Nasvet ženskam kje najti moškega
In potem jih še nekateri vabijo na maraton, ko pa je očitno, da ga ne marajo. :))
Daj boljšega :)[/quote]
Smešno mi je noooo:). Kot bi nekdo rekel…če želiš brati knjige, pojdi v knjižnico…a reees?:)[/quote]
Saj komu pa ni smešno? 🙂 Kam naj grem menjat gume na avtu? K plastičnemu kirurgu morda, kolikor sem videl obvladajo natikanje gumujastih rokavic, ni hudič da bi ne znal menjat usrano gumo.. 🙂
Močno se motiš, če misliš, da na tistih portalih ni tekačev, kolesarjev in plezalcev!
Pravi lovci na “glave” opravijo svoje treninge sami in se gredo na tiste portale razstavljati (ponujati).
Ne rečem pa, da se da tudi med tekom, kolesarjenjem in plezanjem kaj ujeti.
Tema ni uničena, tvoj predlog je še vedno na vrhu in vse ženske ga bodo lahko prebrale. Ne boj se. 😉
Maratonkec, ne ne. Ti ne skapiraš, da človeka ne spoznaš v prvem trenutku, ko ga vidiš, ampak je potrebno nekaj več časa, veliiiiko več. Tudi ne skapiraš, da se v vituali samo zmeniš za srečanje v reali, kjer pa spet potrebuješ veliiiko časa, vidiš, če ti je oseba ok ali ne. 🙂 Verjameš ali pa ne, oseba na sliki in osebnem opisu ti je prav tako lahko zelo všeč, ko pa jo spoznaš, pa vidiš, da ni čist tako. Enako pa se ti lahko zgodi v reali.[/quote]
Ej ti bumbar. Prek kompa ne vidiš kako se obnaša ta oseba, to si lahko tist trenutek samo predstavljaš. Pa teli znakci ( 😉 :):):( ), kao smajliji, meni prav nič ne povejo o njej, lahko da je oseba na drugi strani povsem resna in se samo dela, da se zabava.
Je pa res, da lahko preko računalnika furaš bolj globok pogovor z njo, že preizkusil večkrat. Sem bil na netlogu par let nazaj in so mi pisale o svojih bivših, vse je šlo v detajle, ura pa 00:00, kar je pa samo še dodatno pripomoglo talanju podatkov. Samo kaj mene briga za to. Mene bolj zanima kok je ta punca kej energična, zapeljiva, seksi, bolj me zanima NAČIN kako pove kaj zanimivega. Za primer : Poveš en vic na forumu in vsi se zarežijo, ga poveš v živo, v družbi, vsi ostanejo resni.
Maratonkec, ne ne. Ti ne skapiraš, da človeka ne spoznaš v prvem trenutku, ko ga vidiš, ampak je potrebno nekaj več časa, veliiiiko več. Tudi ne skapiraš, da se v vituali samo zmeniš za srečanje v reali, kjer pa spet potrebuješ veliiiko časa, vidiš, če ti je oseba ok ali ne. 🙂 Verjameš ali pa ne, oseba na sliki in osebnem opisu ti je prav tako lahko zelo všeč, ko pa jo spoznaš, pa vidiš, da ni čist tako. Enako pa se ti lahko zgodi v reali.[/quote]
Ej ti bumbar. Prek kompa ne vidiš kako se obnaša ta oseba, to si lahko tist trenutek samo predstavljaš. Pa teli znakci ( 😉 :):):( ), kao smajliji, meni prav nič ne povejo o njej, lahko da je oseba na drugi strani povsem resna in se samo dela, da se zabava.
Je pa res, da lahko preko računalnika furaš bolj globok pogovor z njo, že preizkusil večkrat. Sem bil na netlogu par let nazaj in so mi pisale o svojih bivših, vse je šlo v detajle, ura pa 00:00, kar je pa samo še dodatno pripomoglo talanju podatkov. Samo kaj mene briga za to. Mene bolj zanima kok je ta punca kej energična, zapeljiva, seksi, bolj me zanima NAČIN kako pove kaj zanimivega. Za primer : Poveš en vic na forumu in vsi se zarežijo, ga poveš v živo, v družbi, vsi ostanejo resni.[/quote]Kaj tebe briga za to? O_o
Za njene bivše res nič, za njo kot osebo bi te pa lahko, če si jo res želel spoznat si na ta način zvedel veliko o njej kot o osebi, ker tudi ona je človek s svojimi potrebami, takimi in drugačnimi problemi in si želi, da bi ji kdo pri tem pomagal, stal ob strani pa četudi bi jo le zbrano poslušal…. Samo pri tebi se človek nikakor ne more znebit občutka, da tebe zanima zgolj to kako se boš ti čim lepše počutil ob njej, kako boš od nje dobil tisti občutek pomembnosti, ki si ga tako želiš ne razumeš pa, da boš za to moral tudi nekaj dati….
Kdo je potem tu bumbar, ki bi nekaj đabe?
Zato pa moraš “znati” osebo čim prej pripravit do tega, da se dobi s teboj v živo. Jaz nikoli nisem od nobene poslušal o njenih bivših. Verjetno si ti spoznaval kake mlajše, ki še ne vejo, da se takih stvari ne govori že povsem na začetku ali pa si jim s svojim vedenjem vzbujal dvome, da so se takoj spomnile na svoje bivše in so “morale” omenit, da so začutile tvoj odziv.
Zato pa ne sodi drugih po sebi. 😉
Zato pa moraš “znati” osebo čim prej pripravit do tega, da se dobi s teboj v živo. Jaz nikoli nisem od nobene poslušal o njenih bivših. Verjetno si ti spoznaval kake mlajše, ki še ne vejo, da se takih stvari ne govori že povsem na začetku ali pa si jim s svojim vedenjem vzbujal dvome, da so se takoj spomnile na svoje bivše in so “morale” omenit, da so začutile tvoj odziv.
Zato pa ne sodi drugih po sebi. ;)[/quote]
Kar tolaži se. Po teh portalih visijo obupanke, pri katerih večinoma ni problem samo to, da nimajo tipa, ampak jim tudi prijateljev primanjkuje. Tako je vesela že samo zaradi tega, ker se nekdo pogovarja z njo, potem ti pa začne pisariti o vsemogočem. Stare so bile pa ravno toliko, kot sem bil jaz.
Zato pa ne sodi drugih po sebi. ;)[/quote]
Kar tolaži se. Po teh portalih visijo obupanke, …[/quote]
Ti se tud kar tolaži…. pa bo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.