Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nasvet prosim!

nasvet prosim!

Pozdravljeni!

Zanima me ali je tonik Clearasil za mešano kožo primeren za čiščenje obraza pri 24 letih ali pa je ta kozmetika bolj za še mlajšo kožo? Ali moram pred tonikom uporabljati kakšen čistilni gel, ali je pa tonik dovolj za čiščenje obraza zjutraj in zvečer?

Hvala

LP

Živjo!

Ponavadi je takole, da zjutraj naneseš gel nato pa tonik. Zvečer pa mleko (če nosiš make-up) ali pa gel nato pa spet tonik. Tako, da tonik odstrani še morebitne ostanke gela/mleka, ki jih nisi odstranila z vodo.
Glede znamke tonika, pa ne vem če nisi mislila bl. znamke Clarins. Pri toniku pa moraš edino paziti, da ne vsebuje alkohola.
Lp

Jaz sem pred leti imela gel Clearasil za obcutljivo kozo,pa je vseeno grozno izsusil kozo(kar ‘vezala’ me je potem,pa sem ga dala vsakic cisto malo) in ga nisem porabila dosti.
Raje pojdi k zdravniku in ga prosi,da ti napise kaj na recept,priporocam Dalacin in Skinoren. (saj verjetno potrebujes kaj proti aknam,ni res?Clearasil je za take probleme,ce se prav spomnim)

vaskodnevno čiščenje obraza vedno poteka tako:
1. čistilno mleko ali čistilni gel
2. tonik
3. krema

Če uporabiš samo eno od naštetega, ne boš koži naredila nič dobrega.. temveč prej kaj slabega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close