Najdi forum

Nastavitve monitorja

Pozdravljeni!
Lepo prosim,če mi lahko kdo pomaga pri nastavitvah pri monitorju HANSOL 710P/710D!
Prosim za vašo pomoč!

LP,Tancy

Naj dodam še nekaj besed o tem monitorju.

Monitor sem namestila,vendar je slika za skoraj za polovico manjša,ostalo na levi in desni strani pa črno.
Monitor ni star in tudi rabljen ne veliko.
Poskusila sem tudi z gumbi na monitorju in na nadzorni plošči – zaslon.
Zdaj pa ne vem več kaj naj še poskusim,da dobim sliko nazaj normalno čez cel monitor-ekran?

Mi lahko kateri od vas svetuje kaj storiti!

Lepo prosim za vašo pomoč.

Hvala in lep pozdrav,Tancy

P.S.; HANSOL 710P/710D!!!!

mogoče ima monitor kakšno tipko, kjer piše AUTO

pa jo pritisni

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Kje pa naj bi to pisalo?

Hval za vaš trud!!

Factory Preset Resolution Modes:

* 1280 x 1024 / 85 Hz
* 1600 x 1200 / 75 Hz

Front Panel Controls: Power on/off, contrast, brightness, adjust +/- , select

On-Screen Controls: Contrast, brightness, H/V-position, H/V-size, language select, reset settings

H/V-position, H/V-size so kontrole ki jih rabiš. Pritisni gumb select in potem z
adjust +/- poiščeš ustrezno opcijo. Pravzaprav vse izbire na monitorju urejaš z temi gumbi. posebej imaš samo za kontrast in svetilnost.

Če to ne bo pomagalo je lahko kriva tudi napačna oz. neustrezna nastavitev hitrosti osveževanja. Te se nastavlja preko lastnosti zaslona -> zavihek Nastaviitve -> gumb Dodatno -> zavihek monitor -> opcija Hitrost osveževanja zaslona. Za posamezne resolucije ima monitor že prednastavljene vrednosti osveževanja na katerih najbolje deluje.
* 1280 x 1024 / 85 Hz
* 1600 x 1200 / 75 Hz

Če imaš knjižico od monitorja je verjetno navedeno katere resolucije in hitrosti osveževanja so za tvoj monitor primerne.

Če ne drugače, se monitor narazen vzame, pa ima znotraj za nastavit odmik, samo to vam ne priporočam delat.

Hvala za vaš trud.Bom poizkusila narediti po tem kar ste mi napisali.Žal knjižice za ta monitor nimam,prav tako tudi ne nobenih navodil,zato sem se tudo obrnila sem gor za vašo pomoč.

Lep sončen pozdrav,Tancy

Hvala za vaš trud.Bom poizkusila narediti po tem kar ste mi napisali.Žal knjižice za ta monitor nimam,prav tako tudi ne nobenih navodil,zato sem se tudo obrnila sem gor za vašo pomoč.

Lep sončen pozdrav,Tancy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close