naslov pesmi za enoletno punčko
Zanima me naslov pesmi za našo punčko, ki bo dopolnila eno leto, namreč naj ne zveni pocukrano, ko je imel sin eno leto sva mu dala z možem čestitko v radio in sicer sinek moj zlazi od Helene Blagne, zdaj pa, da ne bo razlike bi rada dala tudi za našo punčko pa ne veva nobene pesmi ne izvajalca, ki bi pel pesem o punčki, hčerki se pravi primerna pesem za majhnega otroka.
Hvala vsem, ki boste prebrali in se morda spomnili, kaj primernega?
Lp Mateja.
zanima me, komu pravzaprav namenjaš pesmico? nikar ne reci, da hčerki, ker me boš težko prepričala, da bo enoleten otrok iz radijske objave razbral, da je pesmica namenjena njemu in po možnosti pokazal še navdušenje, da ne rečem hvaležnost. namenjaš jo žlahti in sosedom. ja, pa sebi, jasno. da ne bo razlike, praviš? za koga pa?? se tvoj sinek mogoče spomni, da je za eno leto dobil pesmico po radiu (in to še HB, bohpomagej!)? ja, mogoče se, vendar le zato, ker mu najbrž vsak dan to ponavljaš.
in če že ravno vztrajaš: otroku so namenjene pesmice, ki jih izvajajo otroci, ne pa neka zafnana samooklicana diva. če pa jih že mora izvajat odrasli, bodi to kar ti sama. ampak, smola, potem tega nihče ne bo slišal po radiu….
Kako ste nekateri nesramni…kaj vam daje pravico, da moralizirate in se obnašate pokroviteljsko, kot da ste najbolj pametni na svetu! Če kdo vpraša za nasvet, poskušajte odgovorit, če pa nimate pametnega odgovora, ste lahko tudi tiho! Ali imate izpolnjen dan šele, če se nad kom znesete….:S
Mat3ja, napiši post na forum Glasba in film in ti bo kdo znal svetovat!
Če pa meni kaj pade na pamet, ti sporočim. Lp.
Vsem hvala za odgovore ampak sem se pa res nasmejala, kako se nekateri ljudje bremenijo z nepotrebnimi stvarmi, še posebej tebi moj odgovor draga striga kaj si bo moj otrok zapomnil in kaj ne in ali je za sorodnike škoda vloži energijo kam drugam, če mi nisi znala odgovorit se sploh oglašat ne bi bilo treba ampak ne razumeš in me niti ne poznaš nikoli ne obtožuj in sodi o nekom, če ga ne poznaš.
Hvala vsem in lep sončen dan.
Lp Mateja.