Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style NASVET PROSIM-POŠKODOVANI LASJE!

NASVET PROSIM-POŠKODOVANI LASJE!

Pozdrav!
Upam, da dobim kak odgovor na sledeče vprašanje (pa se že naprej opravičujem zaradi dolžine).
Imam dolge lase (tak ene dve leti si že dajem pramene – blond rjave, drugač sem mela temno rjave lase)… zmerej je ista frizerka mi hodila na dom, super me je ustrigla, tak postopoma-resice in mi naredila pramene… neverjetno kok vredu lase sem mela, pa sem si vse to na tri mesece al pa dva naredila, pa čisto nič zlomljenic konic, uničenih las, karkoli, nič!!!
Močni, zdravi lasje, super uglavnem. Zadnjič pa sem spet jo poklicala če lahko pride pa pravi, da več ne striže na domu.
Pa je ena atijeva sodelavka atija prišla ustrič, pa sem si misla, zakaj pa ne bi še mene, če pravi, da čeprav ni v frizeriji zaposlena poznane okrog frizira vsak dan… ko bi vedela kaj bo ne bi nikol se ji spustila pod roke! Pramene mi je naredila-kot tud ona prej, iz tiste kape ven, (ne posamezne v folijo), pa mi je ženska pol vseen dala mal folije na glavo, je rekla, da bo hitreje prijelo, pol pogleda vsem, pravi ni še zagrablo… čez čas pa me začne full peči po lasišču, js ji povem, ona odpre tisto reč na glavi, noter pa kar prska, taka vročina, ona reče: hitr, hitr z mrzlo vodo sprat!
Js nisem mogla popolnoma nobene besede spravit iz sebe med pranje in gledanjem v ogledalo pozneje, spredi sem mela čist zbeljene lase-u nulo blond, zadi ni nč kej ornk prijel-oziroma ni vredu namazala… groza uglavne!
Pol me pa še ustriže čist drugač ko ji js razlagam (prenakratko je na koncu blo!) Ampak najhujše je bilo potem ko je ona šla. Js si namreč zmeri sušim na zrak lase, tak da je pol šla, ni blo treba fenat, js si nikol ne. Pol ko so se mi po eni urci lasje posušili pa GROOOZAAAA! Vse je štrlelo stran, js se grem počesat sem pa mela poln glavnik totalno zbeljenih las, pa kaj to, bli so kot tisti laski, ki jih v cvetličarni za dekoracijo uporabljajo! Vse se je lomlo, trgalo 🙁 Js sem cel dopoldan sedela pred tv-jem gledala v nič, cel dan nč jedla-nisem mela apetita, spala skor nč… mogoče se komu zdi čudno, ampak men je grozno žal mojih las, ker itak jih je treba že ko maš zdrave in močne-kot js prej fajn negovat, da tako ostane… zdej pa, kaj naj????? Fant pa ostali pravijo, sej se ne vidi – dobro kar tako na daleč ne, ampak js ko se na blizu vidim v ogledalo, ko se počešem, mene prav zaboli pri srcu, da ženska ni mogla bit bolj pozorna,neverjetno! Zdej ne pomaga niti moj Dove balzam za barvane lase + maska od avona, ki sta prej bla 1A!
Kupila sem si tud od glis kur sprej za poškodovane lase, ampak prejšnja frizerka-sem jo klicala namreč pravi, da lahko samo počakam na nove. Ampak js še to v strahu čakam, ker se bojim, das tud novi ne bojo vredu,kot prej! :(((((((((
Zato prosim za priporočila!!!! Karkoli učinkovitega.
Hvala vam pa lep pozdravček!!
Anita

Primer, ki ste ga opisali je tipičen, ki se zgodi, ko beljakoivina koagulira oziroma zakrkne. Las je beljakovina in vam se je ravno to zgodilo, po domače povedano, zažgalo!
Tole sporočilo naj bo v poduk vsem, ki se grejo frizerskega poklica!
So dobre frizerke v naši deželi in so frizerke, ki mislijo da so dobre in še osebe, ki niso frizerke, pa mislijo,da so lahko brez vsakršnega znanja ali pa površnega.
To kar se dogaja na frizerskem področju sedaj, resnično ne pelje več nikamor. Poplava reklam za barve in šampone, vsaka druga!!!Zapeljevanje kupcev na eni strani in na drugi strani čudoviti lasje v soju žarometov in blišča. Da ne govorimo o poplavi frizerk, ki ne dobijo službe in delajo na črno in po domovih. Mar si ljudje ne zaslužimo dostojnega friziranja in tiste urice ali dve pozornosti in strokovnosti v frizerskem salonu? Za vse imamo denar, za svoje glave, ki jih nosimo po ulici, pa ne!!Se res tako malo cenimo?
Jezi me dogodek, ki se vam je pripetil, da me ne bi narobe razumeli, da se jezim na vas. Jezijo me vsi tisti, ki to nestrokovno počnejo na domovih in delajo škodo tako strankam kot frizerjem.
Ne vem s čim vas naj potolažim. Bivša frizerka vam je prav povedala, treba bo počakati da vam zrastejo, vmes pa precej nege in precej striženja skurjenih las.
Lahko pa poizkusite z Joicovim sistemom za obnovo las. Poiščite v Joico salonih, vem da z Joicom dela Stevo iz Ljubljane.
In ne šparajte sedaj na laseh, odpravite se v salon po nasvet in se negujte s profesionalnimi produkti.
Tudi jaz sem se razpisala in to zato, ker se to pogosto dogaja, kar nas frizerje resnično žalosti.
lp alenka

Zasledila sem da ste nezadovolni z svojimi lasmi. Tudi jaz sem imela zelo podobne težave, nato sem zasledila postopek lite ram, ki mi je težavo odpravil. Ta postopek ti trajno obnovi las in verjemi mi da sem bila zlo skeptična ampak bila je to moja zadnja opcija.No brez strahu tako dobih las še nisem imela. imam telefon fanta, ki mi je to delal – Samo gsm 041/399-029.Pokliči ga-če želiš in se dogovori . Pa srečno Špela

Lep pozdravček!
Špela, hvala za številko… ampak če boš te dni kaj na forumu mi lahko prosim samo na kratko napišeš kje on to dela, kako poteka in kolko stane? Hvala.
Gospo Alenko pa prosim, če mi lahko opiše ta Joicov sistem za obnovo las.
Lep dan!!!
Anita

Tudi mene zanima Joicov sistem za obnovo las

kupi si Joico kolekcijo! je malo dražja, ampak kvalitetna in efektivna! jaz imam blazno suhe lase in uporabljam njihov serum za obnovo & lesk. Super je in doslej edini, ki mi je iz suhih las naredil svilnate.

Kje pa lahko to kupim (če v salonih-katerih? imajo tudi v katerih v okolici celja ali nove gorice, in koliko stanejo?)
Hvala pa lep dan!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close