NASVET-Turčija ali Egipt-Sharm el sheik?
Prosim za nasvet:
ne morem se odločiti, ali naj s fantom odpotujeva v Turčijo varianta all inclussive 4*, za isto ceno kot Egipt-Sharm el sheik polpenzion 3*( pa to sploh ni pomembo-važna je lokacija).
KAM BI ŠLI VI ? TURČIJA ALI EGIPT TO JE SEDAJ VPRAŠANJE ???
Ali se v Turčiji več dogaja ? Sva zelo športna tipa ! No ampak 1 teden lenarjenja nebi škodilo..
KAMMMMMMMMMMM?
HVALA ZA VSAKO VAŠE MNENJE
Tut jest vama svetujem Sharm el Sheik.
Sem bila v Alanyji v Turciji, pa je bila plaza precej umazana (smeti, ogorki), voda pa kalna…skratka, tista Kleopatrina plaza me ni prepricala.
V Sharmu pa so bile plaze precej bolj urejene, pa morje cisto, koralni grebeni pa itak THE BEST! Lahko bosta snorkala ali pa se potapljala in imela veliko za videt.
Ce mislite it kaj videti potem je najboljse da greste krizarjenje po nilu. Za plaze pa mislim da so itak mozne destinacije samo Hurghada in Sharm El Sheik … kar koli boste izbrali pa bo dobro. Jaz sem bil v Hurghadi ( pravijo sicer da je Sharm El Sheik za snorkljanje boljsi ) in sem se imel super.
Plaze so fantasticne pescene ob koralnih grebenih drugace je sicer malo bolj grob pesek toda ni primerjave z Turcijo.
Definitivno Sharm El Sheik. Veliko več za doživet, plaže lepše. Turčija – Antalya, Alanya, Bodrum, Kemer se ne morejo primerjat z lepoto, ki jo lahko ponudi Egipt. Čeprav je hotel menda malce slabši (zvezdice tud zmerej ne pomenijo vsega) je čist OK če mata samo polpenzion – tako vsaj ne bosta obremenjena samo s hrano ampak bosta počela še vse drugo. Velik lepih doživetij!!
HVALA vam, potrdili ste mojo odločitev. Čakam samo še eno ugodno varianto last minute in
POZOR EGIPT PRIHAJAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Malo je samo kriza, kako bom preživela vožnjo z letalo ( na “smrt” se je bojim, no skoraj ), ko sem letela pred leti v Grčijo je bila kar manjša kriza !!! No ja dol jim ne morem skočit kajne ???
Če šnorkljata potem Egipt ce pa imata rada ostale sporte vama priporocam ALL inclusive hotele v Beleku. Ne bova ma dolgcas niti pet minut, pa tudi plaza ni tako grozna kot je v Kemru, Alanyi. tam imata vse zastonj od tenisa, tekaske prego, streljanja z loki, mini golf, balinanje, aeorboika v vodi, aerobika klasicna, itd…..
Odvisno kaj hoceta, a kvaliteta hotelov je v Turciji boljsa, ce gresta v hotel 5 zvezdic, pa se cenejse je. Preverjeno.
Lepo potovanje. Eagle
Forum je zaprt za komentiranje.