Naštejte napake novega foruma
1. UREDITE CITIRANJE. Na telefonu je forum NEBERLJIV.
2. PUŠČICA ZA NAVZGOR
3. MOŽNOST KLIKA NA ZADNJI KOMENTAR
4. OŠTEVILČENJE NA VRHU
5. DATUM NASTANKA TEME
6. AVTOR TEME
PA DAJTE HUDIČA OGLAS V ČASOPIS, VSAK ŠTUDENT VAM TO LAHKO ZRIHTA. SEVEDA PA BO TREBA NEKAJ SKEŠIRAT, KAR PA OČITNO NISTE PRIPRAVLJENI. ZMOTITI SE JE ČLOVEŠKO, NADALJEVATI V ZMOTI PA NESPOSOBNO.
5. VIDEN ZADNJI KOMENTATOR
še velja, 24.05.2021 ob 09:04
1. UREDITE CITIRANJE. Na telefonu je forum NEBERLJIV.
2. PUŠČICA ZA NAVZGOR
3. MOŽNOST KLIKA NA ZADNJI KOMENTAR
4. OŠTEVILČENJE NA VRHU
5. DATUM NASTANKA TEME
6. AVTOR TEME
PA DAJTE HUDIČA OGLAS V ČASOPIS, VSAK ŠTUDENT VAM TO LAHKO ZRIHTA. SEVEDA PA BO TREBA NEKAJ SKEŠIRAT, KAR PA OČITNO NISTE PRIPRAVLJENI. ZMOTITI SE JE ČLOVEŠKO, NADALJEVATI V ZMOTI PA NESPOSOBNO.
5. VIDEN ZADNJI KOMENTATOR
pa kdaj bodo končno vsi ostali forumi !?!? ni samo starševski čvek in koronavirus.
A lahko že enkrat nehate vleči prastare teme iz naftalina? Vem, da se Kako skriti denar pred možem dobro bere in vabi uporabnike, da preberejo in komentirajo, ampak je res pod nivojem, da se tega poslužujete.
Tudi razne izmišljene teme so mimo in bi bilo pametno, da prenehate s takšnimi. Ko pa človek vpraša eno stvar, ki jo rabi vedet ali ga zanima, pa ni odgovorov.
Forum je bil, če prav vem, namenjen ravno temu – pogovorom ter vprašanjem in iskanjem odgovorov nanje. S temi glupimi Predporočna pogodba, Skrivanje premoženja, Me vara in podobnimi forami ste na nivoju, nižjem od najbolj plehkih rumenih medijev.
Če se mislite iti forum, kjer bodo uporabniki sodelovali zaradi zabave, kratkočasenja in pomoči drugim oziroma iskanja odgovorov, potem bodite resni. Če mislite biti še ena glupa stran za primitivne ljudi, potem pač to jasno izrazite in delajte na tem, mi bomo šli pa drugam.
Dolgo me ni bilo na forumu, po prenovi sem malo nazaj in na začetku je bilo razen tehničnih težav in oblikovnega privajanja prav lušno, ker ni bilo vseh neumnosti vsepovsod. V enem tednu ste uspelo popacati forum z brskanjem starih tem iz naftalina in pisanjem novih izmišljenih bedastoč, da vam raste obisk. Rating pa blazno pada.
To je bil forum, kjer smo lahko dobili določene odgovore na vprašanja (recimo kateri taksi, katera skrinja ipd.) od normalnih uporabnikov. Če mislite še naprej furati ta nizek nivo za nedorasle ljudi, potem to jasno povejte in bomo pametne odgovore iskali drugje.
Forum je zaprt za komentiranje.