Našemu Sašotu – vse naj , naj , naj…
Draga Jana!
Nisem vedel da si ena izmed ostalih ,in da rada vidiš , če te nekdo iz dneva v dan sprašuje “po bolečni” ,ter ti na srčka pihajo . Jaz se zavedam , da je to naloga in nehvaležna stvar , in se je raje izogibam .
Zato te prosim mi ne zameri , ker ti do sedaj nisem tako ravnal .
Hvala za cmokka , vračam na rokico ,in da bo čim preje taka kakor mora bit
To je tako Štumpi. Sčasoma postane človek sam sebi zoprn in ti dojadi skoz jamrat, pa stokat, pa jokat. Je pa lepo če veš, da v svoji bolečini, ki je lahko taka ali drugačna, vključno z bolečino srca, nisi sam. Nič narobe nisi ravnal v mojem primeru, res ne. Le čudno mi je bilo, ker sem dobila občutek, da me nerad srečaš tu gor, pa raje narediš ovinek. :
Kakorkoli, vesela sem, da si se ustavil ob meni, res…..me bo veselilo tudi drugič…
pozdravček in poljubček, Jana
juj nake take govort..ma alora ..kake ovinke delat..kr po bližnjici usekat..eden do drugega..pa objemček pa poljubčk..a viš..preveč,odločno preveč včasih premišljujemo..potem pa mamo šmoren..in seveda take zaključke..
Tukaj smo vsi..za enega eden za vse! Kajneda!???
Ni izjem,ni oslovskih klopi…Mam prav al ne..popravite me,če ni temu tako.Da se znam obnašati v bodoče.
lep pozdrav..aja poljubcki objemčki..za vse!!***
Ni blema , če si imela tako mnenje , jaz kakor si lahko ugotovila se nerad umešavam v (napr;pri dveh , ki se imata lepo,in jaz kot tretji uletim ,brez veze, z neko svojo tezo,itd..)pogovore , ter pustim zadevo da pride do konca. In stem ne misli ,da jaz nisem hotel replicirati TEBI , nisem hotel se umešavati . Zaradi tega , sva tudi malo sodelovala , moraš razumeti sem bolj sramežljive narave ,….heehehehe
lep preostanek dneva
Forum je zaprt za komentiranje.