Najdi forum

nastavitve-težava

Pozdravljeni,

V mapi nastavitve ne morem odpret nobene podmape. Ko jo poskušam odpret mi napiše, da je dostop zavrnjen. Kaj mi je storit – nisem nevem kakšen strokovnjak za te kište. A bo pomagal sam format C, al so kakšne druge variante.

..so pa WIN 98

Hvala

Kakšni mapi nastavitve, kakšno podmapo, zakaj, čemu?

Ja malo nerodno sem tole napisal. Gre za start menu-nastavitve- nadzorna plošča. Ko sem v nadzorni plošči mi ne odpre nobene mape. Vedno mi napiše, da je dostop do naprave , poti…b zavrnjen.

To se je začelo kar naenkrat, šel sem tudi v varni način pa je isto…

Upam de je bolj razumljivo
Hvala in lp

Aha, no saj bi lahko vedel se oproščam.
Torej steo 1. ali gre za tvoj PC, za OS W2000, ali XP? Si prijavljen kot administrator ali ne? Administrator lahko namreč onemogoči dostop do te mape

-gre za moj računalnik
– OS WIN 98
– en dan pred tem sem bil na NETu, tako da možno da sem kaj “pokasiral”

Saj vem, da boš sedaj rekel, da sem samo zato spraševal kateri OS uporabljaš, da bom potem lahko rekel, da je prav TA zanič in da počasi preidi na novega. Ampak resno, poskusi najprej z protivirusnimi, proti črvivimi in proti trojanskimi zdravili, potem pa gremo dalje.
najprej pa še nekaj diagnosticiranj:
– ali recimo do Zaslona (didsplay) lahko prideš mimo “start menu-nastavitve- nadzorna plošča” tako, da enostavno z desno klikneš na namizje in izbereš Lastnosti?
– ali do drugih naprav, do katerih sicer preko “start menu-nastavitve- nadzorna plošča” ne moreš priti lahko prideš na podobne načine kot je opisano zgoraj (recimo do Sistema z desnim klikom na Lastnosti od “Moj računalnik” ipd)
– ali ste že preboleli ošpice?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close