Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice nasvet – kampiranje

nasvet – kampiranje

Punce in fantje, prosim za nasvet…na horuk smo se dogovorili za kampiranje, 4 dni. Jaz nimam ene stvari za v kamp, še šotor si bomo sposodili. In menda dve spalni vreči. :)) Zanima me: na čem naj spimo??? Nimamo teh napihljivih blazin kot nekaterih, visečih mrež tudi ne. Kako bi vi, ki to prakticirate improvizirali?? Nabavljat ne mislim za teh nekaj dni. Imam pa več kot dovolj blazin za na plažo…tistih penastih…lahko kako uporabim ali kako bi si vi pomagali?? Se zahvaljujem za morebitne izkušnje in ideje. In še: na kaj moram bit pri kampiranju posebej pozorna? Hvala!

Vzemi prevleko za odejo, vanjo lepo zložiš tiste blazine za na plažo, da ne lezejo narazen in spiš kot bubica. 🙂

nimam pojma o kampiranju, a ravno danes sem videla, da v Hoferju prodajajo take napihljive blazine za 12,99 €, jo bom verjetno šla kupit ravno za primer, da se kam na hitro spravimo s sposojenim šotorom, kakor nas nagovarjajo prijatelji

Mi smo tako vrgli stran. Videt je komot, pa ni. Sploh če na njej spita dva – ob vsakem premiku se nagiba in premika – bolj komot so napihljivi armafleksi ali penaste blazine. Se vsaj premikaš takrat, ko ti paše.

No, sem ravno odspala par noči na dvojni napihljivi blazini, enojne stanejo okoli deset evrov, meni pridejo prav tudi za obiske. Fajn je, ker si toliko od tal, da ne čutiš morebitne vlage. Če pa niste preveč občutljivi glede hrbta, bodo pa mogoče tudi armafleksi dovolj.
Pa dovolj toplih oblačih (za vsak slučaj, ker vas bo sicer v slabem vremenu ponoči zeblo).
Seznam za kampiranje je bil pa objavljen enkrat prejšnji teden, se mi zdi, da v ponedeljek.

napihljiva blazina je ok samo če en sam spi gor, sicer je spanje obupno, ker čutiš vsak gib tistega, ki spi poleg tebe 🙂

veliko bolje so te mehke blazine za na plažo ali armafleksi in dober povšter, ki ga vzameš iz svoje domače postelje …

manjšim otrokom je itak vseeno, jih ne moti spanje na trdem.

če imaš kakšen ležalnik … mi včasih spimo na zložljivih posteljah, se super spi!

spalke ali deke iz flisa za hladne noči …

posebej pozorna bodi mogoče le na slabo vreme .. skopljite si mini jašek okrog šotora, da voda odteka …

sicer pa pri kampiranju te nima kaj skrbet … vzameš luč za zvečer, če sama kuhaš nekaj posode in kuhalnik in to je to.

lep dopust!

Na čisto navadni blazini za v morje… tisti iz blaga, ki nima unih varnostnih ventilov… napihneš takoj, sprazneš takoj….. rjuha čez in to je to…. :))

mi vzamemo le nekaj oddej iz postelje in jih zložimo eno vrh druge. prav vam pa pride debelejša blazina, lahko tudi ta iz postelje.

Midva z mojo imava tole:

http://www.camp-oprema.si/index.php?main_page=product_info&cPath=10&products_id=143

Zakon!

Priporočam tole zadevico od Quechua-e, res je super

[www.quechua.si]

Že kupujeva, točno to!!!!!!!!! hvala!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close