Naštejte napake novega foruma
@ Youtube
I hoćemo, trudimo nanovo sve
Niko se ne želi sjećati
Kako je sve izgledalo ranije
Glupost je neuništiva, neuništiva, neuništiva …
A sutra će biti drugaćije
A mi smo ljudi bez muda
I baš me zato ništa ne iznenađuje
Glupost je ipak pobijedila
Ostali su neki junaci
Sreća i sloboda u lancima
@ Trolček Krulifix
Komu paše crkovina in kdo prileze na plano v razmerah, kjer se lahko vsevprek bruha brez posledic, ve vsak normalen človek. Uživaj, pa še en pregovor ti bom servirala, preden grem…
“Bedak ni več bedak, ko spozna, da je bedak.”
Mi je jasno, da ne boš razumel, ampak vseeno, bodo drugi, ki imajo opravka s tabo, ki cel dan noriš po forumu in obenem to mečeš naprej drugim. Čawči 🙂
Neučakano sitnorito bitje veš kronična nedohebanost se ne bo sama od sebe pozdravila. Ta čas, ko moralistično glancaš besede brez pomena in kakršnega koli stika z realnostjo, bi se lahko že 3x najmanj pocertal s svojo boljšo polovico.
Na naši strani se že cel večer krohotamo do solz, pokusi se še ti ??? kdaj.
Moja Misel, 21.05.2021 ob 23:50
Neučakano sitnorito bitje veš kronična nedohebanost se ne bo sama od sebe pozdravila. Ta čas, ko moralistično glancaš besede brez pomena in kakršnega koli stika z realnostjo, bi se lahko že 3x najmanj pocertal s svojo boljšo polovico.
Na naši strani se že cel večer krohotamo do solz, pokusi se še ti ??? kdaj.
T kot bitje, se pa samo izdal, z registracijo ali brez.
-
God help me with that kinda ppl in reallity. Thank you. ??⭐
forum Financ, 22.05.2021 ob 18:34
Kot odlična referenca bi moral “umetnikom-ustvarjalcem” tega foruma služiti forum Financ. Tako tehnično izpopolnjenega foruma pri nas ne najdeš!
Tisto je šele zastarelo. Mon je pa samo za trolat, resnih diskusij tukaj gor ne moreš imet, tako, da party ?
Forum je zaprt za komentiranje.