Nastavitev jezika
In tvoj ima naložene katere windowse?
Nastavitve v nadzorni plošči veljajo le za številke, valute, datumske oblike in tipkovnico. Če pa želiš okna imeti slovenska, potem pri xpjih potrebuješ slo pack, ki ga naložiš čez obstoječo namestitev, za druge verzije pa moraš imeti slovenske namestitve in bo potrebno jovo na novo.
Naložene ima XP-je. Pred popravilom je bilo vse po slovensko, saj ne škodi, če je angleško, se bom zraven še jaz kaj naučila, če bom uporabljala slovar, a včasih ni časa, hmmm?
Naj pokličem v to firmo, ki je popravljala, jezi me tudi, ker mi ob ukazu nazaj velikokrat reče, da stran ne bo dobro pokazana, ker je nekaj z ActiveScanom. Če se ne motim, lahko dam ActiveScan na tovarniške oz. priporočene nastavitve, upam da bo potem mir?
Hja, če si kupila xpje pri nas, potem si zraven dobila tudi cd z Slovenian Interface Pack. Posebej tega mislim da ne moreš dobit. Ne vem kako si bila zmenjena s to firmo, ampak bo verjetno najbolje, da ti tam namestijo še ta pack in bo vse skupaj potem zopet v slovenščini.
Tisto nekaj z nečim bi bilo pa tudi dobro, da vsaj točno napišeš kaj in kdaj ti javi.
Forum je zaprt za komentiranje.