Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nasilni moški?

Nasilni moški?

Tale izgovor, da so moški nasilni, ker jim ženske najedajo in jih
psihično uničujejp, mal odpove pri ogromnem številu žensk, ki
jih moški maltretirajo in celo ubijejo, če hočejo te ženske stran.
Človk bi si mislu, da bodo veseli, da se jih znebijo…pa ni čist tko?

Ne vem, jaz sem povzel temo, in vprašanje je zakaj so ženske (bolj ali večkrat) psihično nasilne, moški pa (spet večkrat večinoma kakorkoli hočeš) fizično nasilne…..

To ne pomeni da noben moški ni psihično nasilen, in hkrati ne pomeni da nobena ženska ni fizično nasilna, govorimo o večini…[/quote]

Kar se psihičnega nasilja (tu gor je sicer značilno, da hočejo samski moški izvajat psihično nasilje nad ženskami, samo jim ne uspe) je pri Ž in M kar podobno. Vsaj pri nas. V kaki orto muslimanski državi si seveda ženska ne upa nič reči.

Starunklja went full retard.

Tudi večino ločitvenih zahtev damo ženske. Moški pogosto nasprotujejo ločitvi.

Ve, ki se tu stalno pritožujete nad moškim spolom, ste samske, ker ste feministične prasice, odvratnega videza, ne pa zato, ker naj bi bili moški prasci, izkoriščevalski, fizično nasilni nad vami ipd blodnje

Da pomislimo:

Tipični primer psihičnega nasilja moškega nad žensko je, če on kljub njenemu konstantnemu teženju glede tega, on še vedno lula stoje.

Vsi neregistrirani niki so starunklja, ja tudi moški niki.

Ej, a to tebi težijo?
Kaj takega pa še res nisem slišala. Ali pa drugi moški tega ne upajo povedat.

Vsi neregistrirani niki so starunklja, ja tudi moški niki.[/quote]
Nič novega potem.

Če on potem tudi sam pomiva stranišče in po tleh okoli njega,
jaz ne vidim najmajšega problema….

Spelji se starunklja, gnus od babe.
Že v službi mi babe težijo, ena bolj grda. Potem pa še tu gor.

Ej, a to tebi težijo?
Kaj takega pa še res nisem slišala. Ali pa drugi moški tega ne upajo povedat.[/quote]

Moja se zaveda nevarnosti, da se lahko čisto nagonsko obrnem, če bi prišla za mano v WC.

Ej, a to tebi težijo?
Kaj takega pa še res nisem slišala. Ali pa drugi moški tega ne upajo povedat.[/quote]

Moja se zaveda nevarnosti, da se lahko čisto nagonsko obrnem, če bi prišla za mano v WC.[/quote]

Od kje ti potem ideja o takem psihičnem nasilju :)?
A to so ti vse ostale težile ali kaj? Res mi je zanimivo. Torej so ti težile in si jih poscal in je bil potem mir?

jaz ne vidim najmajšega problema….[/quote]

Če on ne vidi dobro ciljat, naj mu raje špegle prinese. Dodatno naluknjanga pa jih tudi najbrš nima veliko.

Moja se zaveda nevarnosti, da se lahko čisto nagonsko obrnem, če bi prišla za mano v WC.[/quote]

Od kje ti potem ideja o takem psihičnem nasilju :)?
A to so ti vse ostale težile ali kaj? Res mi je zanimivo. Torej so ti težile in si jih poscal in je bil potem mir?[/quote]

Tudi na teh forumih je bilo en kup hvaljenja kako so svojega “naučile”, da lula sede. 🙂

Če on ne vidi dobro ciljat, naj mu raje špegle prinese. Dodatno naluknjanga pa jih tudi najbrš nima veliko.[/quote]

Veš kako smo male fantke učili, da ne šprica vse okrog?
Daš mu pinkponk žogico v WC in mu naročiš,da naj jo cilja. Bolj je tekmovalne narave, bolje mu gre.
MOgoče bi pomagalo tudi tebi?

A res? Tega pa nisem zasledila. Daj najdi kako. Pa itak se mi zdi,d a je tu gor večina samska ali se motim?

Če on ne vidi dobro ciljat, naj mu raje špegle prinese. Dodatno naluknjanga pa jih tudi najbrš nima veliko.[/quote]

Še eden, ki “njemu nikol ne šprica okol”….
In še eden, ki mu kretenska žena puca za njim.
Se ne čudim, da so pol psihično nasilne, če morajo tole prenašat.

Dej za štos….reci ženi da boš ti pucal. Po parih dneh vzemi čisto belo
cunjo, jo zmoči in pobriši okol wc-ja. Ko bo cunja lepo rumena, pa
še enkrat povej, kako “teb že ne šprica okol”….

Slab poskus trollanja Nw3 (ob večernih urah) aka starunklja (zjutraj in popoldne).

A res? Tega pa nisem zasledila. Daj najdi kako. Pa itak se mi zdi,d a je tu gor večina samska ali se motim?[/quote]

Težko bo najt. Preglej SČ za par let nazaj.

še enkrat povej, kako “teb že ne šprica okol”….[/quote]

Se mi zdi, da ti meni spet z rdečo cunnjo mahaš.

še enkrat povej, kako “teb že ne šprica okol”….[/quote]

Se mi zdi, da ti meni spet z rdečo cunnjo mahaš.[/quote]

Jest?
Jest že ne. Rdeča ni moja barva.

Veš kako smo male fantke učili, da ne šprica vse okrog?
Daš mu pinkponk žogico v WC in mu naročiš,da naj jo cilja. Bolj je tekmovalne narave, bolje mu gre.
MOgoče bi pomagalo tudi tebi?[/quote]

Da mi kaj takega v živo predlagaš, bi se še posebej potrudil, da ne zadanem – dokler ne bi izgubila živcev in demonstrirala še ta prav prijem. :-))

A res? Tega pa nisem zasledila. Daj najdi kako. Pa itak se mi zdi,d a je tu gor večina samska ali se motim?[/quote]

Težko bo najt. Preglej SČ za par let nazaj.[/quote]

Par let nazaj? A zdaj ni več moderno ali kako?
No res mi je smešno. Pri dveh dedcih pri hiši pa res še ni bilo debate na to temo. No zdaj je še samo en.
Ne vem ali sta sedela ali ni nič špricalo ali pa sta pobrisala (tole zadnje močno dvomim).
Zanimiva tema.

Slab poskus trollanja Nw3 (ob večernih urah) aka starunklja (zjutraj in popoldne).[/quote]

Dolgo si rabil, da si poštudiral pa še enega registrianega si pozabil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close