Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija nastvitve v MS Outlooku za gmail, yahoo

nastvitve v MS Outlooku za gmail, yahoo

Ne vem, kaj sem narobe naredil, ampak odjemalec pošte mi noče delovati kot bi moral.
Včeraj sem si ustvaril 2 maila, na gmail in yahoo, sledil navodilom za nastavitev odjemanja v MS Oulooku, in ne dela.

Gmail mi prejema pošto, poslati jo ne morem. Sem tudi odkljukal POP v nastavitvah, pa ne dela. V naprednih opcijahsem tudi nastavil tako kot bi moral.
Yahoo pa ne pošilja ne sprejema.

Ali je imel kdo podobne težave in kaj je naredil, v glavnem kaj naj naredim da bo delovalo, kdo ve?

Tnx!

Pri gmailu si verjetno nekaj zabrkal v tistih naprednih opcijah. Še enkrat preveri tule , predvsem tiste točke od 8 naprej.

V Yahooju pa ne dela pop pošta če nimaš Yahoo+, ki ga plačuješ.
Razen…o tem smo že prakrat pisali, poišči malo z iskalcem…

Evo ene

SMTP nastavitev mora biti od tvojega provider-ja…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Če ti ni uspelo: meni se je v začetku dogajalo podobno z Gmailom. Vse sem nastavil propisno, in vendar mi ni pošiljal.
Potem sem mislil da na Microsoftovi strani našel zapis, ki je govoril o tem, da za pošiljanje maila Google nekam hecno nastavlja, kdaj si lahko deležen te nebeške mane – v glavnem, po nekaj dneh je sam od sebe začel pošiljati pošto brez moje intervencije. Očitno so me pri googlu pripoznali kot vrednega. Do takrat pa sem čakal oz. sem kot primarni račun uporabljal voljo (oz. v tvojem primeru yahoo).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close