nastavitve XP ?
2 vprašanje:
1. znanka ima probleme s “Favorites”, saj so notri neki linki (in mape) ki jih nikakor ne more zbrisati (ni niti opcije)
Imela je instaliran IE7 (okužen) a smo ga dali dol, očistili navlake z Ad-Aware in SpybootS&D….
Linkov iz priponke “Favorites” v varnem načinu sploh ni videti, niti v C:\Documents and Settings v običajnem načinu…..
Ker jo FULL moti, me zanima, ali obstaja kak način da se znebi tega, a da ohrani IE (sedaj spet 6)
2. isto damo moti obarvanost ikon…..ne-označene ikone namreč imajo ozadje naziva pobarvano modro (na slikici: MyComp., Tools), saj prej tega ni imela….
Smo že gledali po nastavitvah, ampak ničesar našli 🙁
Kak namig, kje se to spremeni?
Ima pa XP PRO SP2.
LP
Aleš
> 2. isto damo moti obarvanost ikon…..ne-označene ikone namreč imajo ozadje naziva pobarvano modro (na slikici: MyComp., Tools), saj prej tega ni imela….
Smo že gledali po nastavitvah, ampak ničesar našli 🙁
Kak namig, kje se to spremeni?
Desni klik na Moj računalnik > Lastnosti > Dodatno > v delu “Učinkovitost delovanja” klikni Nastavitve > namalaj kljukico v (predzadnji) kvadratek “Uporaba senc za oznake ikon na namizju” > Uporabi > pa še OK …. pa okvirčkov ne bo več. 😉
No, je lepo slišat.. ups, prebrat, da je problem rešen. :))
Tale “Plus!” je znan po svojih izgredih in kaljenju miru na kompih. Saj ne mislim pametovat ali bog ne daj komurkoli solit pameti. Zanima me samo, zakaj folk sploh tlači tak in podoben kič, ki ni za nič, na mašine??
Še malo zlobe: zdej vem zakaj jaz takih problemov nimam. :))))
Forum je zaprt za komentiranje.