnile na svoje bivše in so “morale” omenit, da so začutile tvoj odziv.
Zato pa ne sodi drugih po sebi. 😉

mah, sej sploh ne vem, zakaj iščem tele portale, verjetn, ker sem tko hudo osamljena, kadar sta otroka pri očetu.

Zato pa moraš “znati” osebo čim prej pripravit do tega, da se dobi s teboj v živo. Jaz nikoli nisem od nobene poslušal o njenih bivših. Verjetno si ti spoznaval kake mlajše, ki še ne vejo, da se takih stvari ne govori že povsem na začetku ali pa si jim s svojim vedenjem vzbujal dvome, da so se takoj spomnile na svoje bivše in so “morale” omenit, da so začutile tvoj odziv.
Zato pa ne sodi drugih po sebi. ;)[/quote]
Kar tolaži se. Po teh portalih visijo obupanke, pri katerih večinoma ni problem samo to, da nimajo tipa, ampak jim tudi prijateljev primanjkuje. Tako je vesela že samo zaradi tega, ker se nekdo pogovarja z njo, potem ti pa začne pisariti o vsemogočem. Stare so bile pa ravno toliko, kot sem bil jaz.

No saj o tem pišem…

Zato pa ne sodi drugih po sebi. ;)[/quote]
Kar tolaži se. Po teh portalih visijo obupanke, …[/quote]
Ti se tud kar tolaži…. pa bo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close