nasvet prosim!
Pozdravljeni!
Stara sem 24 let, imam mešano kožo (na čelu zelo mastno, na licih suho), vendar ko si obraz umijem, se mi tudi čelo začne luščiti, čez nekaj časa, približno za eno uro pa je čelo zelo mastno. Na čelu imam tudi zelo majhne mozoljčke, ti se mi pa delajo tudi na bradi, tako da imam zelo pikasto brado, niso beli, ampak tako majhni da se jih ne da izstisnit, na bradi pa so ponavadi podkožni. Zvečer uporabljam gel za umivanje obraza od Afrodite za mastno občutljivo kožo, zjutraj pa si obraz samo umijem z mlačno vodo in si ga nato namažem s lahko kremo od Green Line. Zanima me ali pravilno negujem obraz? Kakšno kremo mi priporočate, namreč sedaj si jo bom šla kupit. Kakšen je gel Vichy Normaderm in krema Vichy Normaderm? Ali jo je vredno kupiti. Prosim tudi za nasvet za pravilno nego obraza.
Hvala za odgovore!
Lp,
mk
Z kremo in gelom Vichy Normaderm sem jaz zelo zadovoljna. Problem je samo v tem, da ni vidnih rezultatov takoj, ampak se koža najprej ščisti (pore čist podivjajo in zacvetijo) kar traja par dni in potem gre samo na boljš. Meni nobena kolekcija, pa sem jih preizkusila kar veliko, ni tako lepo izboljšala stanja kože, tako da PRIPOROČAM!!! Seveda, pa se splača najprej v lekarni vzet testerje, da vidiš, če ti koža to sploh prenaša
Glede noramderma, ce imas ze zdaj suho kozo in se ti lušči-nikar! Samo pokvarila si bos ravnovesje, pa bos v začaranem krogu. Koža je suha, z Normadermom jo bos se bolj izsušila, koža ti bo pospešeno izločala maščobo, ker se bo branila….. Pa boš spet na začetku.
Alkohol, ki se nahaja v kremi Normaderm po mojem ni O.K.- ce se ti že zdaj koža lušči-samo pospešila boš izsušitev. Drugač bi bla krema kar O.K., ce bi bila na bazi česa drugega. Na govorim ti kar tako, to mi je rekla zdravnica. Sicer je odvisno od vsakega posameznika, kaj mu pase, nasplosno pa tole zgoraj napisano drzi.
Gel pa naj bi bil O.K.
Pejt pokazat svojo kožo dermatologu, bo najbolje.
Jaz sem si v mladosti precej uničla kožo s temi antimozoljsimi preparati, polnimi alkohola.
Če imaš nečisto kožo bi mogoče zjutraj in zvečer uporabila kakšen čistilni gel, nato tonik in nazadnje še kremo. Če se odločiš za eno linijo potem je najbolje, da imaš vse izdelke od ene same linije, tako se izdelki med seboj dopolnjujejo. Z Vichi pa nimam izkušenj, mogoče bi v kakšni parfumeriji ali pa v lekarni povprašala, da naj ti kaj svetujejo.
Pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.