Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naštejte napake novega foruma

Naštejte napake novega foruma

Ha, ha, ha,
zaštekal je, 🙂
Je že popravljeno, hvala.

@ Youtube

Bilo je, zauvijek prošlo
I hoćemo, trudimo nanovo sve
Niko se ne želi sjećati
Kako je sve izgledalo ranije
Glupost je neuništiva, neuništiva, neuništiva …
Danas je vrijeme ovakvo
A sutra će biti drugaćije
A mi smo ljudi bez muda
I baš me zato ništa ne iznenađuje
Ostale su samo sjene
Glupost je ipak pobijedila
Ostali su neki junaci
Sreća i sloboda u lancima

Samo enega poznam, ki je znal delat tako lepe rime oblečene v strastni balkanski melos ?

@ Trol, ki pišeš pod nickom tiste ženske “Moja misel”

Nope, ne gre za komade, ki jih izvaja Krulifix, daleč od tega.  Guglaj, guglaj, budalo 🙂

Joj kako si ti neprijetno bitje, sumim na visoko stopnjo nedohebanosti. Ccc. Ma bejba ali bejbič kar koli si že no, he/she/it, ma veš, če rabiš kakšen nasvet pri izbiri masažne aparature za sprostitev napetosti, Wink:Wink, samo povej. ? Bo prec boljše. ?

Nedojebana je bila tvoja mat, zato kruliš tako kot tvoj foter, domači prasec futran s slabo krmo

???

Neučakan ne gre ti to od rok.

@ Trolček Krulifix

Komu paše crkovina in kdo prileze na plano v razmerah, kjer se lahko vsevprek bruha brez posledic, ve vsak normalen človek.  Uživaj, pa še en pregovor ti bom servirala, preden grem…

“Bedak ni več bedak, ko spozna, da je bedak.”

Mi je jasno, da ne boš razumel, ampak vseeno, bodo drugi, ki imajo opravka s tabo, ki cel dan noriš po forumu in obenem to mečeš naprej drugim.  Čawči 🙂

Neučakano sitnorito bitje  veš kronična nedohebanost se ne bo sama od sebe pozdravila. Ta čas, ko moralistično glancaš besede brez pomena in kakršnega koli stika z realnostjo, bi se lahko že 3x najmanj pocertal s svojo boljšo polovico.

Na naši strani se že cel večer krohotamo do solz, pokusi se še ti ??? kdaj.

Registracijo imajo samo privilegirani ljudje tu. Očitno.

Odgovor na objavo uporabnika
Primož, 16.05.2021 ob 21:34

Srečnga pa zdravga!

?????

Moja Misel, 21.05.2021 ob 23:50

Neučakano sitnorito bitje  veš kronična nedohebanost se ne bo sama od sebe pozdravila. Ta čas, ko moralistično glancaš besede brez pomena in kakršnega koli stika z realnostjo, bi se lahko že 3x najmanj pocertal s svojo boljšo polovico.

Na naši strani se že cel večer krohotamo do solz, pokusi se še ti ??? kdaj.

T kot bitje, se pa samo izdal, z registracijo ali brez.

God help me with that kinda ppl in reallity. Thank you. ??⭐

Pri spodletelem projektu ne vem kje naj zacnem nastevat napake. Resnicno ne vem kaj naj recem na tole stalo. Sedanji forum je zgresen, da bolj ne more bit. Ziva polomija.

Okencek za komentiranje je velik 2×3 cm in stlacen med reklame, pise mi dve besedi na vrstico?

Neodvisni komentator, 22.05.2021 ob 11:52

Pri spodletelem projektu ne vem kje naj zacnem nastevat napake. Resnicno ne vem kaj naj recem na tole stalo. Sedanji forum je zgresen, da bolj ne more bit. Ziva polomija.

Točno, živa polomija !  🙂

no tako ja, 22.05.2021 ob 12:21

Točno, živa polomija !  🙂

Draga Andreja, je že nekoliko boljše.

Manjka pa vsekakor naslov komentatorja.

Gre na bolje, tako da lahko vidimo, da interes za forum s strani lastnikov oziroma celotne ekipe obstaja.

kaj gre na bolje, nič ne gre na bolje, tale forum je postal čist brez veze, saj se sploh ne trudite popravit kar ste z aj  e b a l i

Očitno je, da delajo na izboljšavah. Seveda pa bo treba malo potrpeti. Rome wasn’t built in a day.

Kot odlična referenca bi moral “umetnikom-ustvarjalcem” tega foruma služiti forum Financ. Tako tehnično izpopolnjenega foruma pri nas ne najdeš!

forum Financ, 22.05.2021 ob 18:34

Kot odlična referenca bi moral “umetnikom-ustvarjalcem” tega foruma služiti forum Financ. Tako tehnično izpopolnjenega foruma pri nas ne najdeš!

Tisto je šele zastarelo. Mon je pa samo za trolat, resnih diskusij tukaj gor ne moreš imet, tako, da party ?

Kje je tema ‘ kaj poslušate danes na youtube’?

Edina najbolj korista tema tega foruma.

Ne vem, če je tole že bilo. Ni datuma prvega posta, potem pa ne morem ignorirati prastarih tem.

Ne da se klikniti na datum, da bi te vrglo na zadnjo stran pri temah, kjer si prvo stran že prebral prej.

Ko greste srat ne pozabit spustit vodo.

Tole ni nicemur podobn.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close