Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis naslov knjige

naslov knjige

Pozdravljeni!

Ne vem več kam bi se obrnila. Ena knjiga mi ne gre iz glave. Poznam samo del vsebine. Ne poznam naslova, ne avtorja; niti ne vem, če je knjiga debela ali tanka.
Vsebina pa je nekje tako:
Nekoč je živel fant, ki je odrasel v moža, ki je obogatel z rudniki (nekje v Ameriki), zraven pa je imel še vinograde. Spoznal je punco, se z njo poročil. Rodila mu je hčer. Ta žena ni bila nič kaj prida. Ni se zmenila za hčer,itd. Pobegnila je z drugim. Ta mož oz. oče pa je imel tekmeca, z imenom Hart, ali nekaj podobnega. Oba sta imela rudnike. Čez leta hči odraste, podeduje rudnike in se z njimi tudi spopada. Poroči se s tem Hartom.

Mislim, da se to dogaja nekje na jugu Amerike.

Mi lahko kdo pomaga?
Lepe pozdrave
Knjigobuba

Nisem prepričana, ampak vsebina me malo spominja na knjigo Črni Opal od Victorie Holt. Nisem pa čisto prepričana.

Meni se pa dozdeva, da bi šlo lahko za eno od knjih Danielle Steel (morda Thurstonov dom? Samo ugibam…).

Tudi mene spominja na Črni opal

Striček Google je za Thurstonov dom od Steelove našel tole:

Book Description
Jeremiah Thurston built Thurston House, San Francisco’s grandest mansion. When he found himself alone with his infant daughter, Sabrina, he was determined to bring her up to run the biggest mining business in California. Nothing would stop her from taking over his dynasty — not the San Francisco earthquake, the deadly schemes of a cunning rival, the Great depression, or her own needs and determination as she carries on the traditions established by her father.

A bo prava?

Ja je prava knjiga Daniele steel Thurstonov dom.Krasna knjiga. lp

krilčica

New Report

Close