Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naštejte napake novega foruma

Naštejte napake novega foruma

Ni, ali ne najdem rubrik, podforumov : zdravnik odgovarja. Tam so bili pediatri, ginekologi,kardiologi…

Kje je to, če sploh je kje?

Objava čaka odobritev

Tudi jaz to iščem že par dni. Ni še vsega, upam, da bo kmalu. Hvala . Še včeraj teh stvari ni bilo.

Vi kar vprašajte, saj jaz nadomeščam moderatorje 😀

To je bilo moje delo >;-)

No, všeč mi je prenovljeni forum. Mogoče me še prepričate, da se vrnem 🙂

In jaz od mrtvih vstanem!

Odgovor na objavo uporabnika
vilid, 23.05.2021 ob 17:06

In jaz od mrtvih vstanem!

Čuj vilid, kak je kaj na Pohorji?

Pa so se vrnili:LOL…..dohtarskih forumov še vedno ni….zgornji link jih sicer odpira, a tukaj ga ni najti.

Hmm…

To z acjom ni ravno posrečeno( (

linki na neko temo iz starega foruma ne delujejo

Brisali ste stare zalepljene teme. Nisem tudi zasledila rubrike korona ali cepljenje.

Vse deluje namerno nadzorovano.

Ko se začne citiranje, tema postane neberljiva, ker je vse razvlečeno na zelo ozkem pasu ekrana.

Anonimnež,

Džizs, obstaja desetine zastonj in prostodostopnih orodij za upravljanje forumov. Zakaj morate odkrivati toplo vodo?

v 10 dneh ne uspete urediti foruma na berljivo formo! Citiranje je katastrofalno razvlečeno, je bil template Outlook????

Številčenje strani na vrhu teme manjka.

Ni viden avtor teme.

Ni viden datum nastanka teme.

A bo se dolgo tale oiencek za odgovarjanje 2×2 cm stlacen med reklame, po dve besedi v vrstico? Ker je nemogoce pisat tko.

1. UREDITE CITIRANJE. Na telefonu je forum NEBERLJIV.

2. PUŠČICA ZA NAVZGOR

3. MOŽNOST KLIKA NA ZADNJI KOMENTAR

4. OŠTEVILČENJE NA VRHU

5. DATUM NASTANKA TEME

6. AVTOR TEME

PA DAJTE HUDIČA OGLAS V ČASOPIS, VSAK ŠTUDENT VAM TO LAHKO ZRIHTA. SEVEDA PA BO TREBA NEKAJ SKEŠIRAT, KAR PA OČITNO NISTE PRIPRAVLJENI. ZMOTITI SE JE ČLOVEŠKO, NADALJEVATI V ZMOTI PA NESPOSOBNO.

5. VIDEN ZADNJI KOMENTATOR

Se strinjam, tole z acjom niti slučajno ni bilo posrečeno!

Pa recapcha ne deluje na starejših brskalnikih – to tudi prej ni delalo, razen tiste dni, ko je bila sponzorirana.

Meni nova postavitev vizualno ni simpatična. Pa vse te vsiljene reklame in sličice vmes. Naj dajo to nekam na stran. Kogar zanima, bo že znal najti.

še velja, 24.05.2021 ob 09:04

1. UREDITE CITIRANJE. Na telefonu je forum NEBERLJIV.

2. PUŠČICA ZA NAVZGOR

3. MOŽNOST KLIKA NA ZADNJI KOMENTAR

4. OŠTEVILČENJE NA VRHU

5. DATUM NASTANKA TEME

6. AVTOR TEME

PA DAJTE HUDIČA OGLAS V ČASOPIS, VSAK ŠTUDENT VAM TO LAHKO ZRIHTA. SEVEDA PA BO TREBA NEKAJ SKEŠIRAT, KAR PA OČITNO NISTE PRIPRAVLJENI. ZMOTITI SE JE ČLOVEŠKO, NADALJEVATI V ZMOTI PA NESPOSOBNO.

5. VIDEN ZADNJI KOMENTATOR

pa kdaj bodo končno vsi ostali forumi  !?!?  ni samo starševski čvek in koronavirus.

danes sem poskušala objaviti novo temo z naslovom cepljenje ustavrja nove različice virusa avtorja Nobelovca Prof. Luc Montagnieca

pa so mi vse pobrisali

jaz na tem forumu ne bom več sodelovala!

https://www.infowars.com/posts/bombshell-nobel-prize-winner-reveals-covid-vaccine-is-creating-variants/

A lahko že enkrat nehate vleči prastare teme iz naftalina? Vem, da se Kako skriti denar pred možem dobro bere in vabi uporabnike, da preberejo in komentirajo, ampak je res pod nivojem, da se tega poslužujete.

Tudi razne izmišljene teme so mimo in bi bilo pametno, da prenehate s takšnimi. Ko pa človek vpraša eno stvar, ki jo rabi vedet ali ga zanima, pa ni odgovorov.

Forum je bil, če prav vem, namenjen ravno temu – pogovorom ter vprašanjem in iskanjem odgovorov nanje. S temi glupimi Predporočna pogodba, Skrivanje premoženja, Me vara in podobnimi forami ste na nivoju, nižjem od najbolj plehkih rumenih medijev.

Če se mislite iti forum, kjer bodo uporabniki sodelovali zaradi zabave, kratkočasenja in pomoči drugim oziroma iskanja odgovorov, potem bodite resni. Če mislite biti še ena glupa stran za primitivne ljudi, potem pač to jasno izrazite in delajte na tem, mi bomo šli pa drugam.

Dolgo me ni bilo na forumu, po prenovi sem malo nazaj in na začetku je bilo razen tehničnih težav in oblikovnega privajanja prav lušno, ker ni bilo vseh neumnosti vsepovsod. V enem tednu ste uspelo popacati forum z brskanjem starih tem iz naftalina in pisanjem novih izmišljenih bedastoč, da vam raste obisk. Rating pa blazno pada.

To je bil forum, kjer smo lahko dobili določene odgovore na vprašanja (recimo kateri taksi, katera skrinja ipd.) od normalnih uporabnikov. Če mislite še naprej furati ta nizek nivo za nedorasle ljudi, potem to jasno povejte in bomo pametne odgovore iskali drugje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close